Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Jehova tanúi mit gondoltok...

Jehova tanúi mit gondoltok erről az igeszakaszról? Jézus nem volt normális, hazudott, vagy igaza volt?

Figyelt kérdés

Zsolt. 46,10-11

Csendesedjetek el, és tudjátok meg, hogy én vagyok az Isten!

Magasztalnak a népek, magasztal a Föld. A Seregek Ura velünk van, Jákób Istene a mi várunk. Szela.

Nem kérek más igeszakaszból, nem kell bemásolnotok őket mert nem érdekelnek. Engem csak is EZ az igeszakasz érdekel, nekem ezt magyarázzátok meg!

2013. ápr. 17. 23:50
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/125 anonim ***** válasza:
10%
Kedves 29-es! Mi van a húsvét dátumával? Mit mondtak egyes Tanúk? Ki mondja, hogy mindig azokra a napokra esik? Az emlékünnep egy évforduló, melyet természetszerűleg a maga napján ünneplünk meg.
2013. ápr. 18. 09:54
 32/125 anonim ***** válasza:
76%

Tanuk! Ha ennyire igazatok van szerintetek akkor menjetek el a püspökökhöz, pápához, a legfelsőbb veszetőkhöz, és neki mondjátok el. Könnyű a tudatlan népet befolyásolni. Miért nem a fejet vágjátok le, mint hogy lassacskán mérgezitek a többi egyházat?

Neked az a véleményed. ok. De igen kedves tőletek, hogy fojton azon vagytok, hogy tiétek a helyes vallás. Tudjátok, helyes vallás nincs. Istenben hinni, az egyetlen helyes út. Túdjátok, amikor számot kell adni, nem lennék a helyetekben, hogy mennyi lelket fosztottatok meg, hogy másik egyházba megtalálja Istent. Lelket ne oltsátok ki!

Minden egyes ember aki a ti tanításaitok során hagyta ott az egyházát, és nem tortozik sehová, számot kell adnotok. Mert Ti vagytok azok akik megmérgezik a világot, akiknek köszönhető, hogy semmibe nézik a többi egyházat. Úgyhogy gratulálok, jó munkát végeztek! Csak a lelkekért is számot kell adnotok. Úgyanúgy mint egy lelkésznek a rá bízott híveivel el kell majd számolni, nálatok is ez lesz.

Akkor majd meglátjátok, hogy Nem az egyház hibájai a fontosak. (Ti bűntelen egyház) Hanem hogy higgyünk Istenben. Elültetitek a kérkedés magját aminek meg van a gyümölcse. Üresek az egyházak.

2013. ápr. 18. 09:59
 33/125 anonim ***** válasza:
67%

Itt a Jehovás biblia:

Idézek belőle:

"1Kezdetben volt a Szó, és a Szó az Istennél volt, és a Szó isten volt. Ez volt kezdetben az Istennél. 3Minden őáltala jött létre, és tőle függetlenül semmi sem jött létre."

"A Szó tehát testté lett, és közöttünk lakozott, és mi szemléltük a dicsőségét "

Ezt olvassátok végig:

[link]

A világossággal kapcsolatos megjegyzések is erre utalnak.

2013. ápr. 18. 10:21
 34/125 anonim ***** válasza:

Ez is érdekes:

18Istent e g y ember sem látta soha; az egyszülött isten, aki az Atya keblénél van, az szolgált felőle magyarázattal.

2013. ápr. 18. 10:37
 35/125 anonim ***** válasza:
76%
Ha nem tagadnátok a háromságot, ami nem politeizmust foglalja magába, akkor még értenétek is. Csak az a baj, hogy nektek a személy szó is egy emberi lényszerű valamit jelent, ezért vagytok oda úgy a Jehova névért is.
2013. ápr. 18. 10:43
 36/125 anonim ***** válasza:
75%
A 35-ös válasz adta meg azt, ami igazán jellemzi a jehovákat. Nagyon jó meglátás.
2013. ápr. 18. 11:02
 37/125 anonim ***** válasza:
37%

Kedves Kérdező!

Felhívnám figyelmedet, hogy ezek csak bemásolt dolgok, amiket az a tanú ír, nincs önálló gondolata és érvelése.

Kár érte az energia. Vannak menthetetlenek, fogadd el.

2013. ápr. 18. 13:08
 38/125 A kérdező kommentje:
Értem.
2013. ápr. 18. 13:21
 39/125 A kérdező kommentje:

Csak nehéz megérteni az észjárásukat. Hogy a francba lehet egy olyan hitben élni ami ezer sebből vérzik ahelyett, hogy hinnének egy tiszta és eredeti vallásban (kereszténységben)?

Nem tudom elfogadni egyszerűen, hogy léteznek ilyen sötét emberek. Mintha tényleg lenne valami démonikus erő a fejükben ami akadályozza őket abban, hogy ki tudják nyitni a szemüket.

2013. ápr. 18. 13:24
 40/125 Sághegyi Csaba ***** válasza:
12%
Nekem a fő bajom az a kérdéssel, hogy az idézett igében Jézus nem bukkan fel. Itt Kóráh fiai énekelnek Istenről. Hogy neked ezt hogy sikerült Jézusnak bármely mondásával, vagy a JT teológiájával összekapcsolni, azt nem tudom. Ez így teljesen értelmetlen.
2013. ápr. 18. 15:06
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!