Melyik vallás az IGAZI? Miért?
Figyelt kérdés
2011. okt. 12. 17:29
131/135 anonim válasza:
Viszont Jézus csak egy útról beszélt, úgy hogy nem mindegy melyik vallást gyakoroljuk. Egyébként a Bibliából kiderül Isten milyen imádatot vár el, úgy hogy ahogy Jézus mondta "gyümölcseikről" vagyis tetteikről fogják felismerni a követőit.
132/135 anonim válasza:
A Római katolikus vallás. És miért? Ezt csak az érti aki katolikus. Gyónás, áldozás után "megtisztultabbnak" érzem a lelkem.. Kiskorom óta a katolikus vallásra neveltek, de soha nem erőltették. Voltam elsőáldozó is, és bérmálkozó is. Szerintem a Katolikus vallás ami "igaz" :)
133/135 anonim válasza:
Még jó, hogy a bibliára nincs szükséged ennek az eldöntéséhez. :-) Vagyis inkább :-(
134/135 anonim válasza:
SOK vallásos ember nagy becsben tartja a saját hitét és vallásos hagyományait. De mi a helyzet akkor, ha ezek a hitnézetek nincsenek összhangban azzal, ami Isten Szavában, a Bibliában található? Jézus rávilágított, hogy milyen veszélyes, ha valaki emberi hagyományokat követ, amikor ezt mondta az akkori vallási vezetőknek: „érvénytelenné tettétek az Isten szavát a hagyományotok miatt”. Majd idézte Isten szavait: „Ez a nép ajkával tisztel engem, de a szíve messze eltávolodott tőlem. Hiába imádnak engem, mert emberek parancsait tanítják tanokként”. Nemcsak a hit fontos, hanem a viselkedés is. A Biblia ezt írja néhány olyan személyről, aki azt állítja, hogy Istent imádja: „Nyilvánosan kijelentik, hogy ismerik Istent, de a cselekedeteikkel megtagadják őt” (Titusz 1:16). Voltaképpen a Biblia ezt mondja a napjainkban élő emberek többségéről: „nem Istent szeretik, hanem inkább az élvezeteket hajszolják. Eközben megtartják ugyan a vallásosság külső látszatát, de a valódi istenfélelem erejét elutasítják.
135/135 anonim válasza:
Egyik sem. Vallás = Elmebetegség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!