Muszlimok! Tényleg 72 szűz lány van a Mennyben?
#79: Sajnos szàmolok azzal hogy az Ítèlet Napjàn elvàlnak útjaink. Termèszetesen beszèltünk màr erről sokszor.
Ès azt is tudja mennyire örülnèk 72 felesègnek. Bàr aligha èrdemelnèm.
Allah kàrpótolja azokat akik a Paradicsomba jutnak.
"A lényeg ugyanaz, hogy a logikai részen elbukik a dolog. Akármikor kerülnek a mennybe az emberek, semmi sem garantálja hogy ha hurikat érdemelnének jutalmul, akkor pont annyi lesz, ahány elveikben járna. És ugyanúgy ott a szabad akarat problémája is, mi van, ha egy huri nem akar járni XY-nak, hanem csak YX-nek?"
Nyilván Allah tud teremteni annyi hurit amennyi szükséges. Ebben hol a logikai bukta? Azt pedig írtam hogy nem derül ki pontosan ki mi alapján kapja azt vagy ezt a hurit.
"Az angyaloknak sincs szabad akaratuk. Mègis jó dolguk van Allah közelèben. A boldogsàg nem függ a szabad akarattól."
Az iszlámban nincs szabad akaratuk.
#75 Drakula:
Nincs vita köztünk. A többit a keresztènyeknek írtam.
"De mint mondtam Allah màr belèm is programozta mire fogok gondolni dèlutàn 4 kor mègis lehetek ettől függetlenül boldog"
Ha ez így lenne, akkor milyen jogon büntet vagy jutalmaz bárkit is? Hisz akkor bárki bármit tesz, az Allah akarata szerint történhet csakis.
"Na már most, abdullah meg a többiek hite szerin, isten olyannak teremti a hurikat hogy azzal AKARJÁK csinálni, akiknek termtette őket. Beléjük programozza."
Én nem állítottam ilyet. Azt írtam ez nem derül ki. Azt mondtam mivel az emberek szabad választásukból születtek meg emberként, lehet hogy a hurik is szabad akaratukból döntöttek úgy hogy huriként élnek majd a Mennyországban programozás nélkül és döntik el kinek a társai lesznek.
"Az iszlámban nincs szabad akaratuk."
Az iszlámban az angyaloknak korlátozott szabad akaratuk van. Így mondanám.
"Ha így lenne, akkor milyen jogon büntet vagy jutalmaz bárkit is? Hisz akkor bárki bármit tesz, az Allah akarata szerint történhet csakis."
Azért mert vallàs kèrdèsèben az ember szabadakaratot kapott !
De sok minden màsban nem.
Ezèrt írtam hogy KORLÀTOZOTT szabadakaratunk van. Figyelni kéne.
86-os
Ezzel én vitatkoznék.
Az ember a "probatétel" miatt kapott szabad akaratott.
Az olyan lények mint, az angyalok akiket azzal a céllal teremt hogy elvégezzen egy feladatot neki, azok nem kapnak szabad akaratott, hisz akkor választhatják azt is hogy nem csinálják meg. Pl. Hogy mondjuk ugy döntenek nem viszik el az üzenetet a prófétának, vagy nem írják fel valakinek a rossz cselekedetét.
"#79: Sajnos szàmolok azzal hogy az Ítèlet Napjàn elvàlnak útjaink. Termèszetesen beszèltünk màr erről sokszor."
Te jó ég! Szóval úgy élsz a felségeddel, hogy szerinted ő megy a pokolba és neked majd új nőid lesznek a mennyben. De, nem baj, mert Allah majd kárpótol. Az új nőid biztos kedvesek leszenek. Fhúúú... és még csodálkoztok, hogy az embereknek mi baja az iszlámmal.
Az iszlám gáz. Férfi központú az egész és ráadásul még érzéketlen is. A mennyről alkotott elképzelések meg annyira primitívek, hogy a hülye is látja, hogy kitaláció az egész. Persze, a menny valami buli, ahol vedelik a bort az emberek, amit a földön nem lehet, de a mennyben lehet, mert nem lesznek részegek. Rabszolgák lesznek, akik abban lelik örömüket, hogy szolgálhatnak, meg a földön csak max. 4 nővel lehetett, de a mennyben ha nagyon ügyes vagy 70+ nővel is szexelhetsz. Szóval az a jutalom, hogy a mennyben úgy élhetsz, ahogy a földön nem lehetett és tilos volt. Ez a pokol, nem a menny. Erre a démonok vágynak nem az igaz emberek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!