Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Keresztények és Evolucionisták...

Keresztények és Evolucionisták! Mit gondoltok erről az előadásról? MIBEN HIGGYEK?

Figyelt kérdés

http://www.youtube.com/watch?v=FVTIORn39UY

Én miután megnéztem teljesen ledöbbentem. MIBEN HIGGYEK? Az iskolákban az evolúciót tanították nekem, most megnéztem ezt a videót és mivel érdekelt, gondoltam megnézem a többi részét is, hátha találok valami hibát az előadásában, de egyszerűen nincs!! Utána néztem az interneten és könyvekben azokról, amiket állít ez az ember és csak igazakat szól. De akkor még is miért tanítják azt az iskolákban, hogy a semmi felrobbant, és a semmiből lett minden, amikor nincs is rá bizonyíték, viszont a 6 napos teremtésről tele van az egész Föld csupa bizonyítékokkal!

Ti mit gondoltok erről?

(komoly válaszokat ha lehet és nagyon kérek mindenkit, hogy mielőtt írna, előtte nézze meg a videót végig! csak olyanoktól szeretnék véleményt hallani aki megnézte)

A válaszokat előre is köszönöm!! Nagyon fontos ez nekem.

2013. márc. 18. 22:12
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯
 51/141 A kérdező kommentje:

"Melyik egyetemeken hallotta, és melyik professzoroktól?"

Ha ez neked ennyire számít, akkor kérdezd meg tőle :)

Amúgy, ha végig nézed az előadását és a többi részét is, akkor folyamatosan mondja ezeknek az egyetemeknek a neveit, és a professzorok nevét is fel-fel hozza időközben, bocsi, hogy a kedvedért nem fogom ebből a 17 órás előadásból kiszemezgetni az összeset :)

Nézz utána ha érdekel.

2013. márc. 19. 13:34
 52/141 anonim ***** válasza:
87%
Persze, hogy számít mert olyat állít ami nem igaz.
2013. márc. 19. 13:39
 53/141 A kérdező kommentje:

"Persze, hogy számít mert olyat állít ami nem igaz."

Ezt az alapján mondod, hogy tudod is tudományos érvekkel alátámasztva azt amiben hiszel, vagy csupán csak vallási meggyőződésből?

2013. márc. 19. 13:41
 54/141 anonim ***** válasza:
88%

Figyelj, Hovind azt állítja, hogy az evolúció szerint kőből lett az élet, erre te azt mondod, hogy egyetemeken hallotta professzoroktól.

Én erre kérek példákat, professzorokat név szerint.

2013. márc. 19. 13:45
 55/141 A kérdező kommentje:

"Figyelj, Hovind azt állítja, hogy az evolúció szerint kőből lett az élet, erre te azt mondod, hogy egyetemeken hallotta professzoroktól.

Én erre kérek példákat, professzorokat név szerint."

Álljunk csak meg: Többször is elmondtam, hogy nem Hovind találta ki azt hogy kőből lett az élet hanem ezt a professzorok állították.

A másik, hogy ha ennyire kellenek a példák, hogy kik voltak akkor mondom hogy nézd meg az előadást és válogasd ki belőle mert én nem fogom helyetted.

És amire nagyon fel szeretném hívni a figyelmed: Megint úgy állítod be ezt az egészet mintha ezzel nekünk lenne problémánk amikor ezzel igazából neked van! Utoljára kérlek az Isten szerelmére, hogy nézd meg a videót mert, nem, fogom, helyetted, kivesézni, azt, ami, neked, kell, belőle.

Remélem érthető voltam így másodszorra.

2013. márc. 19. 13:52
 56/141 anonim ***** válasza:
88%

"hanem ezt a professzorok állították."

Na, erre kérek példákat, hogy melyik professzor állított ilyet.

2013. márc. 19. 13:55
 57/141 A kérdező kommentje:

""hanem ezt a professzorok állították."

Na, erre kérek példákat, hogy melyik professzor állított ilyet."

Te fogyatékos vagy? Mit nem értesz abból, hogy keresd ki a videóból a nevüket mert én nem fogom helyetted?

2013. márc. 19. 13:57
 58/141 anonim ***** válasza:
87%

Figyelj hülye gyerek, egy normális professzor sem állít olyat, hogy egy kőből lett az élet, tehát Hovind hazudik.

Valamint nemrég nézted végig a videókat, nem?

2013. márc. 19. 14:00
 59/141 A kérdező kommentje:

"Figyelj hülye gyerek, egy normális professzor sem állít olyat, hogy egy kőből lett az élet, tehát Hovind hazudik.

Valamint nemrég nézted végig a videókat, nem?"

1: Képzeld, mégpedig elég sokan ezt állítják :)

2: Minden egyes nevet képes lettem megjegyezni az összes professzorét csak úgy egycsapásra és csak azért nem írom le neked, hogy kutatgass egy kicsit :)

3: Ha nem kőből szerinted, ami teljesen jogos mert azt hiszel el amit akarsz, akkor mond meg nekem hogy miből jött létre az élet?

Aminosavakból persze, de ez ennyire számít hogy az most kőben volt? Képzeld mások meg azt állítják, hogy egy fortyogó óceánban, megint mások meg azt állítják hogy meteorokban vagy az űrben fejlődött ki! Nincs jelentősége annak hogy kőből jött létre :)

Hovind csak azt mondja, hogy ő ezt hallotta az egyetemi tanároktól.

2013. márc. 19. 14:05
 60/141 A kérdező kommentje:

"egy normális professzor sem állít olyat, hogy egy kőből lett az élet"

Hadd kérdezzek valamit. Te beszéltél eddig az világ eddigi összes tanítójával hogy ezt ennyire tudod? :)

2013. márc. 19. 14:12
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!