Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Muszlimok! Tényleg 72 szűz...

Muszlimok! Tényleg 72 szűz lány van a Mennyben?

Figyelt kérdés

2022. júl. 4. 15:53
❮❮ ... 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 ... ❯❯
 111/283 anonim ***** válasza:

"Màr sokadjàra mondom el, hogy azokban a döntéseidben amik az üdvözülèsedet döntik el SZABAD AKARATOD VAN !"

Csak ugye azt is Allah dönti el, hogy milyen döntések alapján és hogyan ítél. Szóval ez így egy borzasztó taszító és igazságtalan rendszer, aminek ha a létezésében is hinnék, sem tudnám követni.

2022. júl. 6. 14:31
 112/283 anonim ***** válasza:
100%

"Az iszlám gáz. Férfi központú az egész és ráadásul még érzéketlen is. A mennyről alkotott elképzelések meg annyira primitívek, hogy a hülye is látja, hogy kitaláció az egész."

Ezt már többször leírtam én pedig cáfoltam de továbbra is behazudod. Gondolom hívő keresztény vagy. A mennyről alkotott elképzelése az iszlámnak mitől is primitív?"

Az égvilágon semmivel nem cáfoltad. Férfiközpontú az egész vallásod. Az iszlám menny meg maga a hedonizmus, ezért primitív és még logikátlan is az egész. A hurik is egy értelmetlenség. Minek neked vagy akárkinek 72 nő a mennyben? Hogy bekössék a cipődet, mert magadtól már a mennyben nem leszel rá képes? Mi szükség van rájuk egyáltalán? Minek teremt Allah rabszolgákat? És ezt teljesen őszintén kérdezem, de rá se hederítesz azokra, amit írok. Fogadjuk, most is csak a "primitív" szóra kaptad fel a fejed.

Mert az a kérdés, hogy pl. a muszlim nők kapnak-e két férjet, nem üti meg az ingerküszöbödet, mert nem is érdekel. Téged csupán az érdekel, hogy neked tetszene 72 feleség. Ez az egész iszlám mennyország a férfiaknak van kitalálva.

"Ez szintén hazugság vagy legalább is Koránon kívüli infok alapján állítod illetve a saját szexuális vágyaidból indulsz ki."

Te el vagy tévedve. Én azt írom, amit muszlimok írnak. Te is épp arról beszélsz, hogy mennyire tetszene neked 72 feleség. A bórfolyók meg benne vannak a Koránban, amit úgy magyaráztatok már ti is, hogy azok nem részegítenek, azért fogják egyfolytában vedelni a mennyben. A 72 huri is a Koránon kívüli infó, mégis itt véded az egész elképzelés, mert azok megbízható hádiszok szerinted. Bár a Koránban is szó van a nagy szemű, gömbölyded társakról.

2022. júl. 6. 14:37
 113/283 anonim ***** válasza:
100%

"Allah nagyon sokféle teremtményt hozott létre különböző tulajdonságokkal. Mi ebben a logikátlan? Nyilván szüksége volt olyan teremtményekre akik mindig hallgatnak rá, például az angyalok de megadta a lehetőséget a választásra is. Például te dönthettél volna úgy is hogy angyalként születsz meg. Ha már itt tartunk, a kereszténység mit mond erről? Meg lettünk kérdezve hogy emberként akaraunk megszületni?"

Nem, nem lettünk. Mivel mindenkinek szabad akarata van, így nem kell kérdezgetni, hogy rabszolgának vagy nem rabszolgának akar-e születni. Amúgy, amit írsz, az már szinte reinkarnáció. Ráadásul azt állítod ezzel, hogy Istennek szüksége van rabszolgákra. Tehát eleve korlátozod Isten hatalmát, mintha neki szüksége lenne bármire is. Istennek nincs szüksége semmire. Saját magadnak mondasz ellent, amikor a mindenhatóságára hivatkozol, de közben azt mondod, szüksége van olyan lényekre, akik feltétel nélkül szolgálják.

2022. júl. 6. 14:41
 114/283 anonim ***** válasza:
61%

"Egyèbkènt a feleségem vallàsa szerint meg èn kerülök a Pokolba. Ennyi."

Ha a feleséged tényleg keresztény, akkor a vallása nem ezt tanítja. Bár nem tudom a felséged mit hisz, vagy egyáltalán tisztában van-e rendesen a kereszténységgel.

2022. júl. 6. 14:43
 115/283 A kérdező kommentje:

#114.

Egyetértek.

2022. júl. 6. 14:45
 116/283 anonim ***** válasza:
50%
Muszlimok vagyunk. Tagadjuk Úr Jèzus Krisztus kereszthalàlàt ès feltàmadàsàt. Tagadjuk a megvàltàst. A keresztènyek többsège szerint úgy a pokolra kerülünk mint a huzat :D
2022. júl. 6. 14:51
 117/283 anonim ***** válasza:
69%

"Az angyaloknak a léte isten parancsainak véghezvitele. Ők egy rendszer fogaskerekei. Képzeld el mi lenne ha mondjuk a vörösvér sejtek szabadon dönthetnének arról hogy visznek e oxigént az agyadba."

Értem. Az angyalok a biodíszletek. Az emberek dönthetnek, de az angyalok nem. De azért előtte megkérdezték tőlük, hogy tényleg akarnak-e döntésképtelen fogaskerékként élni az örökkévalóságig. Ők pedig biztos felfogták, amikor úgy döntöttek, hogy igen.

Értem az elképzelést.

Őszintén szólva, nem tetszik az iszlám és az ilyenek miatt nem. Annyira önző. Hiányzik belőle az együttérzés. Ez tipikusan az, amikor nem tudjuk beleképzelni a másik helyzetébe magunkat, így mindenre rámondjuk, hogy ez így szép és tökéletes, mert végülis nekünk jó dolgunk van. Az angyalok is boldogok, mert nem tehetnek mást, mi is boldogok vagyunk, mert nekünk meg jó.

Ez úgy hangzik, mint amikor egy király vagy önkényúr direkt tudatlanságban tartja a népét és azok szerencsétlenek ezzel tisztában sincsenek, de win-win, mert mindenki boldog. Neki megvannak a rabszolgái, akik kiszolgálják, azoknak meg fogalmuk sincs, hogy máshogy is lehetne élni, így nem tiltakoznak, jól érzik magukat.

2022. júl. 6. 14:53
 118/283 Drakula ***** válasza:
Nem mondtam hogy meg kérdezték öket erről, ezt abdullah meg atöbbiek szajkozzák 117-es.
2022. júl. 6. 14:58
 119/283 anonim ***** válasza:
49%

""Az emberek, akik lázadtak Isten ellen végre közösségben lehetnek vele és testvéri szeretettel élnek majd egymással és az angyalokkal."

Mivan? Azt hittem ugyvan hogy mennek a nagy válogatáskor egy tűzes kemencébe

"ahol lészen sirás meg fog csikorgatás"."

Az üdvözültekről kérdeztél, így róluk beszéltem. Akik nem választják az Istennel való közösséget, azok megkapják, amit akarnak és kivetettnek a külső sötétségre. Isten nem kényszeríti rá az emberekre, hogy olyan is vele legyen, aki nem akar. Egyébként a Biblia fele annyira sem részletezi a poklot, mint a Korán. Többféleképpen is le van írva, hogy mi történik, külső sötétség, örök tűz, második halál. Ezek a Biblia képei és szavai, arra vonatkozóan, hogy mi lesz azokkal, akik nem üdvözülnek. De nagyjából ennyi. A Korán már tiszta Dante pokla, amikor nyakukra kötött kötélről, meg forróvízben gyaloglásról, meg ilyenekről ír.

Az "emberek akik lázattak", pedig általánosságban értendő. Mivel az emberiség általánosságban fel van lázadva Isten ellen. Elfelejtettem, hogy valószínűleg nem ismered jól a Bibliát, így fél szavakból nem érted miről beszélek.

2022. júl. 6. 15:06
 120/283 anonim ***** válasza:
46%
Drakula: Èn sem mondtam hogy megkèrdeztèk az angyalokat erről.
2022. júl. 6. 15:11
❮❮ ... 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 ... ❯❯

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!