Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Aktív imaéletet élő keresztény...

Aktív imaéletet élő keresztények? Imádkoznátok a nőkért? Többi lent.

Figyelt kérdés
Szóval itt a GYK-en a teherbeesés kategóriában több nő is szeretne már nagyon gyereket és elég régóta is próbálkoznak. Imádkoznátok értük?
2013. febr. 25. 13:43
 1/5 anonim ***** válasza:

Imádkozom:)

De lehet életmódot meg technikát kellene változtatni egy kicsit mindkettő oldalnak...

2013. febr. 25. 13:49
 2/5 anonim ***** válasza:
Jó imádkozzunk ezért. Gondolatban egyesítsük az imáinkat, az ilyesmi kedves Istennek.
2013. febr. 25. 14:01
 3/5 anonim ***** válasza:
Segíts magadon, az Isten is megsegít.
2013. febr. 25. 14:53
 4/5 A kérdező kommentje:

Kedves első!

Lehet, hogy egyetértek, veled, de nem tudom, hogy pontosan mire gondolsz. Kifejtenéd?? Megköszönném!

2013. febr. 25. 20:26
 5/5 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező!

Elkezdtem neked egy regényt írni, de itt talász jó tippeket:

[link]

Nagyjából ilyesmit írtam volna én is.

Ja a D vitamin a jelenlegi mániám :D

Tehát a helyes táplálkozás és életmód nagyon fontos mindkettő oldalról nézve!

Az alvás és munka minőségén is lehet változtatni.

Egyikből sem jó a túl sok, sem a túl kevés...

A technika alatt pedig azt olyasmire kell gondolni, hogy a nap vagy a hónap különböző időpontjában próbálkoztok a babával. Van amikor elhúzzátok a szerelmeskedést, van amikor nem. Van amikor egy darabig szüneteltek, van amikor nem.

Egyébként nem biztos, hogy a nővel van elsődlegesen a gond. Semmit nem veszíthet szerintem a potenciális apa, ha elmegy egy urológus.

Hát nem tudom, hogy most mennyit segítettem. A cikk jól leírja a dolgokat, gondoltam nem húzom hosszúra.

Esetleg pszichésen is lehet rákészülni a terhességre a szex közben, de lehet próbélni úgyis, hogy csak simán élvezzétek a dolgot:)

Sajnos nem vagyok orvos, de tényleg nagyon szorítok!

2013. febr. 25. 22:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!