Ciki egy beszélgetésben a 'pisi' szót használni?
Figyelt kérdés
Barátnőim mindig ezt mondják jajj de kell pisilnem stb...nem ciki ez? :S Engem zavar.... Mégis mit lehet erre mondani?? amúgy is nem ciki e pisi szót használni?2011. nov. 23. 20:44
1/8 anonim válasza:
Miért mit mondjon? Pl: Elnézést ki kell mennem az illemhelyre.
2/8 anonim válasza:
el kell mennem a vécére, vagy a mosdóba
3/8 anonim válasza:
Szerintem nem ciki, végül is, ha ez a problémája, bizalmas körben miért írja körül? Valami hivatalos helyen, ismeretlen emberekkel biztos nem fogja megosztani, vagy nem így.
4/8 anonim válasza:
Hát nem tudom, én ilyen esetben nem szoktam bejelenteni hogy milyen dolgom van, abból hogy felállok és a WC felé indulok, egyértelmű a szándék, bár igazából senkit nem érdekel.
5/8 anonim válasza:
én úgy szoktam mondani, hogy mosdóba, nem kell mindenkinek elemezgetni, hogy mit csinálok ott.
6/8 anonim válasza:
De nem értem, miért mosdó? Én azt szoktam mondani, "mindjárt jövök, el ne menjetek!".
Hivatalos helyen megpróbálom tartani. Még vizsga közben se mentem ki soha, pedig volt már jó pár.
7/8 anonim válasza:
Szerintem a "pisilés" az egy gyerekes, és óvodás szó. Én inkább használom a vizelést és a hugyozást XD
8/8 anonim válasza:
Én meg a fütyülés szót használom rá. Esetleg pipálás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!