Valaki elmagyarázná nekem, hogy melyik az igaz vallás?
Kereszténység? Hinduizmus, Buddhizmus, az Iszlám, a zsidó?
És miért az amelyik?
"A belinkelt magyarázatban agyrém amit ez a pali előad!"
Igen, ezt mondják azok a felszínes gondolkozású emberek, akik a videó első 4-5 percéig jutnak el és kb. b#nak végig nézni.
Honnan tudjuk szerinted?
Kereszténység az. Vagy elhiszed vagy nem. A te dolgod.
Ha magadtól nem tudod, az is a te dolgod. Én nem eröltetem rád. Számomra egyértelmű.
"Kereszténység az. Vagy elhiszed vagy nem. A te dolgod."
Na de kedves barátom ennyire ne legyünk már szigorúak a kedves kérdezőhöz :)
Látszik az írásából, hogy csak olyanoknak hisz, akik a véleményüket benyalják neki tövig, hogy kényelmesen és finomat fogadja a szürke állományába.
Ezért is mondtam jó keresztényi magaviseletemből fakadóan (egomániás barom vagyok tudom), hogy az ilyen embereknek a gondolkozásmódja igen csak felszínes.
17:22
A te válaszodat még el is tudom fogadni, de az előtted szóló az bizony nem vall egy keresztény gondolkodású emberre. Goromba, a másik embert, aki nem az ő nézeteit vallja, felszínes gondolkodásúnak titulálja.
Az ilyen és hasonló gondolkodású emberek miatt vannak aztán a különböző vallásháborúk.
Én senkit nem ítélek el a vallása miatt, csak egyszerűen magyarázatot szeretnék kapni egy kérdésre.
A te magyarázatod egy hithű keresztény magyarázata. Az előtted szóló, pedig szégyellheti magát az Isten előtt!
#1Egyik sem.
Nem a hited számít, hanem az, hogy ki vagy.
Nekünk is élőkkel kellene foglalkoznunk elsődlegesen.
Bár ezzel sokan nem fognak egyetérteni.
A kérdező kommentje:
Ezzel csak azt mondtad, hogy keresztény vagy. Magyarázatot nem adtál a kérdésemre.
*
Kérdező, az 1-ben nagyon szép választ kaptál.. Milyen "magyarázatot" vársz a kérdésedre? magyarázat az, hogy azért kérdezed, mert semmilyen vallást, rítust nem ismertél meg /nem ismertettek meg veled?
És most itt áll az ilyen ember: mintha kitennék egy helikopterről a sarkkör közelébe, egy jégmezőre, kiskabátban.. és merre menjen? mit tegyen?
Próbáld megérteni:
"Nem a hited számít, hanem az, hogy ki vagy. "
Ez a legjobb válasz a kérdésedre.
A videó első 4-5perce:
- negyed millió dollárt ajánlottak annak aki bizonyítja az evolúciót de még senkinek sem sikerült
érdekes hogy pont az dobálózik a bizonyítás szóval akinek fogalma sincs hogy mit jelent és aki semmit sem tud bizonyítani. Vajon hallotta már azt a szót hogy fosszília?
De a tenyésztésen is érdemes elgondolkozni: az öröklődik tovább ami jobban érvényesül, csak a tenyésztésnél az ember választja ki mely tulajdonságok érvényesüljenek.
Az hogy állatokat tenyésztünk meg növényeket termesztünk és azok úgy változnak ahogy mi akarjuk az élő példája annak hogy az állatok/növények mindig a környezetükhöz alkalmazkodva változnak és a természetben az eredményesebb marad fenn! A fosszíliák pedig kézzelfogható bizonyítékai hogy ez a folyamat évmilliók óta tart.
- a teremtés elmélet és a nagy bumm szemben áll egymással
Az ősrobbanás elmélet egy paptól származik, és a teremtés elméletet nem cáfolja. Pontosan azt állítja hogy az univerzum egyszerre, egy pontból keletkezett.
Ezen kívül az első 5 percben számtalanszor hangsúlyozza az előadónk az elfogultságát, pedig értelmes ember mindig objektív információforrásra törekszik!
Ezek után még nézzem tovább?
"12:22"
Kedves kérdező, ott van a válasz mellett, hogy hanyadik #-jellel mellette, ha lehet inkább ezt a fajta megközelítést használd arra, hogy tudtunkra add épp kiről beszélsz, mert elég zavaró kinyomozni, hogy ki mikor írt PL így:
A # 13-as válaszoló egy ###### mert ......
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!