Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Keresztények és Evolucionisták...

Keresztények és Evolucionisták! Mit gondoltok erről az előadásról? MIBEN HIGGYEK?

Figyelt kérdés

http://www.youtube.com/watch?v=FVTIORn39UY

Én miután megnéztem teljesen ledöbbentem. MIBEN HIGGYEK? Az iskolákban az evolúciót tanították nekem, most megnéztem ezt a videót és mivel érdekelt, gondoltam megnézem a többi részét is, hátha találok valami hibát az előadásában, de egyszerűen nincs!! Utána néztem az interneten és könyvekben azokról, amiket állít ez az ember és csak igazakat szól. De akkor még is miért tanítják azt az iskolákban, hogy a semmi felrobbant, és a semmiből lett minden, amikor nincs is rá bizonyíték, viszont a 6 napos teremtésről tele van az egész Föld csupa bizonyítékokkal!

Ti mit gondoltok erről?

(komoly válaszokat ha lehet és nagyon kérek mindenkit, hogy mielőtt írna, előtte nézze meg a videót végig! csak olyanoktól szeretnék véleményt hallani aki megnézte)

A válaszokat előre is köszönöm!! Nagyon fontos ez nekem.

2013. márc. 18. 22:12
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯
 61/141 A kérdező kommentje:

Elírtam ezt akartam írni:

Te beszéltél már a világ eddigi összes tanítójával hogy ezt ennyire tudod? :)

Így akartam írni.

2013. márc. 19. 14:14
 62/141 anonim ***** válasza:
90%

Kezdjük az elején a kérdésed hazugság. Te nem kételkedsz, már Hovind fanatikus voltál csak igét hirdetni jöttél.

Az 5-6.ik oldal másról sem szól,mint megkérdezk tőled,hogy kik voltak azok az állítólagos professzorok. Saját bevallásod szerint tudod a választ(ám az 57.ikbe azt állítod nem keresed ki, amire akkor nem is lenne szükség) de nem válaszolsz csak erősködsz,hogy nézzék meg a videót.

"Hadd kérdezzek valamit. Te beszéltél eddig az világ eddigi összes tanítójával hogy ezt ennyire tudod? :)"

Miért te igen? Ha nem akkor ne erősködj,hogy hovind igen. Én is tudom ezt állítani. Meg is teszem. Én beszéltem a világ összes egyetemi professzorával. A neveket,és beszélgetés témáját meg nem mondom meg mert úgy támadt kedvem.

De mivel úgyis csak egy troll vagy felesleges bármit is írni.

2013. márc. 19. 15:24
 63/141 ChefBa ***** válasza:
87%

Megnéztem az első videót. Ekkora baromságot ritkán látni.

Azon kívül, hogy összevissza hazudozik és vallásos propagandát nyomat mást nem csinál. Legszebb ,hogy szövegkörnyezetből kiragad egy mondatot és azt cáfolja. Tipikus csaló.

2013. márc. 19. 15:25
 64/141 A kérdező kommentje:

"Saját bevallásod szerint tudod a választ"

Az iróniát ennyire nehéz megtalálni abban amit elrejtettem a mondani valómban mert nem tudtam már magamat kifejezni sokadszorra? Ha nem esett le akkor ajánlom, hogy még egy kicsit művelődjél :)

2013. márc. 19. 15:32
 65/141 A kérdező kommentje:

""Hadd kérdezzek valamit. Te beszéltél eddig az világ eddigi összes tanítójával hogy ezt ennyire tudod? :)"

Miért te igen? Ha nem akkor ne erősködj,hogy hovind igen."

Én nem mondtam azt egy szóval sem, hogy Hovind beszélt volna csak arra lehet utalni szerintem teljesen jogosan, hogy Hovindnak több dolga volt már ilyen emberekkel.

2013. márc. 19. 15:34
 66/141 A kérdező kommentje:
Nem az összessel, de sok ilyen emberrel volt már dolga! Olvasd el figyelmesen azt amit mások írnak, csak aztán kommentelj.
2013. márc. 19. 15:35
 67/141 anonim ***** válasza:
87%
Hovind egyetlen professzort sem említ név szerint.
2013. márc. 19. 17:39
 68/141 A kérdező kommentje:

"Hovind egyetlen professzort sem említ név szerint."

Márpedig van. Keress tovább :) megsúgom, hogy az első részben is említ nevet.. Vagy nézd meg a többi részét is hátha találsz:

[link]

2013. márc. 19. 18:14
 69/141 A kérdező kommentje:
Itt egy név rögtön 4:30-nál, csak hogy ne szerencsétlenkedj ennyit :)
2013. márc. 19. 18:17
 70/141 anonim ***** válasza:
90%
Szentséges ég, mivel rothasztja ez a szerencsétlen a tévelygők elméjét? Végigszenvedtem a belinkelt videót, csak hogy ne köthess bele, hogy csak beletekergetek, meg ilyesmi, de konkrétan nem hangzott el egyetlen mondat a szerencsétlenje szájából, ami bármilyen szinten is korrekt és hiteles lett volna. Fel nem bírom fogni, hogy hihet el ekkora rakás értelmetlen és alaptalan maszlagot bárki?
2013. márc. 19. 20:13
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!