Miért ellenszenvesek Jehova Tanúi más vallásuak számára?
Annyira voltak erőszakosak, hogy a múltkor itt fenyegető üzenetekkel bombázott egy, mert nem akartam megtérni, és szóvá merészeltem tenni, hogy ez már zaklatás, amit művel.
Az utcán követnek, be nem áll a szájuk, pokollal fenyegetnek és felszólítanak(!) a megtérésre.
Felhívnak a magántelefonomon, nem egyszer, hanem többször. Mindig mondom, hogy NEM ÉRDEKEL, de csak folytatják. (A vonalas telefonunkat többek között miattuk szüntettük meg teljesen.)
Becsöngetnek a házamba, még ki se nyitom a számat, már mondják az igét, és alig lehet megszabadulni tőlük - rá pár napra újra jönnek.
Stb., stb...
"pokollal fenyegetnek és felszólítanak(!) a megtérésre."
Ezzel a kijelentéssel nem értek eggyet, mert nem hisznek a pokolban.
Azért megköszönném, ha valós dolgokat irnátok le.
Mások megítélését nem tiltja?
Amúgy te is hozzájuk tartozol? Ha igen, miért beszélsz magatokról harmadik személyben?
Isten, pontosabban a szerzők biztos nagyon képben voltak orvosilag! :DD
Egyébként az orvostudomány és az általa szerzett tudást nem Istentől kapjuk? Ha igen, akkor miért lenne bűn élni ezzel a tudással, hogy életet mentsünk? Túl kéne már lépni az ókori próféták igen csekély tudásán a természet törvényeit illetően.
Hát na...
Jézust sem fogadták el mindenhol.
Sőt őt meg is ölték,szóval nem csoda ha Jehova Tanúit is üldözik.
"És gyűlölet célpontjai lesztek minden ember előtt az én nevem miatt, de aki mindvégig kitart, az részesül megmentésben"
ennyi.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!