Ki kivancsi Isten megismeresere? Nem vallasos megkozelitesbol!
Megtaláltad Istent? Hahaha !!!!
A neved nem mered felvállalni a kérdésedhez, ennek ellenére fenyegetődsz a nem neked tetsző válaszok törlésével?! Olyan messze vagy Istentől mint én a plejádoktól. Mit akarsz megosztani az emberekkel? Mások válaszát várod arra amire te nem tudod a választ. Mások gondolataival akarod az okosat játszani? Ha ilyen bazi nagy tudásra vágysz, akkor kezdhetnéd a magyar ÁBéCé megismerésével, ahol néha még raknak ékezeteket a magánhangzókra.
Törölheted a válaszom te gyökér, akkor is csak egy nagy nulla maradsz.
Megkoszonnem,kedves valaszolok,hogyha kerdeseket tennetek fel eloszor,mivel ha az egesz parbeszedbe belekezdenek,akkor sose ernenk a vegere.Mert azt akarom leirni,amire kivancsiak vagytok.Koszonom.
Eloszor is,akkor belekezdek:az en "tudasom" semmivel sem jobb vagy kulonb,mint a tobbieke,csupan egyszeruen mas,szerintem ez az igazsag,en ezt tapasztaltam meg,ezeket a valaszokat kaptam.Akinek nem tetszik,nem kell olvasnia,en az erdeklodoknek tartok helyett,es senkit nem fenyegetk azzal,hogy kitoroltetem,megkertelek titeket arra,hogy ne tegyetek,ugyanis barmit lehet mondani egy vallasos embernek,nem fog leterni,teljesen felesleges vitatkozni.Es azert nem teszek ekezetet,mivel angol billentyuzetem van.Nem kell mindent kritizalni.
Enhozzam meditalas soran szolt.Egyszer eszembe otlott,hogyha a meditalast olyan sok mindenre lehet hasznalni,mint ahogy mondjak,akkor kiprobalom,hogy sikerul e Istennel beszelni.Es sikerult.De ne ugy kepzeljetek el,hogy csak ugy beszelgetunk,ez egy nagyon hosszu folyamat,olykor egyetlen mondat 3 napba telt,olykor mondatok szazait irtam le egy ora alatt.A koncentralo es kitarto kepessegen mult minden.Koncentralni kell egy kerdesre,es a valasz a fejunkben fog felhangazni,a sajat hangunkon,mintha valaki megszolalna a fejunkben.Osszeteveszthetetlen e-kozott es a sajat gondolatunk kozott.
Eloszor is,Isten mar elore is kozolte velem,hogy azert nem mutatja meg sokuknak magat emberi vagy mas formaban,mert egy,nincs olyan formaja,amit mi el tudunk kepzelni,ketto,Isten nem kulso,hanem belso megtapasztalas reven valik megismerte.Ritkan,nagyon ritkan mutatja meg Isten magat valamilyen formaban.Es azt is fontos tudni,hogy van humorerzeke az "oregnek",o is rohog neha a vicceken :D Sot,mi tobb,kifejezetten szereti a humort,hisz o volt a megalkotoja :).
Megegyszer felhivom a figylemeteket arra,hogy legyszives,tegyetek fel kerdeseket,nagyban megkonnyitenetek a dolgomat.Koszonom :)
Akkor az az első kérdésem, hogy miért teremtette Isten a világot?
(ha ő teremtette)
Jó legyen, kérdéseim a következők:
1, Melyik az igaz vallás a sok közül?
2, Létezik e reinkarnáció?
3, Az embert valóban léleknek teremtette először az Isten, vagy már alapból hús-vér testnek?
4, Miért van annyi szenvedés a földön?
5, Miért teremtette Isten a Drogokat? Mi célja volt velük? Valóban rosszak e, vagy csak mi gondoljuk így?
6, Hogyan fogadjuk el az olyan embert aki megbánt, egsért minket, azaz, hogy bocsássunk meg neki ha vét ellenünk?
7, Valóban van neve mint azt ahogy a Jevova tanui állítják és ha igen mi az?
8, Igaz az, hogy egy butább ember fejletlenebb leklet takar?
9, Van e jelentősége a különböző nyelveknek? Gondolok itt arra, hogy a magyar 100x kifejezőbb, finomabb, értelmesebb, mint mondjuk az angol?
10, 2012, dec 21-el valóban átléptünk az aranykorba?
11, Jézus valóban Isteni eredetű, hatalmú mint ahogy gondolom, vagy olyan mint ahogy a Jehovák lefestik: Isten fia, de nincs isteni ereje?
12, Meddig csúszhatunk még lefele a lejtőn, mikor lesz az mikor már látja Isten, hogy egyedül nem megy az embereknek és kicsit megsegíti őket?
13, Még mindig a zsidó nép a kiválasztott, vagy már rég elbuktak a háborúskodásukkal? Volt valaha kiválasztott nép, vagy csak ők maguk(a zsidók) tették bele ezt a bibliába? Mert nem hinném, hogy Isten különbséget tenne ember és ember közt, de mond meg te!
14, Konkrétan 3 vallás létjogosultsága érdekelne: Hit gyülekezet, Szcientológia, Jehova tanui --> Ezek a vallásoknak van valami haszna értelme létjogosultsága, vagy csak butító vagy kapzsiság szándékkal megalkotott szekták?
15, Honnan tudhatja valaki, hogy az amiben hisz valóban az Istennek tetsző és hozzá vezető vallás vagy hit? Hisz mindenki azt állítja a saját vallásáról, hogy az az igazi...
Asszem ennyi kérdésből megállípítható a tudásod mértéke. Ha nincs kedved napokat bújni a netet arról kinek mi a véleménye ezekről a dolgokról és valóban Istennel kommunikálsz akkor ezekre a kérdésekre egyszerűen meg tudod adni a választ. Remélhetőleg olyan kérdéseket tettem fel amelyek nem csak engem, hanek a többi embert is érdeklik. Előre is köszi a válaszokat. Egyébként nem kötekedésől, de nekem is angol bilentyűzetem van, de a winfosban be lehet állítani a billentyűzet nyelvét. Ha már valaki felvetette... Egyébként nekem is kellemesebb lenne ékezettel olvasni, ha már tényleg választ kapok mind a 15 kérdésemre, ami remélhetőleg több lesz mint 15 szó.. :) Csak vicc volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!