Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Keresztények és Evolucionisták...

Keresztények és Evolucionisták! Mit gondoltok erről az előadásról? MIBEN HIGGYEK?

Figyelt kérdés

http://www.youtube.com/watch?v=FVTIORn39UY

Én miután megnéztem teljesen ledöbbentem. MIBEN HIGGYEK? Az iskolákban az evolúciót tanították nekem, most megnéztem ezt a videót és mivel érdekelt, gondoltam megnézem a többi részét is, hátha találok valami hibát az előadásában, de egyszerűen nincs!! Utána néztem az interneten és könyvekben azokról, amiket állít ez az ember és csak igazakat szól. De akkor még is miért tanítják azt az iskolákban, hogy a semmi felrobbant, és a semmiből lett minden, amikor nincs is rá bizonyíték, viszont a 6 napos teremtésről tele van az egész Föld csupa bizonyítékokkal!

Ti mit gondoltok erről?

(komoly válaszokat ha lehet és nagyon kérek mindenkit, hogy mielőtt írna, előtte nézze meg a videót végig! csak olyanoktól szeretnék véleményt hallani aki megnézte)

A válaszokat előre is köszönöm!! Nagyon fontos ez nekem.

2013. márc. 18. 22:12
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/141 anonim ***** válasza:
Hagyjátok abba. Ez a szerencsétlen csak trollkodik, ti meg etetitek. Ha tényleg elhinné, amit ír, annyi agysejtje sem lenne, hogy önállóan lélegezzen.
2013. márc. 19. 12:53
 42/141 anonim ***** válasza:
81%

Kedves gyakorivalasz2, sajnos vannak ilyen emberek.

Nem tudom, hogy ismered-e wmikit.

2013. márc. 19. 12:56
 43/141 anonim ***** válasza:
83%

Kérdező:

[link]

2013. márc. 19. 12:58
 44/141 anonim ***** válasza:
Akkor meg annyi agysejtje nincs, hogy felfogja a válaszokat -> megint csak nem érdemes az ujjaitokat koptatni.
2013. márc. 19. 12:59
 45/141 anonim ***** válasza:
90%
Pedig jó ám, mert olcsóbb,mint a kávé,de a hatása azonos:)
2013. márc. 19. 13:03
 46/141 A kérdező kommentje:

Bele olvastam a cikkbe itt egy részlet: "Urey kísérlet bebizonyította, hogy aminosavak létrejöhetnek élettől független természetes kémiai reakciókban."

Igen, sikerült már aminósavakat létrehozni laboratóriumi körülmények között, más is próbálkozott vele, de ezek csak pár "darabkák". Ahhoz, hogy a legprimitívebb életet létrehozhassuk ahhoz sokkal több aminósavakra van szükség, rengetegre! Arról nem is beszélve, hogy a gén állományt és minden PONTOSAN úgy kell felsorakoztatniuk, hogy az információk a DNS-ekben helyesen is legyenek tárolva. Kérdem én, a semmi (agy és minden nélkül) Hogyan képes létrehozni akár csak egy db DNS-szálacskát is, és azt is ráadásul úgy, hogy az információk ne össze vissza legyenek, hanem rendben legyenek? Ezen érdemes elgondolkozni, hogy a semmi ilyenre képes-e.

Tegyük fel, meg voltak az élethez szükséges dolgok amik maguktól jöttek létre, de annak valahogy tudnia kellett magától, a semminek, hogy hogyan csoportosodjanak fel és ráadásul teljesen rendre! Miért is fontos az hogy rendre, tudósok megállapították, hogy ha a DNS szerkezetünkben elég ha már egy kis ponton is valami probléma jelentkezik akkor már az halálhoz vezethet vagy súlyos mutációkra, amik teljesen tönkreteszik a gazdatestet, Ezt támasztják alá az egerekkel és különböző állatoknál a különböző kísérletek (és embereknél is a II vh-ban amiről természetesen az emberiség nem tud semmit mert szigorúan titkos!)

Ez olyan tudod, mintha én a szobám közepére össze dobálnék egy csomó számítógép alkatrészt. Az oké, hogy megvannak a szükséges elemek hogy legyen belőlük egy számítógép, na de az alkatrészek nem fogják maguktól tudni, hogy hogyan rendeződjenek.

2013. márc. 19. 13:11
 47/141 anonim ***** válasza:
87%
Azért azzal remélem egyetértesz, hogy az aminosavak nem kövek.
2013. márc. 19. 13:14
 48/141 A kérdező kommentje:

"Azért azzal remélem egyetértesz, hogy az aminosavak nem kövek."

Természetesen egyetértek vele :) És ráadásul Hovind is, és mint montam Hovind is csak azt mondja ezekről amit hallott az egyetemeken. Sok tanár mondja azt, hogy az élet (pl aminosavak) a kövekben fejlődtek ki.

Ezzel az elmélettel nekem nincs semmi bajom és nem is értem miért úgy hozod ezt fel mintha nekem lenne ezzel bajom.

2013. márc. 19. 13:17
 49/141 A kérdező kommentje:
Ezt állítják. Az már más hogy én ezt el is hiszem vagy nem :)
2013. márc. 19. 13:18
 50/141 anonim ***** válasza:
81%
Melyik egyetemeken hallotta, és melyik professzoroktól?
2013. márc. 19. 13:30
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!