Meg tudná nekem valaki mondani, hogy miért ciki és megvetendő az, hogy valaki nem akarja tizenévesen elveszíteni a szüzességét, hanem házasságig vár a szex-szel?
Egyszerűen nem értem... Mióta ciki az, ami erény? A szüzességet nem kéne elpazarolni tizenévesen, és a Biblia is megírta, hogy legyen tiszta a házas ágy=ne legyen szex a házasság előtt...
Nyilván, én is - mint minden ember - vágyok/vágynék a szexre, de úgy tervezem, hogy várok az Igazira, és majd csak házasság után..
Szóval az a kérdésem, hogy mi ezzel a probléma? Miért ez a "ciki"??
A normális válaszokat előre is köszönöm!
16/L (vallásos vagyok, azért tettem fel ide a választ, meg talán itt kapok megfelelő választ... :))
Hogyhogy hogyan?Teljesen egyértelmű.Mivel nincsen egyéb befolyásoló tényező, ami az egyik létezésének a valószínűségét növelné(matematikailag, hiszen te nyilvánvalónak tartod a saját istenképed kizárólagos és biztos létezését), ezért a valószínűségük megegyezik.
Mivel pedig én sem a keresztény istenben, sem a láthatatlan rózsaszín unikornisban nem hiszek, ezért nem értem, hogy ebben mi a sértő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!