Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Jehova tanúi mit gondoltok...

Jehova tanúi mit gondoltok erről az igeszakaszról? Jézus nem volt normális, hazudott, vagy igaza volt?

Figyelt kérdés

Zsolt. 46,10-11

Csendesedjetek el, és tudjátok meg, hogy én vagyok az Isten!

Magasztalnak a népek, magasztal a Föld. A Seregek Ura velünk van, Jákób Istene a mi várunk. Szela.

Nem kérek más igeszakaszból, nem kell bemásolnotok őket mert nem érdekelnek. Engem csak is EZ az igeszakasz érdekel, nekem ezt magyarázzátok meg!

2013. ápr. 17. 23:50
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ❯❯
 111/125 anonim ***** válasza:
27%

108-nak:

Te nagytudású, én azt mondtam hogy mint jehova tanui 1931 től léteztek. Kit érdekel előtte valamilyen szervezet bejegyeztette magát mint Watch Tower Tract Society?

Hol volt arról szó, hoyg mikortól vagytok ti bejegyzett szervezet bármely néven? ÉN arról beszéltem , hogy mint jt 1931-től vagytok bejegyezve. Ezt ennyire nehéz felfogni? Nem csoda, hogy nem értetek semmit hiába is tépjük itt a szánkat nektek.

Már azt is csodának tekinthetjük, hogy valahogy felfogtátok amit ez a szervezet prédikál és utánuk tudjátok ismételni mint a birkák, mert egyébre nem vagytok képesek, azt meg már nem is várhatjuk el tőletek, hogy átlássátok mit művel ez a szervezet.

Most már jól látom, ez a szervezet a gyengeelméjűekre alapozik akiket könnyű bekebelezni és fanatistává tenni, de semmit nem kérdeznek. Igen, ezek vagytok ti.

A 109 es hozzászólónak meg nagyon köszönöm, az értelmes érvelést! Igaza van abban, hogy Isten nem egy intézményt választ ki hanem egyéneket, embereket akik figyelnek és hallgatnak rá. És hajlandóak követni, legyen az muszlim, zsidó, budhista, vagy éppen ateista.

Végül pedig had fejezzem be a 110-es be nem fejezett mondatát, hisz 108-aska valszeg mint sok minden mást ezt sem fogja érteni:

Itt az ideje, hogy elhúzzatok, hisz érvelni nem tudtok és ilyenkor mit tesz egy tanu?

Eltűnik mint Petőfi a ködben... :)

2013. ápr. 24. 05:50
 112/125 anonim ***** válasza:
43%

#

109/111-nek, nem tudom, hogy mi ez a hírtelen téma terelés és hogy jön ide a szentháromság, de nem is érdekel, már annyiszor meg lett cáfolva az összes háromsággal kapcsolatos érvetek, hogy nem fogok vele foglalkozni, inkább olvasgass utána például itt, hogy mennyire Biblia tan: http://www.gyakorikerdesek.hu/kultura-es-kozosseg__vallas__2.. Itt is sznaszét cáfolta egy tanú ezt a hamis dogmát.

2013. ápr. 24. 15:06
 113/125 anonim ***** válasza:
11%

111/112-nek, "Te nagytudású, én azt mondtam hogy mint

jehova tanui 1931 től léteztek. Kit érdekel előtte

valamilyen szervezet bejegyeztette magát mint

Watch Tower Tract Society?" Fölöslegesen magyarázkodsz, mert már megint ferdítessz, de akkor idézlek mégegyszer: "A wikin is és mindenhol máshol 1931 ben

bejegyzett szervetnek vagy a tagja amit jehova

tanuinak hívnak." Ha azt írtad volna, hogy 1881-ben bejegyzett vallásnak vagyunk a tagja, mely 1931-ben felvette a Jehova tanúi nevet, akkor igazat mondanál, de így sokadszorra is csak ferdítessz. "Végül pedig had fejezzem be a 110-es be nem

fejezett mondatát, hisz 108-aska valszeg mint sok

minden mást ezt sem fogja érteni: Itt az ideje, hogy elhúzzatok, hisz érvelni nem

tudtok és ilyenkor mit tesz egy tanu?

Eltűnik mint Petőfi a ködben..." Nagyon tévedsz, a tanú arra értette, hogy teljesen vitaképtelen vagy, sőt, eddig csak mocskolódtál, semmi értelmes dolgot nem mondtál, tehát arra célzott, hogy az ilyen személyet jobb faképnél hagyni. Továbbá meg kell jegyezzem, még soha nem találkoztam ennyire ellenséges, dütől forró embertől, mint te, folyton csak személyeskedésbe menekültél, de biztos csak a Krisztusi szeretet teszi ezt veled. :) Ha valamit elmagyaráztunk neked, az a bizonyos "elnézést, hogy tévesen vádoltalak meg" mondatocska kimaradt, ehelyett kaptunk tőled még több vádaskodást és még több zöldséget. Nem lehet veled értelmes, kúltúrált vitát folytatni, ez az igazság és ő is csak ezt jelezte nekem. Na csá!

2013. ápr. 24. 15:34
 114/125 anonim ***** válasza:
82%

Kedves István35!

Én nem a szentháromságot magyaráztam vagy írtam le, hanem Jézus azonosságát. Ezt megcáfolni nem lehet, esetleg ferdíteni tudtok rajta.

2013. ápr. 24. 18:41
 115/125 anonim ***** válasza:
10%
Ha ez alatt te azt érted, hogy Jézus egyenlő hatalomban és tudásban az atyjával, akkor igenis ez egy hamis tan. Ezen kívül nem tudom, hogy mi mást érthettél "azonosságon", de ha az akkaratukról, szándékukról beszélsz, arról tényleg el lehet mondani, hogy azonosak, bár őszintén szólva kétlem, hogy ez utóbbira gondoltál.
2013. ápr. 24. 19:18
 116/125 anonim ***** válasza:
82%

Kedves István35!

Én mindkettőre gondoltam. De látom mostanra alábbhagyott a megszokott jehovista "ártatlanságod", feszültséget olvasok ki a szavaidból, mi bánt? Talán a vita hatására megjelentek benned újra az emberi gyarlóság jelei, ideges vagy, zaklatott? Ne félj, jehova eljön és megment. Na jó, hazudtam :D Nem ment meg, sőt, a te jehovádat szépen elintézi az Úr Jézus, megkötözi és hagyja kínlódni. De talán ezt már sejted is, csak nehezedre esik visszafordulni, lustaság. "Na csá"

2013. ápr. 24. 20:42
 117/125 anonim ***** válasza:
9%
Na látod kedves István, erről beszéltem! Ezek nem tudnak mást, csak primitív szinten provokálni. Részemről ennyi.
2013. ápr. 24. 20:57
 118/125 anonim ***** válasza:
9%

"Én mindkettőre gondoltam." Pedig már sokszor meg lett cáfolva, az, hogy Jézus egyenlő

hatalomban és tudásban az atyjával, erre jó példa a linkem is. A többi süketelésre nem válaszolok. Na csá!

2013. ápr. 24. 21:01
 119/125 anonim ***** válasza:
9%
Jaj, nem láttam közben a te válaszod, hát sajnos van ilyen, ilyen emberekből is lenni kell valahol.
2013. ápr. 24. 21:04
 120/125 anonim ***** válasza:
82%

Kedves István35!

Pedig azon lenne a lényeg, sátánista. A hely ahova jársz a sátán egyháza. Tudod van IGAZSÁG, és van a féligazság. Ha már valaminek csak a fele igaz, az már tökéletlen, elfuserált, magyarul szar. A ti egyházatok tanainak kb. 1/4-e igaz, ami elég kis érték. Példa erre a teremtésmarhulásotok, Jézus elutasítása, stb. Tehát egyértelműen a sátántól eredeztethető az összes hittételetek. Sorry, ez van. Bye bye!

2013. ápr. 24. 21:17
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!