Keresztények és Evolucionisták! Mit gondoltok erről az előadásról? MIBEN HIGGYEK?
http://www.youtube.com/watch?v=FVTIORn39UY
Én miután megnéztem teljesen ledöbbentem. MIBEN HIGGYEK? Az iskolákban az evolúciót tanították nekem, most megnéztem ezt a videót és mivel érdekelt, gondoltam megnézem a többi részét is, hátha találok valami hibát az előadásában, de egyszerűen nincs!! Utána néztem az interneten és könyvekben azokról, amiket állít ez az ember és csak igazakat szól. De akkor még is miért tanítják azt az iskolákban, hogy a semmi felrobbant, és a semmiből lett minden, amikor nincs is rá bizonyíték, viszont a 6 napos teremtésről tele van az egész Föld csupa bizonyítékokkal!
Ti mit gondoltok erről?
(komoly válaszokat ha lehet és nagyon kérek mindenkit, hogy mielőtt írna, előtte nézze meg a videót végig! csak olyanoktól szeretnék véleményt hallani aki megnézte)
A válaszokat előre is köszönöm!! Nagyon fontos ez nekem.
"Pár százezer év alatt azért illett volna valamicskét mutálódnia annak a fűnek a többihez képest nem? Mert az evolúció tudjátok erről szól, hogy minden csak változik."
Mutálodott is, genom szinten.
Nem csak ez a két megközelítés létezik. Sőt, a teremtés és az evolúció nem zárja ki egymást (természetesen nem a bibliai teremtéstörténetre utalok).
A magam részéről egyik állásponttal sem tudok azonosulni.
"Mire az ember megjelent, miért nem fejlődnek tovább az élőlények és pl a törvény szerűségek? Miért nem vagy pl 5 kilóval nehezebb holnap a gravitációtól függetlenül?"
Na látom Hovind megtalálta a hozzá való tanítványt.
"- az AIDS-et szándékosan fejlesztették ki az USA-ban, hogy az emberiséget lecsökkentsék 7ről fél milliárdra.
- a Parkinson kórt szintúgy. (a Parkinson kór mióta fertőző betegség...?
- a Nagy Piramis a Biblia kő változata, és nem az egyiptomiak építették.
- E=mc^2-ben az idő a konstans és a fénysebesség a változó. (nem elszólás; konkrétan azt állítja hogy fordítva van.) A fény lassul, tehát Einstein tévedett. (mivel a fénylassul, nem lehetünk öregebbek a bibliai 10,000 évnél)
- az Oort-felhő nem létezik. (itt egyébként összekeveri a Kuiper-övvel: arról vitatkozik, hogy a rendszeresen érkező üstökösök (amiket mondjuk augusztus közepén látsz) nem léteznek)
- a Nap zsugorodik.
- a B-17 és C vitamin együtt gyógyítja a rákot (az erre nyitott [link] oldalt az amerikai egészségügy félretájékoztatás miatt bezáratta)
Szerencsére most börtönben van adócsalásért.
Alapvetően nem sokra jó, már azon kívül hogy heccelődés és olcsó poénok forrása legyen."
1: ezek az igazságok, ha el fogadod vagy nem, tudnunk kell, hogy vannak olyan emberek akik az emberiség ELLEN vannak.
2: "- a B-17 és C vitamin együtt gyógyítja a rákot (az erre nyitott [link] oldalt az amerikai egészségügy félretájékoztatás miatt bezáratta) "
-Szerinted még is miért zárathatta be? :) talán azért mert az ellene szólna a gyógyszer iparnak ami még az USA hatalmánál s nagyobb?? Szerintem igen is valószínű.
3: "Szerencsére most börtönben van adócsalásért.
Alapvetően nem sokra jó, már azon kívül hogy heccelődés és olcsó poénok forrása legyen."
-Itt álljunk meg egy szóra: Kent Hovindról eddig több mint 2000 Hovind ellenes oldal létezik amiken sok hülyeséget hordanak össze a prédikátorról.
Ha több cikket is elolvasol róla, nem kell sok idő, hogy Hovind bejárja a Berlini börtöntől a többi külföldi börtönt és fegyházat egy sima adócsalásért (miért tett volna ilyet amikor van pénze?) és hallani róla olyanokat hogy az Amerikai fundik (akár mi is legyen az) elöljárója volt. Nekem egy kicsit gyanús, hogy ennyi bűne lenne egyszerre egy embernek akire ennyi minden büntetést kiterjesztettek, holott egy öreg bányalónak is feltűnik, hogy Kent Hovind csak az igazságért és Istenért szól a gyógyszer ipar ellen és több más igazságtalanság ellen ami a világon folyik.. mintha igazából csak az lenne az ésszerű hogy elhallgatatsák. És így is történt végül?
~nem tartom hülyeségnek a gyógyszer ipart ne érts félre, de gondolj bele ha az emberek csupán azzal hogy egészségesen étkeznek akkor már nem lenne szükség a gyógyszerek 80-90%-ra.
Miért tartunk itt? Közben ha bekapcsolod a TV-t: "vedd meg a legújabb legfinomabb csokinkat, csipszünket, cukormentes üdítőnket és sörünket garantáltan nem lesz semmi bajod sem tőlük!! (vagy még is?) De miért is lenne, hiszen az evolúció felkészítette ilyenekre az embert, nagyon ellenálló is ezért végül is gondolj bele: amikor még csak egy kis amőba voltál egy fortyogó "levesben" -már akkor sikerült megemésztened egy csomó egészségtelen vegyszert ami kellett természetesen a "túléléshez"! :) a többi esetet fel sem sorolom amiket még túlélhetett az emberiség gyökere mire idáig elért (nem mintha a tudósok el tudnák mondani/magyarázni).
Nem gyanús, hogy Hovind mindenhez "ért"?
biológia,fizika,kémia,csillagászat,orvostudomány,történelem
Valaki ezt írta: "Kérdező: Csak nézz meg egy dinoszaurusz csontvázat, az biztos nem 4400 éves."
Nézd meg Kent Hovind 3-ik előadását melynek címe: a dinoszauruszok és a Biblia, garantálom, hogy nagyon élvezetes :)
Mit is mondott Charles Darwin: "Nagyon jó filozófia az evolúció csak kár, hogy nincsen semmilyen bizonyíték rá."
A kortársai közül egy gyöngyszem: "Az evolúcióra bár semmilyen bizonyíték sincs mégis ezt választjuk, mert ez nem avatkozik bele a szexuális életünkbe." -tegyetek nyugodtan csak azt ami tetszik!
A szex jó, házasságon belül! Ezt érdemes tisztázni.
És ha még valaki nem tudná, Charles Darwin egy Isten félő ember volt, teológiát is tanult, aztán elment egyetemre ahol hallott az evolúcióról. Bevette, és elhitte. Ennyit Charles Darwinról.
És fontos megjegyeznem mit mondott még: A gyengébb fajnak ki kell pusztulnia az életközösségből. Mellesleg az afro-amerikai négereket ezek közé foglalta!
Na de Charles, ez nem rasszizmus egy kevésbé? :) (igen az volt, de az emberek többségét ez nem zavarta, mivel abban az időben ez természetes volt, a rabszolga tartókkal együtt!)
Kérdező: a vírusos példa pont arra volt jó,hogy hogy fertőzhet meg különböző fajt . Nem a vírus mutációja volt a lényeg,hanem a fajok közötti hasonlóság.
A hagyományos evolúciós elmélettel csak az a gond ,hogy nem elég tág, már tudjuk,hogy a fejlődésben ugrások is vannak.
Ott vannak a retrovírusok.
A vakbélnek utána néztem,igen igazad van,mostani álláspont az,hogy a jó bacik termelésére kell.
Amúgy mit is jelent számodra az,hogy másik faj?
Nézd meg miből lett a bálna..
"Kérdező: a vírusos példa pont arra volt jó,hogy hogy fertőzhet meg különböző fajt . Nem a vírus mutációja volt a lényeg,hanem a fajok közötti hasonlóság. "
A vírusos példád épp ez az, hogy a Teremtőt támasztja alá a munkájában mivel éppen az evolúciónak lett volna az a kötelessége, hogy minél !különbözőbb! fajok (nem fajták!) jöjjenek létre. Ezzel ellentétben olyan prototípusokról van tudomásunk, amik nagyon is egybe vágnak az élet más területeivel. Ez simán csak azt igazolja, hogy közösnek kellett lenniük a teremtőjüknek. Ha nem így lenne akkor nem lenne hasonlóság köztük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!