Án07 kérdése:
Teremtés vagy evolúció?
Figyelt kérdés
2012. márc. 20. 12:22
131/133 anonim válasza:
Tudod te, hogy a vérfertőzés mai formája és amit a Bibliában olvasol, az egy tőröl fogan? Nem tudod, mert csak kotyogsz, mint a fasarkantyúban a műanyag zokni. Nem kéne inkább a homokozóban megszámolnod, hogy mennyi homokszem van? Ez a szintedhez van mérve.
132/133 anonim válasza:
8 évet húztam le egyházi iskolában szóval ha a pap a pecsét gyűrűjével és a tanár az egyesekkel nem bírt meggyőzni engem arról hogy hidjek az ilyen mese könyvekben akkor szerinted neked mennyi esélyed van?
Lehet engem sértegetni nyugodtan de a tényeken nem tudsz változtatni
Te is az a fajta vagy aki 2-3 száz évvel ezelőtt máglyára küldött volna engem boszorkányság és eretnekség vádjával csakmert merek másként gondolkodni és kérdéseket feltenni
Szóval élj nyugodtan az álom világodban ha ez boldoggá tesz téged
133/133 Netre járó lélek válasza:
Ha vérfertőzés nem volt. akkor apró filiszteusok potyogtak az égből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!