Meg tudná nekem valaki mondani, hogy miért ciki és megvetendő az, hogy valaki nem akarja tizenévesen elveszíteni a szüzességét, hanem házasságig vár a szex-szel?
Egyszerűen nem értem... Mióta ciki az, ami erény? A szüzességet nem kéne elpazarolni tizenévesen, és a Biblia is megírta, hogy legyen tiszta a házas ágy=ne legyen szex a házasság előtt...
Nyilván, én is - mint minden ember - vágyok/vágynék a szexre, de úgy tervezem, hogy várok az Igazira, és majd csak házasság után..
Szóval az a kérdésem, hogy mi ezzel a probléma? Miért ez a "ciki"??
A normális válaszokat előre is köszönöm!
16/L (vallásos vagyok, azért tettem fel ide a választ, meg talán itt kapok megfelelő választ... :))
Én nem fröcsögtem, de ha ilyen ostoba vagy, akkor megteszem a kedvedért most. :) Elég volt, hozzád hasonló agymosott érzelmi analfabétákkal úgysem lehet normálisan tárgyalni.
Remélem, hogy egy orgazmusod nem lesz a so-called vőlegényeddel, és akkor majd erre az oldalra jössz picsogni! ;) Akkor majd eltakarítod talán az idióta :P szmájlijaidat.
Tessék, "fröcsögtem" a kedvedért, hogy nem igaztalanul vádolj.
Kedves kerdezo sok boldogsagot es jo varakozast nem fogsz csalodni varni jo!!
Jo varni az igazira az egyetlen emberre akivel agyadat osztod.
Jo varni es almodozni milyen lesz majd
Tobb baratnom szuzen ment ferjhez es nem bantak meg a varakozast.
Amire vagyunk es varunk sokkal erteksebb mint amit keszen kapunk kuzdelem nelkul.
Az emberek csak hirdessek a nagy mindent szabad eletet majd rajonnek..
A videó meg hatalmas facepalm. Megint jó keresztyén módra a ferdítés eszközével élsz (rögtön kiszúrom ám az ilyet, hiszen több, mint egy évtizeden keresztül ilyen közegben voltam nap, mint nap :) ).
Egy büdös szóval nem mondtam, hogy nem szép dolog a házasság, senkit nem akartam róla lebeszélni, sőt, még azt sem mondtam, hogy én magam nem tervezek megházasodni, ennek ellenére mégis linkelsz egy ilyen videót, és biztos meg vagy győződve arról, hogy most egy ászt használtál fel ebben a "vitában", holott semmi értelme nem volt ebben a kontextusban.
1. Én azt állítottam, hogy mivel a mai világban évek kellenek ahhoz, hogy nyugodtan összeházasodhasson két fiatal, semmi értelme megvonni maguktól a szexualitást, ha tiszta szívükből szeretik egymást.
2. A házasság egy szép hagyomány. Egy gesztus. Igen, van jelentése. Viszont világosan kivehető volt a szavaidból, hogy az önnön bizonytalanságod miatti menekülés miatt is fontosnak tartod. Azt hiszed, hogy garancia bármire is.
Attól, hogy egy pár összeházasodik, örök hűséget fogadnak Isten színe előtt, és szűzen házasodnak, egy fikarcnyival sem fog ettől többet érni a kapcsolatuk egy olyan kapcsolatnál, ahol ugyan még nem házasodtak össze, de szeretik egymást testileg is és lelkileg is.
Folyasd a ferdítést, ez az! :D Taps.
Nem azt mondtam, hogy minden szempontból mindegy, csak azt, hogy a szexualitás szempontjából az, valamint azt is, hogy önbecsapás nagyobb biztonságban érezni magad, valamint fogadalomnak tekinteni a hűséget, mivel a házasság nem biztosítja 100%-ig ezeket.
De látom a kimosott agyad nem képes felfogni, amit írok...:S
A Te idióta szmájliaid meg aztán nagyon a helyén vannak. Figyelj, mindenki azzal áltatja magát, amivel akarja. Te azt mondod, hogy nekem mosott az agyam, én meg azt, hogy a nagy szexuális hujjdeszabadság mossa az agyat.
Engem ismétlem, egyáltalán nem zavar, ki mit csinál és nem ítélem el. Annyit kérek, hadd csináljam, amit akarok, és ne csesztessenek miatta. Ha pedig valakivel egy véleményen vagyok, hadd beszéljek már vele eszerint (lásd a kérdezőt és "agymosott" barátaimat).
A so-called vőlegényem pedig nemcsak so-called.
UFF.
Kedves 21:46! Köszönöm a megértõ, és egyetértő válaszodat! :)
Véleményem szerint a házasság nem csak azt jelenti, hogy van egy papírod.. Sokkal többet jelent.
Még mindig várom a válaszokat. :)
(A lenéző válaszolóktól pedig csak azt kérdezném, hogy milyen jogon szidják valaki vallását? )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!