Keresztények és Evolucionisták! Mit gondoltok erről az előadásról? MIBEN HIGGYEK?
http://www.youtube.com/watch?v=FVTIORn39UY
Én miután megnéztem teljesen ledöbbentem. MIBEN HIGGYEK? Az iskolákban az evolúciót tanították nekem, most megnéztem ezt a videót és mivel érdekelt, gondoltam megnézem a többi részét is, hátha találok valami hibát az előadásában, de egyszerűen nincs!! Utána néztem az interneten és könyvekben azokról, amiket állít ez az ember és csak igazakat szól. De akkor még is miért tanítják azt az iskolákban, hogy a semmi felrobbant, és a semmiből lett minden, amikor nincs is rá bizonyíték, viszont a 6 napos teremtésről tele van az egész Föld csupa bizonyítékokkal!
Ti mit gondoltok erről?
(komoly válaszokat ha lehet és nagyon kérek mindenkit, hogy mielőtt írna, előtte nézze meg a videót végig! csak olyanoktól szeretnék véleményt hallani aki megnézte)
A válaszokat előre is köszönöm!! Nagyon fontos ez nekem.
A 19. század óta találtak pár bizonyítékot az evolúcióra, olvasd el kérlek. Számomra meggyőzőbbek, mint amik a videóban vannak.
A bálnáról annyit, hogy már próbálták ráaggasztani a vízilóra és a sertésre is mint utódokra. Mindről bebizonyították hogy nem lehetnek hiányzó láncszemek és már ha csak a kromoszómapár különbséget is vesszük, láthatjuk, hogy semmi közük nincs egymáshoz.
A bálnákról továbbá azt feltételezték, hogy szárazföldi állat volt mivel észre vehető a bálna csontvázán két olyan kis csont amik lábak lennének. Erre mondták azt hogy: Ez az evolúciót támasztja alá, az ott egy elcsökevényesedett szerv, amikkel még régebben járt a földön ez az állat!
Később rájöttek, hogy az a kis csont nem a járást szolgálta, és még csak nem is elcsökevényesedett szerv, mivelhogy: a bálna ezeket használja párzáskor! :)ezek nélkül a kis csontok nélkül erre nem lenne képes.
"A 19. század óta találtak pár bizonyítékot az evolúcióra, olvasd el kérlek. Számomra meggyőzőbbek, mint amik a videóban vannak.
Átnézegettem a cikkeket, ezek benne van a tankönyvekben is. Nagyon sok anatómiai és ezekkel kapcsolatos biológiai fejlődésekkel kapcsolatban beszél Kent Hovind az előadásában (Hovind 15 évig természettudományt tanított úgy hogy én hiszek neki és van is fogalma arról amit beszél!)
Nem olvasom végig, mert ezekről már hallottam mivel én csak discovery-t és natgeot nézek a tv-ben, de ha találok egy olyan részt amiről még nem hallottam akkor azt elolvasom.
Csak annyit szeretnék hozzáfűzni, hogy Hovind 17 órán keresztül ilyenekről beszél ami érdekes és ami szerintem igaz amiket ezekről mond. Én ezekkel kapcsolatban Hovindnak hiszek :)
"Azt elfelejted megemlíteni, hogy egy keresztény magániskolában tanított természettudományt, minden szakmai végzettség nélkül."
Nem tudom hogy te ezt honnan vetted, nem tudom hogy igaz-e és nem is érdekel, a lényeg hogy nagyon sok tanítóval ellentétben ő legalább ért is hozzá. Mondom emberek, csak végig kéne nézni az előadást. A teremtést igazoló bizonyítékok túlsúlyban vannak az evolúcióval ellentétben amit szinte semmi sem támaszt alá. Miért higgyek egy olyan vallásban amire nincs semmi bizonyíték?
Igen jól hallottátok, az evolúció egy vallás. Sokszor kisarkítják, mintha a vallás (kereszténység) állna szemben a tudománnyal (evolúció) de nem! Itt két vallás áll szemben egymással. Mind a teremtésben, mind az evolúcióban hinni kell!
"A világ a semmiből robbant ki több milliárd éve (blablabla)....."
Ennek hallatára megkérdezném: És te ott voltál?
Tudod bizonyítani valamivel is ami tudománnyá tenné ezt?
Be tudod mutatni, előadni, tudsz róla kísérleteket, netán bizonyítékokat felmutatni ami tudománnyá tenné?
Lehet ezt kérdeznéd: Mert te tudsz Isten munkájára valamit is felhozni?
Hát kérlek szépen, itt ez a 17 órás előadás, tanulmányozgasd (mert tudod ezt lehet is tanulmányozni) :)
Az evolúció nem része a tudománynak, inkább csak hátráltatja azt. A kor minden feltalálója akik valamire is vitték (nem az összes csak akik valamire is vitték), mind teremtést valló ember volt. A modern tudományban pedig épp ez az, hogy az ember nem tud haladni a tudománnyal mert az evolúció, rengeteg olyan kérdést fel tesz nekik amik hallatára mindig szint úgy "akadályba" ütköznek.
Azon kijelentése utána, hogy az evolúció szerint egy kőből lett az élet én nem arra következtetek, hogy ért hozzá.
Nyilván a biológusok,biokémikusok a hülyék és Hovind a világ legokosabb embere aki minden tudományterülethez ért.
"Azon kijelentése utána, hogy az evolúció szerint egy kőből lett az élet én nem arra következtetek, hogy ért hozzá. "
Több egyetemi vitán volt már túl, ahol mindig szint úgy ezekkel érveltek az evolucionista professzorok neki. Akkor Hovind miért mondjon mást? Továbbá ha ezekkel az állításokkal van bajod, akkor ne a Keresztényekbe köss bele hanem szerintem inkább azokkal akik ezt tanítják :)
A másik nyilván nem Hovind a legokosabb ember a földön, de hogy jobban ért a tudományhoz mint azok akikkel eddig vitatkozott az 1000% :)
"Az a baj, hogy az "evolucionista" professzorok nem tanítanak ilyet, hogy egy kőből lett az élet."
Bejártál már akkora utat mint Hovind? Volt már vitád több mint 200 egyetemi tanárral?
Amúgy is, akkor kérlek mond meg nekem, hogy miből lett az élet. De tényleg, kíváncsi vagyok a te elméletedre is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!