Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Keresztények és Evolucionisták...

Keresztények és Evolucionisták! Mit gondoltok erről az előadásról? MIBEN HIGGYEK?

Figyelt kérdés

http://www.youtube.com/watch?v=FVTIORn39UY

Én miután megnéztem teljesen ledöbbentem. MIBEN HIGGYEK? Az iskolákban az evolúciót tanították nekem, most megnéztem ezt a videót és mivel érdekelt, gondoltam megnézem a többi részét is, hátha találok valami hibát az előadásában, de egyszerűen nincs!! Utána néztem az interneten és könyvekben azokról, amiket állít ez az ember és csak igazakat szól. De akkor még is miért tanítják azt az iskolákban, hogy a semmi felrobbant, és a semmiből lett minden, amikor nincs is rá bizonyíték, viszont a 6 napos teremtésről tele van az egész Föld csupa bizonyítékokkal!

Ti mit gondoltok erről?

(komoly válaszokat ha lehet és nagyon kérek mindenkit, hogy mielőtt írna, előtte nézze meg a videót végig! csak olyanoktól szeretnék véleményt hallani aki megnézte)

A válaszokat előre is köszönöm!! Nagyon fontos ez nekem.

2013. márc. 18. 22:12
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... ❯❯
 81/141 anonim ***** válasza:
88%

Kedves kérdező, ha nincs evolúció akkor, hogyan magyarázod a hibás gulo gén létét?

A gulo gén feladata emlősöknél a C-vitamin gyártása, az embernél és a többi főemlősnél viszont ez a gén elromlott, tehát nem termel C-vitamint.

2013. márc. 20. 13:22
 82/141 anonim ***** válasza:
83%

Rendben van, kérdező, akkor bevallom, szeretlek!

http://www.youtube.com/watch?v=3j4t185wl-0

De ettől még ugyanolyan balf@sz vagy. :D

2013. márc. 20. 13:37
 83/141 anonim ***** válasza:
88%

Latatok mar,milyen egy tudatlan a kerdezo? :D

A keresztenyek csak hummognek,hogy milyen ertelmes,meg blablabla.De azert az en kommentemet torolte,mert nem tudott ra mit valaszolni a :D

Remelem,ha letezik pokol,akkor Isten a legmelyebb bugyraiba dug,mivel nem csak hogy a volt baratnoddel nem beszelsz tisztelettel,de meg le sotet-szivu barmozod is a tobbieket,akiknek van annyi eszuk,hogy a tenyekre,nem egy irodalmi-mure hallgatnak.A te tenyeid kitalaltak,hamisak,ezt egy ember mar atvette egy masik kerdesnel,teljesen ossze van dolve a logikaja a filmednek,menj,csucsulj csak hovind bacsi melle,had adja be neked a napi egy agysejt-rombolo tablettajat.

Majd akkor jartasd a szadat nekunk az evoluciorol,ha bizonyitekod van,hulyegyerek.

2013. márc. 20. 13:58
 84/141 A kérdező kommentje:

"De azert az en kommentemet torolte,mert nem tudott ra mit valaszolni a :D "

Nem töröltem senkinek se a kommentjét (hol tudnám kitörölni?) és nem is jelentettem.

2013. márc. 20. 14:03
 85/141 A kérdező kommentje:

"Majd akkor jartasd a szadat nekunk az evoluciorol,ha bizonyitekod van,hulyegyerek."

Kinéztél egy kicsit a fejedből vagy csak láttál egy keresztény kérdést és rögtön jöttél szitkozódni?

2013. márc. 20. 14:06
 86/141 anonim ***** válasza:
81%
Kérdező, ha nincs evolúció akkor mivel magyarázod a hibás gulo géneket?
2013. márc. 20. 14:16
 87/141 A kérdező kommentje:

"Kérdező, ha nincs evolúció akkor mivel magyarázod a hibás gulo géneket?"

A kezdetkor Ádám és Éva genetikailag teljesen egészségesek voltak. Genetikailag nem voltak hibák. Viszont, ahogy minél több év és generáció telt el, az emberek génjei kezdtek elhasználódni, ezért is létezik pl olyan, hogy vérfertőzés.

Viszont a kezdetekkor genetikailag nem voltak hibák így nem okozott gondot a testvérházasság sem és a törvény sem tiltotta, egészen a Mózesi törvényekig.

2013. márc. 20. 14:22
 88/141 anonim ***** válasza:
81%
De miért csak az embernél és a főemlősöknél?
2013. márc. 20. 14:24
 89/141 anonim ***** válasza:
81%
Valamint mi a bizonyíték arra, hogy Ádámnál működött ez a gén?
2013. márc. 20. 14:26
 90/141 A kérdező kommentje:

"De miért csak az embernél és a főemlősöknél?"

Szerinted én mindent tudok? :)

Ha érdekel a kérdés akkor tanulj te is természettudományt.

Nem tudom és nem is érdekel. Lehet Hovind beszélt róla vmelyik részében ezt nem tudom, de ne várd te is azt, hogy 17 órából neked, külön ki fogom keresni :)

2013. márc. 20. 14:27
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!