Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Ki kivancsi Isten megismereser...

Ki kivancsi Isten megismeresere? Nem vallasos megkozelitesbol!

Figyelt kérdés
Sokaig kerestem Istent,meg vegul megtalaltam ot.Pontosabban o talalt meg engem.Elore is mondom,hogy keresztenyek,vagy mas vallas tagjai keruljek ezt a kerdest,mivel nem szeretnenk vitat,csak nyitott elmeju emberek valaszoljanak,kerem.Aki ezt megszegi,annak a valaszat kitoroltetem a moderatorral.Eloszor is nem csak valaszokat,hanem kerdeseket is kerek,pl.miert engedi meg Isten,hogy..... meg ilyenek,amire az emberek kivancsiak.Szeretnek valaszolni az emberek kerdeseire,mivel en magam is kerestem azt,igy hat szuksegesnek erzem,hogy megosszam azt az emberekkel.
2013. febr. 19. 20:58
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 41/86 A kérdező kommentje:

Az a gond,hogy te is ugy fogod fel az eletedet,mint egy harcot.Hallottal mar a vonzas torvenyerol?Ha nem,akkor nezd meg a titok cimu filmet.

Isten ugy tervezte meg a viilagmindenseget,hogy senki sem szenvedjen semmi hianyban,csakhogy mivel az emberek nem ismerik a vonzas torvenyet,es tanitojukra se hallgatnak,csak nyusziteni tudnak,ha rossz az eredmeny.Nem mondta meg nektek Jezus,hogy egy mustarmagnyi hittel hegyeket lehet megmozgatni?Nem megmondta Buddha,hogy amit ma gondoltok,azok lesztek a kovetekzo napon?Sohase hallgattatok egy tanitora se.Sohase kerestetek a bolcsesseget magatokba,csak elvartatok,hogy valaki mas alatok toljon mindent.

2013. febr. 25. 21:38
 42/86 anonim ***** válasza:
Hát, ne haragudj de én soha sem vártam el, hogy alám toljanak mindent de amiért megdolgozok azért igenis eredményt várok, elegem van már, hogy a semmiért küzdök.
2013. febr. 25. 22:40
 43/86 anonim ***** válasza:

Az én kérdéseim:

Bűn-e a húsevés?

Hogyan lesz az embernek lelke, a magzatba költözik bele?

Mi van ha egy testet egyetlen lélek sem akar vállalni?

2013. febr. 25. 23:50
 44/86 A kérdező kommentje:
De igenis,te is elvarod,hogy aladtoljanak mindent.A valaszokat a kerdeseidre,azt,hogy minden sikeruljon,noha a problema benned van,nem a kulvilaggal.Mondtam mar,nez utana a vonzas torvenyenek,az majd segit.
2013. febr. 25. 23:56
 45/86 A kérdező kommentje:

Utolsonak:

1.Semmisem bun.

2.Az ember,es mindenki mas lelke egyszerre teremtetett billio evekkel ezelott.A lelek csak hasznalja a testet.

3.Olyan nincs,hogy egy lelek nem ker egy testet.Ha valaki megszuletik,az annak a jele,hogy egy lelek belekoltozott,elvallalta azt a testet.A lelek mindig olyan testbe,csaladba,illetve kornyezetbe szuletik,ami a celjainak megfelel.

2013. febr. 25. 23:59
 46/86 anonim ***** válasza:

köszönöm a válaszokat :)

Azt még elfelejtettem megkérdezni, hogy az állatoknak van lelkük?

A növényeknek?

2013. febr. 26. 00:08
 47/86 anonim ***** válasza:

Szia, az vagyok aki a sok kérdést feltette. Köszi, hogy megválaszoltad szinte az összes kérdésem. Az a pár ami maradt, nyugodtan hagyhatod. Így is eleget fáradtál már miattam. Meg asszem nem árt ha néha az ember maga is megdolgozik a kérdései megválaszolásáért, nem csak másoktól várja el hogy gondolkodjanak helyette!!

Nagyon hálás vagyok az eddigi munkádért.

Üdv, Robi

2013. febr. 26. 16:56
 48/86 A kérdező kommentje:

Elsonek:

Kepzeld,minden kis fuszalnak is van lelke :)

Robinak:

Jolvan,nagyon szivesen.Ha van meg kerdesed,akkor nyugodtan kerdezd meg,nem farasztasz :)

2013. febr. 26. 21:32
 49/86 anonim ***** válasza:

Asszem előbb elgondolkodom rajta én... És ha nem megyek semmire, te még mindik ott vagy segítségként... :)

Egyébként köszi.

2013. febr. 27. 02:53
 50/86 anonim ***** válasza:
Nálam nem használt a vonzás törvénye. :(
2013. febr. 27. 02:56
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!