Mi értelme van itt vitatkozni arról, hogy Isten létezik-e vagy sem, vagy hogy melyik vallás az "igazi"?
Egy internetes oldalon keresztül úgyse győzünk meg senkit. Pláne egy ilyenen keresztül. Akkor meg minek vitatkozni?
Már unom ezt a sok hülye kérdést, aminek a vége úgyis mindig csak a veszekedés és a másik anyázása.
miért ne győzhetnének meg valakit itt is az érvek?
ha nem tetszik, nem kell olvasni
Hát még mennyire nincs értelme a való világban!
De győzd meg erről azt a sok bigutt arabot, akik szerint az ő szent hitük mindenek felett áll és ezért el kell pusztítani a nyugati civilizációkat, akik nem majmolják őket.
"Mi értelme van itt vitatkozni arról, hogy Isten létezik-e vagy sem, vagy hogy melyik vallás az "igazi"?
Egy internetes oldalon keresztül úgyse győzünk meg senkit. Pláne egy ilyenen keresztül. Akkor meg minek vitatkozni?
Már unom ezt a sok hülye kérdést, aminek a vége úgyis mindig csak a veszekedés és a másik anyázása."
Erre felteszed kérdésnek,amikor úgyse győzünk meg senkit-pláne ilyenen keresztül-aminek a vége meg úgyis mindig ,csak a veszekedés és a másik anyázása!
Most viccelsz??
Rosszul közelíted meg a vita definícióját. A vita jót tesz a szellemi frissességnek, sok új dolgot tudhatsz meg. Én a mai nap is sok új dolgot tudtam meg és építettem be a tudásomba. Kedves exemmel elmentünk teázni és nagyon jót beszélgettünk, rengeteget formálódott az én szemléletem is és az övé is.
Sokan azt tartják eredményesnek, ha 100%-osan meggyőzik a másikat. Pedig minden relatív. A legtöbb esetben mindkét félnek igaza van. Gondoljunk csak bele, áll két ember egymással szemben, megkérik őket, hogy mutassanak balra, ellentétes irányba fognak mutatni, pedig mindkettőnek igaza van a saját szemszögéből.
A vallás is hasonló, ugyanazt a hegyet akarják megmászni, csak más-más oldalról, de a cél ugyanaz.
más szemszöge,nézete segíthet a tisztánlátásban!
arra nem is gondolsz,hogy tanulhatunk egymástól???
Mi értelme lenne a nézetednek,ha nem tudnád másokét is?tanulunk és tanítsuk egymást a nézeteink közlésével,miért fáj ez neked? talán nem tűröd meg mások nézeteit???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!