Hívők! Lady Gagat tényleg antikrisztusnak tartjátok?
Bocsánat... ki az a Lady Gaga?
valami híres ember, ha az emlékezetem nem csal egy énekesnőről van szó?
Ha igen akkor a biblia alapján csak névleges keresztény,
Wikipédiából:
"Antikrisztus az, aki a Jelenések könyve szerint az utolsó időkben a Sátán küldötteként egy rövid időszakra a Krisztus helyébe áll, azaz Krisztus helyére tolakszik, önmagát Istenként állítja be. Ő a nagy „hitető”, a „hazugság atyja”, mindenkivel elhiteti majd, hogy ő hozza el a békét a Földre, holott valójában ő fogja a legnagyobb káoszt és pusztulást szítani az „elragadtatás” után. Nevezik még a törvénytelenség emberének is, aki azt várja, hogy őt imádják Isten helyett. Krisztus második eljövetele előtt fog megjelenni. Ez a tanítás az iráni vallás közvetítésével került be a keresztény hitvilágba.
Antikrisztus az is, aki tagadja, hogy Jézus a Krisztus, azaz a Messiás."
Kérdésedre a válasz: NEM!
Sasha Fierce néven van Beyonce-nek egy alteregója, ezt mondja róla Beyonce:
"I’ve created an alter ego: things I do when performing I would never do normally. I reveal things about myself that I wouldn’t do in an interview. I have out-of-body experiences [on stage]. If I cut my leg, if I fall, I don’t even feel it. I’m so fearless, I’m not aware of my face or my body." Beyonce, Marie Claire interview, October 2008
Készítettem magamnak egy alteregót: amiket a színpadon csinálok azokat sose csinálnám normál körülmények között. Ilyenkor olyan dolgokat mondok el magamról amiket sose mondanék el egy interjún. A színpadon elhagyom a testemet, kívülről látom (out-of-body expecience) Ha megvágom a lábam vagy elesek, nem is érzem. Nem érzek félelmet és nem érzem (vagy nem vagyok tudatában) az arcomnak vagy a testemnek. 2008-as Marie Claire interjú.
Tehát Beyonce nagyon valószínű hogy egy gonosz lélek által megszállt személy és ezt saját maga írja körül csak a következményt valahogy nem vonja le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!