Ki kivancsi Isten megismeresere? Nem vallasos megkozelitesbol!
Az a gond,hogy te is ugy fogod fel az eletedet,mint egy harcot.Hallottal mar a vonzas torvenyerol?Ha nem,akkor nezd meg a titok cimu filmet.
Isten ugy tervezte meg a viilagmindenseget,hogy senki sem szenvedjen semmi hianyban,csakhogy mivel az emberek nem ismerik a vonzas torvenyet,es tanitojukra se hallgatnak,csak nyusziteni tudnak,ha rossz az eredmeny.Nem mondta meg nektek Jezus,hogy egy mustarmagnyi hittel hegyeket lehet megmozgatni?Nem megmondta Buddha,hogy amit ma gondoltok,azok lesztek a kovetekzo napon?Sohase hallgattatok egy tanitora se.Sohase kerestetek a bolcsesseget magatokba,csak elvartatok,hogy valaki mas alatok toljon mindent.
Az én kérdéseim:
Bűn-e a húsevés?
Hogyan lesz az embernek lelke, a magzatba költözik bele?
Mi van ha egy testet egyetlen lélek sem akar vállalni?
Utolsonak:
1.Semmisem bun.
2.Az ember,es mindenki mas lelke egyszerre teremtetett billio evekkel ezelott.A lelek csak hasznalja a testet.
3.Olyan nincs,hogy egy lelek nem ker egy testet.Ha valaki megszuletik,az annak a jele,hogy egy lelek belekoltozott,elvallalta azt a testet.A lelek mindig olyan testbe,csaladba,illetve kornyezetbe szuletik,ami a celjainak megfelel.
köszönöm a válaszokat :)
Azt még elfelejtettem megkérdezni, hogy az állatoknak van lelkük?
A növényeknek?
Szia, az vagyok aki a sok kérdést feltette. Köszi, hogy megválaszoltad szinte az összes kérdésem. Az a pár ami maradt, nyugodtan hagyhatod. Így is eleget fáradtál már miattam. Meg asszem nem árt ha néha az ember maga is megdolgozik a kérdései megválaszolásáért, nem csak másoktól várja el hogy gondolkodjanak helyette!!
Nagyon hálás vagyok az eddigi munkádért.
Üdv, Robi
Elsonek:
Kepzeld,minden kis fuszalnak is van lelke :)
Robinak:
Jolvan,nagyon szivesen.Ha van meg kerdesed,akkor nyugodtan kerdezd meg,nem farasztasz :)
Asszem előbb elgondolkodom rajta én... És ha nem megyek semmire, te még mindik ott vagy segítségként... :)
Egyébként köszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!