Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Meg tudná nekem valaki mondani...

Meg tudná nekem valaki mondani, hogy miért ciki és megvetendő az, hogy valaki nem akarja tizenévesen elveszíteni a szüzességét, hanem házasságig vár a szex-szel?

Figyelt kérdés

Egyszerűen nem értem... Mióta ciki az, ami erény? A szüzességet nem kéne elpazarolni tizenévesen, és a Biblia is megírta, hogy legyen tiszta a házas ágy=ne legyen szex a házasság előtt...

Nyilván, én is - mint minden ember - vágyok/vágynék a szexre, de úgy tervezem, hogy várok az Igazira, és majd csak házasság után..

Szóval az a kérdésem, hogy mi ezzel a probléma? Miért ez a "ciki"??

A normális válaszokat előre is köszönöm!

16/L (vallásos vagyok, azért tettem fel ide a választ, meg talán itt kapok megfelelő választ... :))

2013. máj. 30. 18:03
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯
 51/237 anonim ***** válasza:
68%

"a nagy szexuális hujjdeszabadság mossa az agyat. "

Na itt jön ki, hogy milyen szinten beteg, deviáns a ti fajtátok.

A demagógiáról meg szokjatok már le! Nem csak végletek léteznek.

Kérdező, akkor szidjuk a vallásodat, amikor akarjuk.

Mivel a hivatásomból adódóan is emberek lelkével fogok foglalkozni, kötelességemnek érzem, hogy felemeljem a hangom olyan szerveződések ellen, amelyek deviáns, ferde, beteg, demagóg érzelmi analfabétizmusra neveli a fiatalokat.

Mind2 véglet (vallásosság és a túlzott szexuális szabadság - kefélés mindenkivel) csak rombolni tud, lelket megbetegíteni. Ennyi.

A kérdésemre pedig elmulasztottad a válaszadást.

2013. jún. 1. 22:48
 52/237 A kérdező kommentje:

Véleményem szerint nem tartozok válaszadással egy ilyen intim kérdésre...

És NE szidd senki vallását!

2013. jún. 1. 22:51
 53/237 anonim ***** válasza:
59%
Mivel nem válaszolsz, gondolom csinálod :) Inkább írtad volna, hogy nem, még akkor is, ha igen...mintha hárítod a válaszadást...épp ezzel válaszolsz igennel a kérdésre. Persze, az eddig is nyilvánvaló volt, hogy nem tudsz logikusan gondolkodni.
2013. jún. 1. 22:56
 54/237 anonim ***** válasza:
71%

Akkor szidom, amikor akarom. Szólásszabadság van. Ha nem tetszik, akkor tűnj az oldalról, és csak olyanokkal beszélj, akik olyanok, mint te.

A vallásod pedig mindenfajta fejlődést (tudományos, lelki, szociális, szexuális) gátol, hátráltat, egy olyan dolgot nem tesztek le a vallásotokból adódóan, ami anélkül nem menne. Ez a véleményem, és jogom van kimondani.

2013. jún. 1. 22:56
 55/237 anonim ***** válasza:
62%

# 53

Igazad van. :) Viszont az a jobbik eset, ha csinálja.

2013. jún. 1. 22:58
 56/237 A kérdező kommentje:

Akkor válaszolok nyíltan, bár nem tudom milyen jogon kérdéel ilyet: NEM szoktam ''magamhoz nyúlni...

És igen, a véleményedet elmondhatod a vallásokról, de nem szidhatod senkiét sem!

2013. jún. 1. 23:15
 57/237 anonim ***** válasza:
68%

Egy anonim oldalon miért ne lehetne ilyesmit kérdezni?

Amúgy sejtettem én, hogy gebasz van veled. Beláthatatlan következményei lesznek a baromságodnak. Viszont, amikor rájössz te is (jó esetben), akkor emlékezz, hogy mi szóltunk!

És nem, senki nem próbált itt szexközpontúságra, sem promiszkuitásra, sem erkölcstelenségre biztatni téged, ha esetleg így értelmeznéd. Mi csak megpróbáltuk észérvekkel elmagyarázni a dolgokat. Semmi csúnya dolog nincs abban, hogy ha testileg is szeretgeted a párodat, mielőtt összeházasodnátok, nem leszel ettől mocskos.

Viszont az már tényleg eszméletlenül káros, hogy semmilyen szinten nem engedsz a saját szexualitásodnak (tehát még csak nem is maszturbálsz), és útjába állsz a saját szexuális fejlődésednek.

Nem beleavatkozni nem akarok, csak rá akartam mutatni, hogy ez a maszlag nem csak a házasság előtti szex dologra terjed ki, hanem teljesen aberrált képet alakít ki benned a szexualitásról, ami később súlyos problémák melegágya lehet.

Gondolkozz el!

Amúgy még mindig akkor szidom a vallásodat, amikor akarom. A negatív vélemény is vélemény. Ha pedig az a véleményem, hogy egy mocsok az egész, akkor nem fogok finomkodni.

2013. jún. 1. 23:24
 58/237 anonim ***** válasza:
30%
érdekes, ha én lemocskoznám vallásosként a véleményedet, akkor hogy kibuknál...
2013. jún. 1. 23:26
 59/237 A kérdező kommentje:
Ha nem tudnád, a maszturbálás bűn, tisztátalanság, benne van a Bibliában. A szex viszont HÁZASSÁGban nem bűn..
2013. jún. 1. 23:30
 60/237 anonim ***** válasza:
44%
Újabb demagóg hozzászólás, köszönjük. :)
2013. jún. 1. 23:31
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!