Van jó minőségű pelenka hirtelen kiengedett nagy mennyiségű pisi felfogásához?
Ezt még nem próbáltátok? A 8-as Libero-t? Lehet, hogy csak nem jó fajtát vagy méretet választottatok.
A Pampers kevés éjszakára, a Huggies nálunk nagyon nem vált be (itthon jó volt, mert 3 óránként cseréltem, de egyszer elhúzódott az ügyintézés, kb. 4 órát volt rajta, szegénykén át is ázott a ruha). Úgyhogy én azt soha többé nem veszek.
Mióta mit hazajöttünk a kórházból bebish pelenkát használunk.
Az sem életbiztosítás, ahogy a többi pelenka sem az.
1-1 alkalommal kifolyik, az bármelyik pelussal megesik- nem márka függő, erre már rájöttem.
Mennyire mocorog a gyerek, mennyit eszik éjjel, stb, ezt több minden is befolyásolja.
Én nem próbáltam mást, mert a bebish bevált, ezt mindenkinek ki kell tapasztalnia.
Nekünk csak a DM Babylove-ja vált be. 3.5évesem éjjelre még pelust kap, reggelre robbanásig megtelik pisivel a pelus, de nem ázott át még.
Az XXL méretet használja.
Amiket írtok, (baby love - elég gyenge minőség...:)
Én mióta a bebisht adom a gyerekre, minden éjjel nyugisan telik.
Sok vizet felfog, de lefekvés előtt mégegyszer van pisi/ kaki, szóval nem sok minden marad az éjjeli pelusba..
Szerintem a hirtelen jött, sok pisinél tök mindegy, milyen pelus van a csöppségen.
Nekem legalább is ez a tapasztalatom:)
bebish pelust használunk születése óta, de volt libi is estére, mindkettő ha sok volt a téma, akkor picit átázott...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!