Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » A mai fiatalok miért tartják...

A mai fiatalok miért tartják cikinek a templomba járást?

Figyelt kérdés
Szerintük mi abban a rossz?
2011. okt. 3. 11:28
 51/101 anonim ***** válasza:
81%

"Hiába akarsz jól odamondani nekem, hogy na te aztán nem tartozol egyik kategóriába sem, én meg jól felsültem. Döntsd el magad. Hit-e az, hogy polkorrektségből odamondogatod, hogy hiszel valami istenfélében, de aki még véletlenül sem olyan, mint ahogy tanítják"

egy szóval nem mondtam, hogy nem tartozok egyik kategóriába sem. a gond ott kezdődik, hogy neked azt tanították, hogy az Isten egy szakállas bácsi a hegyről, akitől lehet kívánni, ha a templomba énekelsz neki.

2011. okt. 3. 23:00
 52/101 Ozmium42 ***** válasza:
100%
Nem hiszem, hogy tanítottak volna ilyet. Hanem olvasd vissza mit írtál. Én írtam, hogy azért nem járnak templomba az emberek, mert nincs hitük, akiknek pedig van, azok járnak emiatt a templomba. Erre jöttél te, hogy te hiszel, mégsem jársz templomba. Én pedig leszögeztem az elején, hogy az önámítást nem tartom hitnek. De ez terminológia kérdése. Nem vitatkozom erről a továbbiakban.
2011. okt. 4. 00:09
 53/101 anonim ***** válasza:
84%

és, hogy jössz te ahhoz, hogy eldöntsd mi az igaz hit?

a katolicizmus úgy ahogy van egy nagy önámítás és képmutatás.

2011. okt. 4. 04:48
 54/101 anonim ***** válasza:
84%

amúgy mg igazi katolikus vagy.

élből elutasítasz bármit, ami nem a te hited."az önámítást nem veszem hitnek" holott te ámítod magad a legjobban hülyeségekkel. továbbá "aki nem jár templomba, annak nincs hite" ha beírnám, hogy református, esetleg zsidó templomba járok, valahogy kihoznád, hogy azok miért nem jó hitek. ilyenek a katolikusok. gratulálok, te igaz hívő

2011. okt. 4. 05:08
 55/101 anonim ***** válasza:
87%
Kérdezőnek a kérdésre válaszolva: A karizmatikusokhoz jön sok fiatal is. Amikor egy-két sánta járni kezd, daganatos betegek meggyógyulnak akkor az elég jó reklám. Jézust se főleg azért követte a legtöbb ember mert szépen prédikált hanem azért mert gyógyított és ördögöket űzött.
2011. okt. 4. 10:29
 56/101 Ozmium42 ***** válasza:
89%
Rendben, akkor bocsánat, hogy élek!
2011. okt. 4. 12:19
 57/101 anonim ***** válasza:
100%

szerintem nem cikinek tartják,hanem butaságnak,és fölöslegesnek.mert nagyrészt az is.

30/F

2011. okt. 5. 09:11
 58/101 anonim ***** válasza:
4%
Nem butaság az: gondolj bele, ha mondjuk Obamánál vagy Orbán Viktornál kérhetnéd hogy fogadjon és hajlandó lenne meghallgatni és segíteni neked akkor elmennél vele beszélni? Ugyanez a helyzet a templomban is, csak aki ott fogad minket az sokkal hatalmasabb.
2011. okt. 5. 09:35
 59/101 anonim ***** válasza:
92%
A különbség az, hogy Obama és Orbán Viktor létezésére kézzel fogható bizonyítékok vannak, VALÓBAN lehet velük beszélni, nem csak lélekben, fejben... elfogadom mások hitét, de ne keverjük már hozzá a való életet, mert józan ésszel felfogva a kettő igenis különbözik...
2011. okt. 5. 12:40
 60/101 anonim ***** válasza:
17%
Isten létezésére is vannak kézzelfogható bizonyítékok, de ez már nagyon elmegy az eredeti kérdéstől úgyhogy itt most nem mennék bele.
2011. okt. 5. 12:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!