Meg tudná nekem valaki mondani, hogy miért ciki és megvetendő az, hogy valaki nem akarja tizenévesen elveszíteni a szüzességét, hanem házasságig vár a szex-szel?
Egyszerűen nem értem... Mióta ciki az, ami erény? A szüzességet nem kéne elpazarolni tizenévesen, és a Biblia is megírta, hogy legyen tiszta a házas ágy=ne legyen szex a házasság előtt...
Nyilván, én is - mint minden ember - vágyok/vágynék a szexre, de úgy tervezem, hogy várok az Igazira, és majd csak házasság után..
Szóval az a kérdésem, hogy mi ezzel a probléma? Miért ez a "ciki"??
A normális válaszokat előre is köszönöm!
16/L (vallásos vagyok, azért tettem fel ide a választ, meg talán itt kapok megfelelő választ... :))
Kedves Hívők!
Kérlek Titeket, segítsétek ki a kislányt, hogy legalább ha már ennél a kérdésénél a Bibliával takarózik, akkor támassza alá megfelelően.
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__szuzesseg__4408..
Igen, ezt választ is köszönöm!
De még mindig jöhet válasz! :)
A közösség megveti azt, aki bármilyen szempontból kilóg a sorból. Ha minden osztálytársad Lady Gagát hallgat, te viszont Metallicát, akkor is jó esélyed van rá, hogy kiközösítenek. Pusztán azért, mert valamit máshogy csinálsz, mint ők.
Egyébként pedig neked van igazad, de ezt kb. annyi esélyed van megértetni velük, mint egy Lady Gaga-rajongóval megszerettetni a Metallicát.
Azért erény, mert erény a tisztaság (szexuális értelemben) a Biblia szerint, nem?
Igen, sajnos a közösség általában kirekeszti a tőlük különbözőt... :/
"Azért erény, mert erény a tisztaság (szexuális értelemben) a Biblia szerint, nem?"
Én azt nem értem,hogy miért lesz tőle valaki rosszabb ember,ha előtte veszíti el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!