Meg tudná nekem valaki mondani, hogy miért ciki és megvetendő az, hogy valaki nem akarja tizenévesen elveszíteni a szüzességét, hanem házasságig vár a szex-szel?
Egyszerűen nem értem... Mióta ciki az, ami erény? A szüzességet nem kéne elpazarolni tizenévesen, és a Biblia is megírta, hogy legyen tiszta a házas ágy=ne legyen szex a házasság előtt...
Nyilván, én is - mint minden ember - vágyok/vágynék a szexre, de úgy tervezem, hogy várok az Igazira, és majd csak házasság után..
Szóval az a kérdésem, hogy mi ezzel a probléma? Miért ez a "ciki"??
A normális válaszokat előre is köszönöm!
16/L (vallásos vagyok, azért tettem fel ide a választ, meg talán itt kapok megfelelő választ... :))
ha mákod van és nem egy rossz szexuális életű pasit fogsz ki, aki pl mondjuk 1-2 év és rá akar venni mondjuk az análra, amit te nem akarsz, vagy vesz neked vibrátort hogy azzal is játszatok, amit megint nem akarsz, vagy épp nem érzéssel csinálja, mert nem érzi hogy jó egy nőnek, csak azt, hogy jó neki, mindezt leszámítva a lényeg, hogy:
De, elképzelhető, csak mák kell hozzá.
és mégannyit, ha majd azt hiszed mákod volt és ez jó, lehet nem is tudod meg majd soha hogy ez semmi ahhoz képest, amikor valóban jó valaki mással. mert mivel azt nem fogod megismerni, így hasonlítani sem tudsz majd.
tipikus, amikor vannak macskák, akik soha nem láttak még fűt meg fát és panelben élnek, azt hiszik ez az élet és boldogság. pedig nem. de úgy halnak meg is.
Kedves 13:15 és 13:20! :) Köszönöm a válaszokat!
Megértem a fejtegetéseidet, és el is fogadom, hogy valaki így gondolkodik, de én bízok abban, hogy - ahogy te írtad - mákom lesz, és kifogok majd egy normális férjet magamnak. :)
És igen, valóban nem lesz viszonyítási alapom, de vajon olyan nagy baj az, ha valaki amúgy is meg van elégedve a házaséletével? Hiszen, ha valaki úgy érzi, hogy kielégítik az igényeit, akkor nem is vágyik másra, nem akarja mással kipróbálni, és összehasonlítani a szexet, nem? :)
nőknél nem gond, ők képesek akár úgy is együtt lenni valakivel, ha nem jó szex, mert lelkileg viszont jó. de férfiaknál már nem. valaki elvesz téged szüzen és pár év múlva, vagy hamarabb, vagy később, de lelép, fontos az, hogy tudd minden ember szabad és azzal, hogy neki áldozod fel "magad" azzal még nincs jogod őt lekötni. tehát úgy állj ehhez a dologhoz hozzá, hogy cserébe ne várj semmit a másiktól.
pl én úgy veszítettem el a szüzességem, hogy arra gondoltam, hogy őt szeretem legjobban a világon és ezt a döntésem soha nem bánom meg, akármi(értsd negatív, pozitív)történjen. szóval tudni kell szeretni :)
Jó esetben nem, de ha nem fogod vele élvezni, akkor bizony az szívás.
Mondhatod azt, hogy minden más téren nagyon jó, de ez a kicsi igenis sokat fog majd számítani.Nehéz úgy házaséletet élni, hogy nem élvezed a pároddal a szexet.
Kedves 17:02! Értem, hogy mit akarsz mondani, és nyilván nem is úgy mennék férjhez valakihez, és adnám neki a szüzességem, mert várnék valamit cserébe. Azért tenném, mert őt szeretném, és vele akarnám leélni az életemet. És amúgy meg, ha a majdani férjem úgy venne feleségül, hogy ő is szűz, akkor pedig nem hiszem, hogy egyszer csak lelépne, nem?
Kedves másik 17:02! De olyasvalakivel sem biztos, hogy jó a szex, aki már sok mindenkivel volt azelőtt, nem? És nyilván, valóban nem lenne jó, ha nem lenne élvezetes az egész, de hát akkor megpróbálnék megoldást keresni arra, hogy jó/jobb legyen, szerintem. :)
Kedves 17:38! Nem hiszem, hogy belém lenne nevelve a szégyenérzet. És nem tartom magam egy prűd lánynak, szóval remélhetőleg nem fogok azzal a problémával szembesülni, amit leírtál. :)
Persze, hogy nem attól lesz jobb, ha a másik már fűvel-fával csinálta, ezt nem mondta senki, mert nem igaz.
De most könnyen mondod, hogy majd találsz megoldást, ha az jönne be, amit én írtam, csak az a baj, hogy erre nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!