Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Mi értelme van itt vitatkozni...

Mi értelme van itt vitatkozni arról, hogy Isten létezik-e vagy sem, vagy hogy melyik vallás az "igazi"?

Figyelt kérdés

Egy internetes oldalon keresztül úgyse győzünk meg senkit. Pláne egy ilyenen keresztül. Akkor meg minek vitatkozni?

Már unom ezt a sok hülye kérdést, aminek a vége úgyis mindig csak a veszekedés és a másik anyázása.

2009. dec. 14. 13:43
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

miért ne győzhetnének meg valakit itt is az érvek?

ha nem tetszik, nem kell olvasni

2009. dec. 14. 13:50
 2/13 anonim ***** válasza:
ne gyere többet erre az oldalra. én, ha útálok egy autómárkát, pl a peugeot, nem megyek be minden utamba kerülő peugeot szalonba fikázni a kocsikat, és ócsárolni a vavőket, és az eladókat. inkább elkerülöm. magamat is, és másokat is megkímélem az idegeskedéstől. tégy te is így.
2009. dec. 14. 13:54
 3/13 anonim ***** válasza:
Mi a kérdésed? Csak mert én 3-at látok pedid egynek kéne lennie.
2009. dec. 14. 13:59
 4/13 anonim ***** válasza:

Hát még mennyire nincs értelme a való világban!

De győzd meg erről azt a sok bigutt arabot, akik szerint az ő szent hitük mindenek felett áll és ezért el kell pusztítani a nyugati civilizációkat, akik nem majmolják őket.

2009. dec. 14. 14:07
 5/13 anonim ***** válasza:

"Mi értelme van itt vitatkozni arról, hogy Isten létezik-e vagy sem, vagy hogy melyik vallás az "igazi"?

Egy internetes oldalon keresztül úgyse győzünk meg senkit. Pláne egy ilyenen keresztül. Akkor meg minek vitatkozni?

Már unom ezt a sok hülye kérdést, aminek a vége úgyis mindig csak a veszekedés és a másik anyázása."

Erre felteszed kérdésnek,amikor úgyse győzünk meg senkit-pláne ilyenen keresztül-aminek a vége meg úgyis mindig ,csak a veszekedés és a másik anyázása!

Most viccelsz??

2009. dec. 14. 14:08
 6/13 anonim ***** válasza:
valójában persze nem meggyőzni kell őket, hanem elmondani nekik az igazságot. és a reakciója által el tudja dönteni Isten, mi legyen vele.
2009. dec. 14. 14:09
 7/13 anonim ***** válasza:

Rosszul közelíted meg a vita definícióját. A vita jót tesz a szellemi frissességnek, sok új dolgot tudhatsz meg. Én a mai nap is sok új dolgot tudtam meg és építettem be a tudásomba. Kedves exemmel elmentünk teázni és nagyon jót beszélgettünk, rengeteget formálódott az én szemléletem is és az övé is.

Sokan azt tartják eredményesnek, ha 100%-osan meggyőzik a másikat. Pedig minden relatív. A legtöbb esetben mindkét félnek igaza van. Gondoljunk csak bele, áll két ember egymással szemben, megkérik őket, hogy mutassanak balra, ellentétes irányba fognak mutatni, pedig mindkettőnek igaza van a saját szemszögéből.

A vallás is hasonló, ugyanazt a hegyet akarják megmászni, csak más-más oldalról, de a cél ugyanaz.

2009. dec. 14. 14:44
 8/13 anonim ***** válasza:
csakhogy az egyik út a pusztulásba, a másik az örök életre visz. legalábbis Jézus szerint, aki "profi hegymászónak" számít.
2009. dec. 14. 14:46
 9/13 anonim ***** válasza:
mert a mai ember nem ismeri a kompromisszumot és képtelen túllátni saját korlátain...ezért mindegyik hülye hajtja a magáét, mikor semmi értelme...bizonyára ismeritek a két kos és a túl keskeny híd történetét :) ha nem, nézzetek utána... na épp ilyenek ezek az emberek
2009. dec. 14. 16:56
 10/13 anonim ***** válasza:

más szemszöge,nézete segíthet a tisztánlátásban!

arra nem is gondolsz,hogy tanulhatunk egymástól???

Mi értelme lenne a nézetednek,ha nem tudnád másokét is?tanulunk és tanítsuk egymást a nézeteink közlésével,miért fáj ez neked? talán nem tűröd meg mások nézeteit???

2009. dec. 14. 18:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!