Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Ki kivancsi Isten megismereser...

Ki kivancsi Isten megismeresere? Nem vallasos megkozelitesbol!

Figyelt kérdés
Sokaig kerestem Istent,meg vegul megtalaltam ot.Pontosabban o talalt meg engem.Elore is mondom,hogy keresztenyek,vagy mas vallas tagjai keruljek ezt a kerdest,mivel nem szeretnenk vitat,csak nyitott elmeju emberek valaszoljanak,kerem.Aki ezt megszegi,annak a valaszat kitoroltetem a moderatorral.Eloszor is nem csak valaszokat,hanem kerdeseket is kerek,pl.miert engedi meg Isten,hogy..... meg ilyenek,amire az emberek kivancsiak.Szeretnek valaszolni az emberek kerdeseire,mivel en magam is kerestem azt,igy hat szuksegesnek erzem,hogy megosszam azt az emberekkel.
2013. febr. 19. 20:58
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 71/86 A kérdező kommentje:
Teged megeroltet az,ha jo dolgokra gondolsz???
2013. márc. 20. 13:47
 72/86 anonim ***** válasza:
Igen mert mindig eszembe jut a sok szar.
2013. márc. 20. 14:06
 73/86 A kérdező kommentje:
Nem ertelek,miert jut eszedbe jo dolgokrol azok,amiket nem szeretsz???
2013. márc. 20. 16:40
 74/86 anonim ***** válasza:
Az a baj, hogy nem tudok jó dolgokra gondolni mert már belebetegedtem az életbe.
2013. márc. 20. 19:48
 75/86 A kérdező kommentje:

Az eleted azert olyan,amilyen,mert te ugy akarod,koncentraciodat folyamatosan lekotod a rosszra,szoval szereted megelni a rosszat,vagyis (ne sertodj meg) szereted magad sajnaltatni,na nem nagy szinten,mivel keresed a kiutat,de sok ember szereti sajnaltatni magat,meg neha en is,de ebbol talpra kell allni.Abba kell hagynod ezeket a:belebetegedem az eletbe,ez nekem nem megy,hiszek benne de nem sikerul stb... hozzaszolasokat.

Probald ezeket a szavakat elkerulni,koncentral azokra a dolgokra,amiert halas vagy,koncentralja azokra,akiket szeretsz,es probald meg kizarni a rosszat,es hidd el,meg fogod tapasztalni a valtozast,na nem rogton,de jelentos valtozaban lesz reszed idovel.

2013. márc. 21. 00:55
 76/86 anonim ***** válasza:

Ja persze, én akartam...

Nyilván nem mindig voltam ilyen, sőt nagyon pozitív voltam.

2013. márc. 21. 10:30
 77/86 A kérdező kommentje:
Akkor igy tovabb :) !
2013. márc. 24. 04:34
 78/86 anonim ***** válasza:

Nem, nem lesz tovább.

Elegem lett.

2013. márc. 24. 11:13
 79/86 A kérdező kommentje:

Jaj,hagyd mar ezt a borulatast.

Eskuszom,nagyon elegem van mar nekem is,hogy az emberek mindenben csak a rosszat latjak meg.

Nem tudok neked segiteni,ha csak a rosszra koncentralsz.Inkabb orulj neki,legy halas,hogy megszulettel,hogy felneveltek,hogy van l interneted,hogy fedo van a fejed folott,hogy megvan a mindennapi kenyered.Tudod mennyi ember olne ezert a kivaltsagert?Es te csak a rosszat latod meg mindenben.

2013. márc. 24. 17:02
 80/86 anonim ***** válasza:

Erről a kritikáról mi a véleményed?

Vannak benne jogos észrevételek:

[link]

2013. márc. 27. 08:36
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!