Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Keresztények és Evolucionisták...

Keresztények és Evolucionisták! Mit gondoltok erről az előadásról? MIBEN HIGGYEK?

Figyelt kérdés

http://www.youtube.com/watch?v=FVTIORn39UY

Én miután megnéztem teljesen ledöbbentem. MIBEN HIGGYEK? Az iskolákban az evolúciót tanították nekem, most megnéztem ezt a videót és mivel érdekelt, gondoltam megnézem a többi részét is, hátha találok valami hibát az előadásában, de egyszerűen nincs!! Utána néztem az interneten és könyvekben azokról, amiket állít ez az ember és csak igazakat szól. De akkor még is miért tanítják azt az iskolákban, hogy a semmi felrobbant, és a semmiből lett minden, amikor nincs is rá bizonyíték, viszont a 6 napos teremtésről tele van az egész Föld csupa bizonyítékokkal!

Ti mit gondoltok erről?

(komoly válaszokat ha lehet és nagyon kérek mindenkit, hogy mielőtt írna, előtte nézze meg a videót végig! csak olyanoktól szeretnék véleményt hallani aki megnézte)

A válaszokat előre is köszönöm!! Nagyon fontos ez nekem.

2013. márc. 18. 22:12
 121/141 anonim ***** válasza:
90%
Ha mi megtiszteltünk azzal, hogy megnéztük a videódat, akkor ez a minimum, hogy elolvasod, amit írtunk.
2013. márc. 23. 13:51
 122/141 A kérdező kommentje:
De nekem nincs kedvem olyanokat olvasgatni amik valótlanságot állítanak sajnálom.
2013. márc. 23. 13:52
 123/141 anonim ***** válasza:
93%

A Biblia ellen fel lett sorolva csomó érv, ami még csak bizonyításra sem szorul, miért nem mersz szembe nézni vele? Miért próbálod elterelni róla a figyelmet?

Áh de látom teljesen értelmetlen neked bármit is mondani, egy hangyányi, józanság, kritikai érzék nincs benned.

Én nem vagyok elég képzett, hogy válaszoljak az érveidre de nyitott vagyok bármikor szembenézni velük és készséggel elismerni, ha valamiben igazad lenne.Ez az amire te nem vagy képes.Én itt szerintem be is fejeztem.Minden jót!

2013. márc. 23. 13:54
 124/141 A kérdező kommentje:
És én sokukra is válaszolgattam, most rajtatok a sor, hogy az én elméleteimre írjatok valami elfogadhatót :)
2013. márc. 23. 13:55
 125/141 A kérdező kommentje:
Ha egyáltalán létezne olyan.
2013. márc. 23. 13:56
 126/141 anonim ***** válasza:
85%
Khm, egy szóval sem fikáztam a Bibliát, nyugodtan elolvashatod, nem fog kiégni a retinád.
2013. márc. 23. 13:56
 127/141 A kérdező kommentje:
De én olyanra vagyok kíváncsi ami Kent Hovind tudományos bizonyítékaira ad valami ellenvetést.
2013. márc. 23. 13:59
 128/141 A kérdező kommentje:
Értelmes ellenvetést.
2013. márc. 23. 13:59
 129/141 A kérdező kommentje:
Na mivan? Senki se ír már? Nem vagytok képesek cáfolni az állításaimat? Ennyire megfutamodtok!?
2013. márc. 23. 14:52
 130/141 anonim ***** válasza:
75%

Hagyjátok, a kérdező csak valami szeretethiányos kiskölyök, aki nyilván csak így tudja kiélni magát, hogy feltesz egy értelmetlen kérdést, és aztán itt pontozgatja le az embereket.

Most komolyan, ilyen dumával, hogy a hosszú válaszokat nem olvassa el, mert nincs kedve... fenéket. Tuti elolvasta azt is, csak épp azt már ő sem tudja cáfolni egyszerű mellébeszéléssel, és könnyebb azt mondani, hogy el sem olvasta.

2013. márc. 23. 19:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!