A "Mit tanít valójában a Biblia"című Jehova Tanúi kiadványt nem volna helyesebb úgy elnevezni, hogy "Mit tanít valójában a Szentírás Új Világ fordítása"?
Ha a kommentedet nézem,Vidiripi,akkor Te valószínűleg még nem vagy Tanú,csak tanulmányozol a Tanúkkal.
Én legalábbis ezt szűrtem le belőle.
Melyik kiadványt/kiadványokat tanulmányoztátok eddig át?
Remélem,nem vagyok indiszkrét,nem akarok az lenni.
Vidiripi
Szerintem ezt is elfogod találni. :)))
:)))
Valószínű a kérdésben említett kiadványt!
"Maradjatok meg Isten szeretetében"-t még nem?
Vidiripi
Mondtam én hogy eltalálod. :))))
Na, végre... :P
@ Vidiripi:
Nem nézem a Való Világot, meg a másik ilyen izét sem. Meg úgy általában tévét sem. De értem, miért írtad; viszont nem jó a párhuzamod... No, mindegy, a lényeg, hogy végre megadtad magad. ;)
@ Kérdező:
Persze, válaszolt: "az egyszerűség kedvéért: nem". Én nem mondanám ezt nyílt, egyenes, őszinte válasznak, különösen, mivel tudtam, mi a helyzet. :D
De úgy látom, ti szerettek macska-egér játékot játszani...
További jó szórakozást. :D
Vidiripi
Berta!
Köszönöm a jókívánságot.
"Persze, válaszolt: "az egyszerűség kedvéért: nem". Én nem mondanám ezt nyílt, egyenes, őszinte válasznak, különösen, mivel tudtam, mi a helyzet. :D "
Azért had idézzem a 151. kommentet.
" A kérdező kommentje:
Ha a kommentedet nézem,Vidiripi,akkor Te valószínűleg még nem vagy Tanú,csak tanulmányozol a Tanúkkal.
Én legalábbis ezt szűrtem le belőle."
Egyértelműen nem kezdő a kérdező. Sőt mi több nagyon is tájékozott. Ezt a tényt alátámasztja az is hogy megválaszolta az én kérdéseimet is s mindet pontosan.
Köszönöm a dícséretet!
Elég sokat olvasok mindenféle irodalmat.
Vidiripi
Jómagam is rengeteget olvasok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!