Ki kivancsi Isten megismeresere? Nem vallasos megkozelitesbol!
Az igazsagot kimondani nem sertegetes.Sertegetes e az,ha kimondom,hogyha nem eszel etelt,akkor ehen halsz?Sertegetes e az,ha nem keresel munkat,akkor nem keresel penzt?
Elore is bocsanat,ha te egy pozitiv szemelyiseg vagy,de a legtob ember,es talan te is,mivel itt is megosztod ugyanazt,mint a tobbiek,hogy nektek mennyire nme jon be minden,mikor mar elmondtam ezerszer,hogy mit kell tennetek,de ti meg mindig ugyanazokkal a kerdesekkel bombaztok.
Ha tevedtem,bocsanat,ha durva voltam,azt is,de ne kelljen ugyanarra a kerdesre ezerszer valaszolnom.
Olyat mondasz ami tényszerűen nem igaz.
Ha igaz lenne a vonzás törvénye, akkor nem lennék szarban.
Ha nem hiszel benne,akkor nem is igaz.Csak ha hiszel benne,akkor igaz.Addig,amig panaszkodni fogs,meg mondani,hogy szarban vagyok,mit tegyek,addig hidd el,nem is fog sikerulni.
Meg mondtam,mit tegyel.Ha nem hiszel benne,nem tudok mit tenni.Ha nem hiszed el,nem is igaz.
Szoval,en elmondtam neked az igazsagot,de minden a fejedben dol el,hogy igaznak,vagy hamisnak veled.Tobbet nem tehetek,nem dolgozhatok meg semmit helyetted.
Utolsónak:
Talán nem ártana felfrissíteni a vonzás törvényeiről az ismereteidet. Sajnos a videót már törölték de a hanganyag még fent van itt: http://www.youtube.com/watch?v=XPqje9g3Gs0
Egyébként én is látom rajtad, hogy folyton azt ismételgeted: Nem sikrül, nem működik, semmire sem jó, mnej a fenébe. Ezek bizony negatív gondolatok. Amíg ezektől nem szabadulsz meg, addig a rabja is maradsz...
Miert eroszakolod magadat?
Az egeesznek semmi ertelme sincs,ha a jo gondolatokat eroszakolod,akkor van ertelme,ha elvezed is,igy hat ne csodalkozz,ha nem sikerul.
Ja ez pont olyan mint aki nagyon el akar aludni. Az csak egyre éberebb lesz. Vagy ha nagyon sietsz valahova, biztos hogy elkésel, mert valahogy minden úgy jön össze.
Az erőltetéstől még senki sem lett előrébb. Ha tolakodsz egy szórakozóhelyen a sorba, hogy minél hamarabb bejuss a kidobó szépen kiemel és a sor végére tesz. Ekkor érdemes feltenni a kérdést: megérte sietni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!