Nem ciki már azt mondani, hogy "király"?
Figyelt kérdés
olyan, mintha ez a szleng kezdene kikopni, de lehet, hogy ezt csak én látom. szerintem már eléggé divatjamúlt. szerintetek? ti mit mondtok helyette, ha nem ezt használjátok?2011. máj. 26. 21:24
1/9 anonim válasza:
szuper
amúgy engem nem nagyon érdekel,hogy mi mikor szleng meg menő.Ahogy jön a duma úgy mondom,azokat a szavakat használom amik eszembe jutnak.Nekem mindegy,hogy lejárt-e vagy sem.
2/9 A kérdező kommentje:
igen igazad van, csak a királyt már nagyon meguntam :D amúgy én sem szoktam agyalni, hogy milyen szlenget használjak, csak ez zavar: )
2011. máj. 26. 21:33
3/9 anonim válasza:
Hát én még annál is ódivatúbb szlengeket használok :D (pl. minnyá lepetézek, meg hasonlóak) Az én időmben ezek mentek, nem is nagyon vettem át az újakat. Esetleg nagyon ritkán, attól függ hogy jön a számra. 24L
4/9 A kérdező kommentje:
:D rég hallottam a lepetézek-et :D
2011. máj. 26. 22:13
5/9 anonim válasza:
Majd visszajon a divatba, mint a baro.
6/9 anonim válasza:
A király egyátalán nem elévült. Ezt bármikor lehet használni. És jobb mint az a hülye raj.
7/9 anonim válasza:
A lepetézeket én is szoktam használni! Meg a snasszot. És a spinét. Imádom ezeket az ódivatú kifejezéseket, olyan király! :D
8/9 anonim válasza:
Én vagyok csak igazán az ódivatú. Én azt szoktam mondani, hogy klassz, mire minden tizenhét évnél fiatalabb furcsán néz.
9/9 A kérdező kommentje:
:D ezek nekem is tetszenek, amiket írtatok. csak a "királlyal" van bajom:/
ja igen a "raj" az tényleg nem jó, meg a "zsír" ha már itt tartunk.
lehet akkor szuperezni fogok, ahogy az első írta: )
2011. máj. 27. 11:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!