Szerintetek/Biblia szerint lehet igaz hívő egy homoszexuális fiú?
Továbbá mint a legtöbb elvakult fanatikus te sem vagy tisztában sem az erkölcs fogalmával sem a természet törvényeivel hisz ugye 6 nap alatt lett a világ megteremtve és az ég is azért kék mert felettünk vannak az égi vizek :)
A homoszexualitás az állatvilágban is jelen van, az ember egyik közeli rokonfajánál a bonobó majmoknal pl kifejezetten gyakori joval gyakoribb mint az embernél, koreai kutatók pedig nőstény fehéregerekben génmarkerek megváltoztatása után homoszexuális viselkedést figyeltek meg, úgy hogy a homoszexualitás természetben jelenlévő genetikai úton (is) létrejövő jelenség
Ami az erkölcsöt illeti, azzal hogy homoszexualis neked nem árt semmit csak te ártasz neki mikor korlátozni és elfojtani akarod őt
"ugye 6 nap alatt lett a világ megteremtve"
Péter azt írta, hogy Istennél egy nap akár annyi is lehet, mint ezer év. Tehát ezek nem szó szerinti napok voltak, ugyanis, akkor még nem volt ember, nem volt Nap sem, nem úgy mérték az időt.
" elvakult fanatikus"
Nem vagyok elvakult fanatikus, csak nekem van erkölcsi érzékem. Sajnos sokaknak nincs manapság.
"A homoszexualitás az állatvilágban is jelen van"
Tehát akkor nevezhetjük állatias cselekedetnek.
" te ártasz neki mikor korlátozni és elfojtani akarod őt"
Engem aztán nem érdekel, de egyébként ők ártanak a többi embernek, hogy nyíltan paráználkodnak. A kérdés az volt, hogy a Biblia szerint lehet-e hívő egy homoszexuális. Nem, nem lehet. Pál apostol egy kalap alá veszi a rablókkal.
1Korintusz 6:9
Avagy nem tudjátok-é, hogy igazságtalanok nem örökölhetik Istennek országát? Ne tévelyegjetek; se paráznák, se bálványimádók, se házasságtörők, se PULYÁK, se FÉRFISZEPLŐSÍTŐK,
10 Se lopók, se telhetetlenek, se részegesek, se szidalmazók, se ragadozók nem örökölhetik Isten országát. (Károli)
Egy katolikus Biblia, mai, érthetőbb nyelven fogalmaz
1Korintusz 6:9
Vagy nem tudjátok, hogy a gonoszok nem részesülnek Isten országában? Ne ámítsátok magatokat: sem paráznák, sem bálványimádók, sem házasságtörők, sem kéjencek, sem FÉRFIAKKAL PARÁZNÁKODÓ FÉRFIAK, 10 sem tolvajok, sem kapzsik, sem iszákosak, sem átkozódók, sem rablók nem részesülnek Isten országában. (KNB)
1Timóteusz 1:10
10. Paráznákért, FÉRFIFERTŐZTETŐKÉRT, emberrablókért, hazugokért, hamisan esküvőkért, és a mi egyéb csak az egészséges tudománynyal ellenkezik,
Igen 6 nap alatt, a Biblia szerint, de ha így vesszük és semmit nem kell szó szerint értelmezni a Bibliában, azt sem hogy a homoszexualitás bűn lenne, mert „korszellem” akkor az volt ahogy az is hogy olyan ostobák voltak az emberek akik papírra vetették ezeket a sztorikat hogy azt hitték 6 nap alatt jött létre a világ. De a Biblia önmagában bődületes sületlenségekkel van tele, mint hogy a légkör felett égi óceán van azért esik az eső és azért kék az ég, ja és hogy nappal meg éjszaka már a csillagok nélkül is létezett, továbbá különbséget tesz a Nap és a csillagok között, a denevér is minden bizonnyal madár… az egészen az látszik kristály tisztán, hogy egy barbár körülmények között élő birkapásztorkodó törzs írta le hogy a saját szemszögéből totálisan emberi módon hogy mit gondol a világról, felnézett az égre, hát az kék meg esik az eső biztos mert óceán van felettünk, a denevér repül ezért biztos madár, stb… és sorolható még, a szomorú, hogy igaz egyre kisebb kisebbség de még így is vannak Európában, Magyarországon akik ezt az egészet képesek komolyan venni. A legkorábbi mózesi irományok amik a biblia első részét adják legkorábban talált iratok kb Kr.e. 6-700 körülről származnak, míg a Kr.e. már 2900 körülről is anyagi bizonyítékokkal szolgáló sumer feljegyzések a naprendszer pontos mását is tartalmazzák a bolygók pályavonalainak megjelölésével, akkor már inkább a sumerek világnézete lehetne mérvadóbb ha már így nézzük… Arról nem is beszélve hogy egy összeollózás az egész, a már említett sumer, babilóniai, egyiptomi de krétai mínoszi kultúra mondáiból, mózes 10 parancsolata egy az egyben a jóval régebbi óegyiptomi holtak könyvének 125 részének másolata, magának mózesnek a története is egy az egyben megtalálható egyiptomi, szíriai feljegyzésekben melyek jóval korábbiak a zsidó iratoknál.
De nagyon is fanatikus vagy, sőt nálad fanatikusabb emberrel ritkán hoz össze a sors hála Istennek. Pl te elolvasod egyáltalán azt amit leírsz, ez az egyik kedvencem „Tehát akkor nevezhetjük állatias cselekedetnek” ezen nagyot nevettem, de szerintem mindenki 80as iq felett :D jééé az állatok esznek, hoppá akkor az evés állatias cselekedet, akkor gyerünk éljen az infúziós táplálkozás :D hatalmas, a legjobb mikor a fanatikus fundamentalisták saját kardjukba dőlnek tehát az nagy LOL
Amiket idézgetsz sorokat, egyiket sem Jézus mondta, hanem utólag 1000Xszáz éve mivel a páli kereszténység lett pár fickó szemében a nyerő ezért abból ollózták össze a Bibliát, logikusan nézve semmi értelme egy ember agyának a szüleményét és nézeteit megkérdőjelezhetetlennek gondolni, aki olyan korban és olyan közegben élt, akik jóval kevesebbet tudtak a világról mint mi mai korunkban.
Végül pedig itt bizonyítod LEGÉKESEBBEN hogy micsoda EMBERELLENES nézeteid is vannak és a hasonló fanatikus muszlimoknak, „keresztényeknek” „ők ártanak a többi embernek, hogy nyíltan paráználkodnak”
„Nyíltan paráználkodnak” ez valami vicc??? A Biblia szerint (hegyi beszéd) az is paráznaság ha vággyal gondolsz asszonyra, akkor mi legyen most őszintén járjanak a nők mindent eltakaró fátyolban? Vagy talán biztosabb megoldás lenne ha kémiai kasztrálásnak vetnénk alá mindenkit, mert úgy nem lennének bűnös gondolatai az embereknek… Bár szerintem sokan az ónáni bűnből eredő csak gyermeknemzés célzatú szexualitást sem nagyon tartják be… úgyhogy marad a kasztrálás és a teljes lefátyolozás éljen a 2-3 ezer éves könyv és eszme rendszer amiből mindez eredeztethető és ami több évszázadon át gyilkolt, kínzott embereket, igazad van a 21. században is minden bizonnyal akkor juthatunk előrébb ha ennek a könyvnek az alapján élünk, égessük el a tudományos műveket és tagadjuk a természet feltárt törvényeit egy birkapásztorok szemszögéből keletkezett mű alapján! Jeeee
Elképesztő, hogy mennyi sületlenséget hordasz össze!
Összehasonlítod a házaséletet a homoszexualitással, brávó.
Attól, hogy elvesztetted az erkölcsi érzékedet, még én nem vagyok fanatikus. Inkább úgy mondanám, hogy erkölcsös. A kérdés mindazonáltal az volt, hogy a Biblia szerint lehet-e igaz hívő egy homoszexuális fiú? A kérdésre a válasz: NEM. Ha te nem hiszel a Bibliában, az a te dolgod, a kérdező viszont azt kérdezte, hogy mi a Biblia véleménye, ezt le is írtam.
Egyébként a Holt Tenger mellett talált Ézsaiás tekercsről a tudósok azt állapították meg, hogy Kr.e. 100 évvel lett átmásolva, és megírták benne, hogy Babilon lakatlan lesz. Ez a 4. században következett be. Az általad említett "birkapásztorok" vajon honnan tudták ezt előre?
"a légkör felett égi óceán van azért esik az eső"
Ha olvastad volna tudnád, hogy Noé napjaiban esett először eső, amikor is ez a búra leszakadt. Egyébként a Grand Kanyon is úgy keletkezett, hogy bődületes mennyiségű víz mosta ki, hatalmas nyomással, szóval ez lehetett akár ez is.
"de szerintem mindenki 80as iq felett"
Ha olyan intelligens vagy, akkor tudnod kell, hogy az iq szint alapján teljes mértékben nem lehet megítélni egy ember intelligenciáját. Egyébként én nem nevettem, pedig
nekem 120-as.
"egyiket sem Jézus mondta, hanem utólag 1000Xszáz éve mivel a páli kereszténység lett pár fickó szemében a nyerő"
Ezeket a sorokat Pál apostol az első században írta, és mint tudjuk, ő Jézus követője volt.
"„Nyíltan paráználkodnak” ez valami vicc???"
Hát elég vicc, amikor a melegfelvonuláson verik magukat ország-világ szeme láttára. Mondom, magának azt csinál, amit akar, legyen meleg, nem érdekel. De, hogy miért kell ezt reklámozni...
"az is paráznaság ha vággyal gondolsz asszonyra, "
Jézus azt mondta, hogy ha egy nős férfi, más nőn fantáziál, akkor házasságtörést követett el vele SZÍVÉBEN (nem nyíltan és még nem tette meg).
Ez tény, mert ugye egy tettet vágy előz meg, tehát először megnézni a nőt, gondol rá, hogy milyen jó lenne lefeküdni vele, aztán teszi meg, megcsalva a feleségét. Ez azt mutatja, hogy oda kell figyelnünk, hogy min elmélkedünk.
"Bár szerintem sokan az ónáni bűnből eredő csak gyermeknemzés célzatú szexualitást sem nagyon tartják be"
Sehol sincs írva, hogy csak gyermeknemzés céljából lehet szexelni.
" a 21. században is minden bizonnyal akkor juthatunk előrébb ha ennek a könyvnek az alapján élünk"
Ha mindenki betartaná a leírtakat, bizony, hogy előrébb jutnánk. Nem lennének tolvajok, gyilkosok, házasságtörők. Szerintem jobb lenne, bár lehet, hogy neked ez bejön.
"így is vannak Európában, Magyarországon akik ezt az egészet képesek komolyan venni."
Leírtam fentebb, hogy ezek a "birkapásztorok" Isteni ihletés alatt több száz évvel előre megjövendölték Babilon lakatlanná válását.
Ráadásul Ézsaiás könyvében írva van, hogy "Ki ül a föld kereksége fölött", tehát azt honnan tudhatta, hogy a föld nem lapos (mert abban az időben azt hitték)?
Azt írja a Biblia, hogy abban az időben az emberek nem ismerték az esőt, de hiába magyarázom, úgy sem olvastad, csak okoskodsz.
Az általad említett "birkapásztorok" vajon honnan tudták előre Babilon lakatlanná válását?
Erre válaszolj inkább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!