Aktív imaéletet élő keresztények? Imádkoznátok a nőkért? Többi lent.
Imádkozom:)
De lehet életmódot meg technikát kellene változtatni egy kicsit mindkettő oldalnak...
Kedves első!
Lehet, hogy egyetértek, veled, de nem tudom, hogy pontosan mire gondolsz. Kifejtenéd?? Megköszönném!
Kedves kérdező!
Elkezdtem neked egy regényt írni, de itt talász jó tippeket:
Nagyjából ilyesmit írtam volna én is.
Ja a D vitamin a jelenlegi mániám :D
Tehát a helyes táplálkozás és életmód nagyon fontos mindkettő oldalról nézve!
Az alvás és munka minőségén is lehet változtatni.
Egyikből sem jó a túl sok, sem a túl kevés...
A technika alatt pedig azt olyasmire kell gondolni, hogy a nap vagy a hónap különböző időpontjában próbálkoztok a babával. Van amikor elhúzzátok a szerelmeskedést, van amikor nem. Van amikor egy darabig szüneteltek, van amikor nem.
Egyébként nem biztos, hogy a nővel van elsődlegesen a gond. Semmit nem veszíthet szerintem a potenciális apa, ha elmegy egy urológus.
Hát nem tudom, hogy most mennyit segítettem. A cikk jól leírja a dolgokat, gondoltam nem húzom hosszúra.
Esetleg pszichésen is lehet rákészülni a terhességre a szex közben, de lehet próbélni úgyis, hogy csak simán élvezzétek a dolgot:)
Sajnos nem vagyok orvos, de tényleg nagyon szorítok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!