Lestat_626 kérdése:
Szerintetek/Biblia szerint lehet igaz hívő egy homoszexuális fiú?
Figyelt kérdés
2013. júl. 10. 12:45
141/144 anonim válasza:
Pedig az is a Sátán találmánya.
142/144 anonim válasza:
Szerintem: lehet
Biblia szerint: a Biblia elítéli a homoszexuális cselekedetet, de a homoszexualitás lélektani oldaláról nem szól.
143/144 anonim válasza:
Hadd szóljak már bele én is a vitába... abban az időben az emberek nem ismerték az esőt: persze, mivel sivatagi éghajlaton éltek! Ott akár több év esőmentesség is előfordulhatott. Ez távolról sem jelenti azt, hogy Noé előtt egyáltalán nem létezett eső...
144/144 anonim válasza:
Aszongyák a hozzáértők, hogy egy páradús éghajlat volt mindenhol, eső nem volt. Olvastam valahol. Ezért éltek hosszabb ideig, és nőttek nagyobbra az emberek, állatok. Valami spektrumos adásban is volt erről szó. Nem én tanáltam ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!