Keresztények és Evolucionisták! Mit gondoltok erről az előadásról? MIBEN HIGGYEK?
http://www.youtube.com/watch?v=FVTIORn39UY
Én miután megnéztem teljesen ledöbbentem. MIBEN HIGGYEK? Az iskolákban az evolúciót tanították nekem, most megnéztem ezt a videót és mivel érdekelt, gondoltam megnézem a többi részét is, hátha találok valami hibát az előadásában, de egyszerűen nincs!! Utána néztem az interneten és könyvekben azokról, amiket állít ez az ember és csak igazakat szól. De akkor még is miért tanítják azt az iskolákban, hogy a semmi felrobbant, és a semmiből lett minden, amikor nincs is rá bizonyíték, viszont a 6 napos teremtésről tele van az egész Föld csupa bizonyítékokkal!
Ti mit gondoltok erről?
(komoly válaszokat ha lehet és nagyon kérek mindenkit, hogy mielőtt írna, előtte nézze meg a videót végig! csak olyanoktól szeretnék véleményt hallani aki megnézte)
A válaszokat előre is köszönöm!! Nagyon fontos ez nekem.
Ez mind szép és... rossz, csak nem válasz a kérdésemre :)
Ment a piros kéz ^^
Én nem töröltem és képzeld nem is tudom :)
Nem tudom jelenteni sem mert nincs jogom rá, vagy ha lenne akkor kérlek mutasd meg, hogy hol :)
A moderátorok vették észre biztosan azt hogy itt vered magad a-helyett hogy a kérdésre válaszolnál.
Ha pedig tetszik hogy lepontozlak, akkor csináld csak én élvezem ezt :) :*
Na de csak azert,hogy ne sirjon a szad,itt vannak a hon ahitott valaszaid,tudomanyosan bizonyitott tenyek,amiket meg nem cafolt meg sem hovind,se senki,amiket mar tudjuk,hogy sehogy-mashogy nem lehetnek:
01 min -- a Biblia nem tanítja, hogy a Föld kb 6000 éves. A Föld korár nincs utalás, már az első napnál létezett.
04 min -- nem illik démonizálni a vitapartnert. Csak azért, mert valaki nem ért veled egyet, még nem gúnyolódik a Biblián...
05 min -- már megint. Nem azért fogadom el az evolúciót, mert nincs kedvem Istent szerint élni.
12 min -- milyen szerény, hogy kapásból magáról nevezi el az elméletet... Ilyet tudós bizony még nem csinált.
15 min -- a kontinensvándorlásra nem az összeilleszthetőség az egyetlen bizonyíték, bár abból is van annyi, hogy több legyen, mint véletlen. Ami pedig az óceán két partján található fosszíliákat illeti, vannak olyanok, amik csak a két óceán partján találhatóak, bizonyos régiókban, máshol nem, mert nem minden élőlény élt meg minden éghajlaton.
16 min -- még mindig rosszul érvel. A kontinens elforgatása nem bizonyít semmit. Mivel távolodó lemezekről volt szó, a két kontinens szétnyílt, mint egy olló. Közép-Amerika pedig azért hiányzik, mert fiatalabb, mint Pangaea, másrészt pedig a kontinensek partvonalai egyébként is megváltoztak.
Nem tudom, hogy az óceánfenék miért bizonyíték a kontinensvándorlás ellen...
17 min -- a földmágneses tér nem lineárisan változik, hanem periodikusan. Bizonyíték például az Atlanti hátság váltakozó polaritása, amit ő minden további nélkül hazugságnak titulált. Ez van, szerinte a tudományos közösség kollektívan hazudozik, nehogy valaki észrevegye...
20 min -- ha a földfelszín a törésvonalak mentén felhasadt, és utána ereszkedni kezdett, akkor ripityára tört volna az egész merev kéreg, vagyis nem maradtak volna egyben a lemezek.
23 min -- mibe ütköztek bele a kőzetlemezek? Milyen hatás gyorsította fel őket olyan irdatlan sebességre? Hogyan maradtak még mindig egyben?
Apropó, a tengeri árkok nem gyűrődések, hanem repedések. Így nem tud semmi meggyűrődni. Ha igaz lenne amit mond, a tengeri árkok a hegységek negatív képét mutatná, de nem így van.
24 min -- ez nem ilyen egyszerű. Ha néhány hét alatt váj ki egy áramlás egy medret, akkor annak nem függőleges falai lesznek, hanem rézsútosak, mert a lágy kőzet bizonyos magasságok után leomlik.
27 min -- mi az, hogy magával viszi az iszapot az erózió? Az iszap nem hordalék. A legtöbb ilyen anyag a torkolatban és a folyómederben leülepszik.
Miért nem tüntette el az erózió a hegyeket? Mert növekednek!. Másrészt a magashegységek gyakran már a csapadékzóna fölött helyezkednek el, és a csúcsokat jóval kevesebb eső éri!
Senki nem mond ilyen hülyeséget, hogy ezért van csak ennyi iszap. A kontinensvándorlás ehhez túl lassú volna.
28 min -- megint nettó hülyeség. A kontinensvándorlás elméletét nem így építik fel, ez csak az egyik pillére.
A kontinensvándorlásBÓL következtettek a Föld korára, és nem visszafelé. Aztán megint érzelmileg manipulál. Nem a Biblia cáfolatának vágya hajtja a tudósokat.
30 min -- jaaj, mer nem bírom sokáig :D
Soha nem hallottam olyanról, hogy ötmillió mamut nagyon rövid idő alatt pusztult volna el. Honnan ez a becslés? Honnan vették egyáltalán, hogy nagyon rövid idő alatt történt az egész?
31 min -- semmiféle utalást nem találtam a Barrow-i leletről, pedig nagy port kavart volna a tudományban. Milyen érdekes, hogy egy Isten háta mögötti hely névtelen bányásza épp egy Hovind-elméletet alátámasztó leletre bukkant fúrás közben...
35 min -- nem hallott ez még a tavaszpont-vándorlásról és a precesszióról? Az ókori és őskori épületek azért vannak rosszul tájolva, mert a tengely évezredek során lassan elfordul.
37 min -- szemenszedett ferdítés! Senki nem állított ilyet ilyen bizonyossággal, hogy marsi kanyont víz vájta volna, főleg, hogy az első egyértelmű bizonyíték vízre a Marson 2003-ban adott az Odyssey spektrográfiai elemzése, és Phoenix leszállóegység.
38 min - frászt, a légkörben a nagy sebesség miatt simán elszublimálna a súrlódástól. Ha valami az űrből nagy sebességgel a Föld légkörébe ér, az aztán minden marad, csak hideg nem.
41 min -- mi tartotta a vízréteget a légkör fölött? Csak úgy ott lebegett? És a gravitáció?
43 min -- Most már értem, mire ment ki a hógolyós hasonlat. Csakhogy a hógolyót a légellenállás szakítja szét, önmagában a nagy sebesség nem szakít szét semmit, mivel az egyenes vonalú egyenletes mozgás inerciarendszer, amiben nem lépnek fel tehetetlenségi erők.
Másrészt, egy szétszakadó üstökös messze nem lenne képes fedezni a bolygók gyűrűit, arról nem is beszélve, hogy Hovind nincs tisztában a Naprendszer méreteivel. Eghy itt szétszakadó üstökös darabjai nem maradnak annyira egybe, hogy milliárd kilométerekkel arrébb véletlenül befogja egy bolygó.
hat grat bizony,mert rajta meg rajtam kivul meg osszesen 7 ember ment vegig fel zold pacsizni mind a tizennegy oldalon,szoval,ezt nagyon besz#ptad :)
Mivan,nem tudsz mit nyogni a valaszaimra?Ki futamodott meg? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!