Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szórakozóhelyen hogy illik megszólítani egy lányt? Milyen témákat szabad felhozni egy első beszélgetésben?
akkor lepesrol lepesre:
köszönsz neki: Szia!
Semmit nem csinálsz, hanem mosolyogsz rá pimaszul, megfogod a kezét és ha viszonozza a táncot, már félig-meddig nyert ugyed van :)
ezutan a szokasos: szorakozohelyek, mirol mit gondol, melyiket ismeri, kikkel jar milyen gyakran, te is kozbe szolhatsz. aztan kor/nev/sulik, hobbi, szenvedely, munkahely, sportol-e.
nekem 5ora hossza keves volt egy lannyal szorakozohelyen. bementem 10kor, meglattuk egymast, forrt a levego, odamentem tancoltunk es hajnal 3ig, beszelgettunk, smarolgattunk meg ilyenek. De vegul nem lett belole semmi komoly, azt mondta hogy jol akarta magat erezni :))
"hogy ILLIK megszólítani egy lányt": az illemszabályok rég nem mérvadók.
"Milyen témákat SZABAD felhozni egy első beszélgetésben?" - szabad? Erre meg nem is volt szabály, hagyni kell, hogy arra haladjon, amerre kell neki...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!