Keresztények és Evolucionisták! Mit gondoltok erről az előadásról? MIBEN HIGGYEK?
http://www.youtube.com/watch?v=FVTIORn39UY
Én miután megnéztem teljesen ledöbbentem. MIBEN HIGGYEK? Az iskolákban az evolúciót tanították nekem, most megnéztem ezt a videót és mivel érdekelt, gondoltam megnézem a többi részét is, hátha találok valami hibát az előadásában, de egyszerűen nincs!! Utána néztem az interneten és könyvekben azokról, amiket állít ez az ember és csak igazakat szól. De akkor még is miért tanítják azt az iskolákban, hogy a semmi felrobbant, és a semmiből lett minden, amikor nincs is rá bizonyíték, viszont a 6 napos teremtésről tele van az egész Föld csupa bizonyítékokkal!
Ti mit gondoltok erről?
(komoly válaszokat ha lehet és nagyon kérek mindenkit, hogy mielőtt írna, előtte nézze meg a videót végig! csak olyanoktól szeretnék véleményt hallani aki megnézte)
A válaszokat előre is köszönöm!! Nagyon fontos ez nekem.
Ha ezekben nem találtál semmilyen igazságot sem, akkor biztosan okosabb lehetsz egy olyan embernél, aki 15 évig tanított természettudományt :)
De hiába jártatom értetek a számat, ti úgy sem fogjátok ezeket elfogadni, még a Biblia is csak azzal a szóval tud titeket jellemezni, hogy: "szándékosan buták".
Ismeritek és tudjátok is az igazságot, de mégsem fogadjátok el, márpedig azért nem, mert nem akarjátok, hogy egy feljebb valóbb lény (Isten) megmondja nektek, hogy hogyan éljetek ami szerintem nagyon is jogos!
Isten teremtette az egész világot és a Földet Jézusban. Ez az Ő tulajdona, Ő teremtette. Vagy meg tesszük amit kér és úgy élünk ahogy azt Ő megmondja és a mennybe megyünk, vagy pedig megtagadjuk Őt és a pokolba kárhoztatunk.
Szerintem nagy butaság olyan céloknak élni amik csak a bulizásról, paráznaságról és csak arról szól, hogy hogyan legyen több a pénzünk, amikor lehetne egy normális családunk szerető és Istenfélő feleséggel gyerekekkel tudván, hogy bármi is történjen, ennek a családnak a jövője már biztosítva van a mennyben :)
Természetesen, egy ilyen agyamentnél a 10 éves unokaöcsémnek is több sütnivalója van.
Ha belegondolnál egy cseppet is abba, hogy milyen vélemény övezi ezt a jóembert, vagy milyen kommenteket kaptál a kérdésedre, nem tűnik fel valami? Ha milliók szava áll egyetlen emberével szemben, akkor vajon ki az idióta? Pláne, hogy a milliók évekig tanultak, dolgoztak, kutakodtak a saját tudományterületükön, míg ez az egyetlen jóember semmit nem tud felmutatni, csak hogy képzettség nélkül "tanított" jó pár évig, és valódi érvek is bizonyítékok nélkül jártatja a száját.
Egyébiránt méltó vagy hozzá, mert ugyanezt teszed te is. Isteníted Kent Hovindot, anélkül, hogy halvány sejtésed lenne az általa cáfolt tudományos tények (!) valós hátteréről (méghogy kételkedsz, még hazudni sem tudsz rendesen), és gondolkodás nélkül elutasítod az érvek tömkelegét, amelyek bizonyítják, hogy ez a mániákus mekkora egy gyökér...
Végigolvastam az egész beszélgetést és amíg a kérdező okos dolgokat írt, addig a majomemberek megmaradtak a szokásos gyenge, érvelés és tudásmentes, de annál inkább sértő beszólogatásban.
Egyszerűen nem fejlődtök. Azt nem értem, hogy ha szerintetek butaságot ír a kérdező, akinek nagyon éles esze van ahogy látom, akkor miért kellenek a trágár jelzők, miért nem írjátok le a cáfolást? Mert hogy azt senki nem tette.
@válaszom
Azért, mert nem éri meg a rá vesztegetett időt. Végig csináltam már annyi vitát, hogy tudjam, mikor érdemes rápazarolni a befektetett időmet egy kreacionistára, illetve van egy rövid listám azokról, akik intellektuálisan és emberileg is vitára alkalmatlanok. Az ő kérdéseiket csak dühöngőnek használom.
"Azért, mert nem éri meg a rá vesztegetett időt..."
Akkor miért itt "rontjátok a levegőt" ahelyett, hogy inkább a kérdésemre válaszolnátok és nem csak kötözködnétek azokkal is csak magatokat minősítve, vagy hogy inkább elmentek egy másik kérdéshez? Miért itt ragadtatok le? Egy olyan embernél akit már nem is érdekeltek és egy olyan kérdésnél amit már senki sem olvas? Tényleg velem lenne bajotok? Vagy csak ennyire "unatkoztok", netán ennyire belegázoltam a kis lelki világotokba, hogy ezek a szavak titeket ennyire felháborítottak titeket székestől? :)
Olyanok vagytok mint az óvodások, egyem a csöpp kis felzaklatott sötét kis szívetek :)
Vagy olyanok vagytok mint a volt barátnőm. Szakítottam vele, ő ezt nem fogadta el, és nap mint nap rám irkált azzal, hogy mennyire utál engem, aztán bevallotta pár hétre rá, hogy még mindig szeret. Egy ostoba lány volt, és ahogy csak erősködtök, egyre jobban hasonlítotok rá. Ezek vagytok. 10-en éves kis feldúlt lelkű elveszett/tévelygő alul iskolázatlan, etikát nem ismerő, "kis lányok".
Inkább nőjetek fel, legalább arra a szintre, hogy tudjatok becsületesen és tisztességesen, írni egy olyan kommentet, ami vagy a kérdésre válaszol, vagy ami legalább egy jó érvelés vagy vélemény nyilvánítás lenne. Amilyen pl ez is.
Üdv. egy 19/F tiporta a sárba a kis nyomorult kétségbe esett szívetek :)
És itt a kétségbe esett szó nagyon is jelentős! Ha nem lennétek kétségbe esve a kérdésem miatt akkor nem lennétek még itt :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!