Jehova tanúi mit gondoltok erről az igeszakaszról? Jézus nem volt normális, hazudott, vagy igaza volt?
Zsolt. 46,10-11
Csendesedjetek el, és tudjátok meg, hogy én vagyok az Isten!
Magasztalnak a népek, magasztal a Föld. A Seregek Ura velünk van, Jákób Istene a mi várunk. Szela.
Nem kérek más igeszakaszból, nem kell bemásolnotok őket mert nem érdekelnek. Engem csak is EZ az igeszakasz érdekel, nekem ezt magyarázzátok meg!
Tanuk! Ha ennyire igazatok van szerintetek akkor menjetek el a püspökökhöz, pápához, a legfelsőbb veszetőkhöz, és neki mondjátok el. Könnyű a tudatlan népet befolyásolni. Miért nem a fejet vágjátok le, mint hogy lassacskán mérgezitek a többi egyházat?
Neked az a véleményed. ok. De igen kedves tőletek, hogy fojton azon vagytok, hogy tiétek a helyes vallás. Tudjátok, helyes vallás nincs. Istenben hinni, az egyetlen helyes út. Túdjátok, amikor számot kell adni, nem lennék a helyetekben, hogy mennyi lelket fosztottatok meg, hogy másik egyházba megtalálja Istent. Lelket ne oltsátok ki!
Minden egyes ember aki a ti tanításaitok során hagyta ott az egyházát, és nem tortozik sehová, számot kell adnotok. Mert Ti vagytok azok akik megmérgezik a világot, akiknek köszönhető, hogy semmibe nézik a többi egyházat. Úgyhogy gratulálok, jó munkát végeztek! Csak a lelkekért is számot kell adnotok. Úgyanúgy mint egy lelkésznek a rá bízott híveivel el kell majd számolni, nálatok is ez lesz.
Akkor majd meglátjátok, hogy Nem az egyház hibájai a fontosak. (Ti bűntelen egyház) Hanem hogy higgyünk Istenben. Elültetitek a kérkedés magját aminek meg van a gyümölcse. Üresek az egyházak.
Itt a Jehovás biblia:
Idézek belőle:
"1Kezdetben volt a Szó, és a Szó az Istennél volt, és a Szó isten volt. Ez volt kezdetben az Istennél. 3Minden őáltala jött létre, és tőle függetlenül semmi sem jött létre."
"A Szó tehát testté lett, és közöttünk lakozott, és mi szemléltük a dicsőségét "
Ezt olvassátok végig:
A világossággal kapcsolatos megjegyzések is erre utalnak.
Ez is érdekes:
18Istent e g y ember sem látta soha; az egyszülött isten, aki az Atya keblénél van, az szolgált felőle magyarázattal.
Kedves Kérdező!
Felhívnám figyelmedet, hogy ezek csak bemásolt dolgok, amiket az a tanú ír, nincs önálló gondolata és érvelése.
Kár érte az energia. Vannak menthetetlenek, fogadd el.
Csak nehéz megérteni az észjárásukat. Hogy a francba lehet egy olyan hitben élni ami ezer sebből vérzik ahelyett, hogy hinnének egy tiszta és eredeti vallásban (kereszténységben)?
Nem tudom elfogadni egyszerűen, hogy léteznek ilyen sötét emberek. Mintha tényleg lenne valami démonikus erő a fejükben ami akadályozza őket abban, hogy ki tudják nyitni a szemüket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!