Keresztények és Evolucionisták! Mit gondoltok erről az előadásról? MIBEN HIGGYEK?
http://www.youtube.com/watch?v=FVTIORn39UY
Én miután megnéztem teljesen ledöbbentem. MIBEN HIGGYEK? Az iskolákban az evolúciót tanították nekem, most megnéztem ezt a videót és mivel érdekelt, gondoltam megnézem a többi részét is, hátha találok valami hibát az előadásában, de egyszerűen nincs!! Utána néztem az interneten és könyvekben azokról, amiket állít ez az ember és csak igazakat szól. De akkor még is miért tanítják azt az iskolákban, hogy a semmi felrobbant, és a semmiből lett minden, amikor nincs is rá bizonyíték, viszont a 6 napos teremtésről tele van az egész Föld csupa bizonyítékokkal!
Ti mit gondoltok erről?
(komoly válaszokat ha lehet és nagyon kérek mindenkit, hogy mielőtt írna, előtte nézze meg a videót végig! csak olyanoktól szeretnék véleményt hallani aki megnézte)
A válaszokat előre is köszönöm!! Nagyon fontos ez nekem.
Elírtam ezt akartam írni:
Te beszéltél már a világ eddigi összes tanítójával hogy ezt ennyire tudod? :)
Így akartam írni.
Kezdjük az elején a kérdésed hazugság. Te nem kételkedsz, már Hovind fanatikus voltál csak igét hirdetni jöttél.
Az 5-6.ik oldal másról sem szól,mint megkérdezk tőled,hogy kik voltak azok az állítólagos professzorok. Saját bevallásod szerint tudod a választ(ám az 57.ikbe azt állítod nem keresed ki, amire akkor nem is lenne szükség) de nem válaszolsz csak erősködsz,hogy nézzék meg a videót.
"Hadd kérdezzek valamit. Te beszéltél eddig az világ eddigi összes tanítójával hogy ezt ennyire tudod? :)"
Miért te igen? Ha nem akkor ne erősködj,hogy hovind igen. Én is tudom ezt állítani. Meg is teszem. Én beszéltem a világ összes egyetemi professzorával. A neveket,és beszélgetés témáját meg nem mondom meg mert úgy támadt kedvem.
De mivel úgyis csak egy troll vagy felesleges bármit is írni.
Megnéztem az első videót. Ekkora baromságot ritkán látni.
Azon kívül, hogy összevissza hazudozik és vallásos propagandát nyomat mást nem csinál. Legszebb ,hogy szövegkörnyezetből kiragad egy mondatot és azt cáfolja. Tipikus csaló.
"Saját bevallásod szerint tudod a választ"
Az iróniát ennyire nehéz megtalálni abban amit elrejtettem a mondani valómban mert nem tudtam már magamat kifejezni sokadszorra? Ha nem esett le akkor ajánlom, hogy még egy kicsit művelődjél :)
""Hadd kérdezzek valamit. Te beszéltél eddig az világ eddigi összes tanítójával hogy ezt ennyire tudod? :)"
Miért te igen? Ha nem akkor ne erősködj,hogy hovind igen."
Én nem mondtam azt egy szóval sem, hogy Hovind beszélt volna csak arra lehet utalni szerintem teljesen jogosan, hogy Hovindnak több dolga volt már ilyen emberekkel.
"Hovind egyetlen professzort sem említ név szerint."
Márpedig van. Keress tovább :) megsúgom, hogy az első részben is említ nevet.. Vagy nézd meg a többi részét is hátha találsz:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!