Ki kivancsi Isten megismeresere? Nem vallasos megkozelitesbol!
Az eleted azert olyan,amilyen,mert te ugy akarod,koncentraciodat folyamatosan lekotod a rosszra,szoval szereted megelni a rosszat,vagyis (ne sertodj meg) szereted magad sajnaltatni,na nem nagy szinten,mivel keresed a kiutat,de sok ember szereti sajnaltatni magat,meg neha en is,de ebbol talpra kell allni.Abba kell hagynod ezeket a:belebetegedem az eletbe,ez nekem nem megy,hiszek benne de nem sikerul stb... hozzaszolasokat.
Probald ezeket a szavakat elkerulni,koncentral azokra a dolgokra,amiert halas vagy,koncentralja azokra,akiket szeretsz,es probald meg kizarni a rosszat,es hidd el,meg fogod tapasztalni a valtozast,na nem rogton,de jelentos valtozaban lesz reszed idovel.
Ja persze, én akartam...
Nyilván nem mindig voltam ilyen, sőt nagyon pozitív voltam.
Nem, nem lesz tovább.
Elegem lett.
Jaj,hagyd mar ezt a borulatast.
Eskuszom,nagyon elegem van mar nekem is,hogy az emberek mindenben csak a rosszat latjak meg.
Nem tudok neked segiteni,ha csak a rosszra koncentralsz.Inkabb orulj neki,legy halas,hogy megszulettel,hogy felneveltek,hogy van l interneted,hogy fedo van a fejed folott,hogy megvan a mindennapi kenyered.Tudod mennyi ember olne ezert a kivaltsagert?Es te csak a rosszat latod meg mindenben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!