Muszlimok! Tényleg 72 szűz lány van a Mennyben?
"Az emberek, akik lázadtak Isten ellen végre közösségben lehetnek vele és testvéri szeretettel élnek majd egymással és az angyalokkal."
Mivan? Azt hittem ugyvan hogy mennek a nagy válogatáskor egy tűzes kemencébe
"ahol lészen sirás meg fog csikorgatás".
"Egy városról beszélnek, ahol az emberek együtt élnek, ahol az örök élet forrása folyik, ahol már nem félnek, nem szomorkodnak és megvigasztalódnak elszenvedett szenvedéseiktől, Isten jelenléte ott van közöttük, Jézus a bárány, ott van közöttük és a világ újra olyan, mint még az Éden keretben volt. Egy helyreállított világ."
Akkor mégiscsak materialista világ lesz az is ha városról beszélnek meg emberekről. Egyébként mi a problémád a materialista világgal? Ha a jelenlegi világból kivesszük a rossz dolgokat akkor nem lenne okod szerintem panaszra.
"Az emberek, akik lázadtak Isten ellen végre közösségben lehetnek vele és testvéri szeretettel élnek majd egymással és az angyalokkal."
Ez pedig hazugság. A Biblia örök pokollal bünteti az Isten ellen lázadókat. Ez egyértelműen benne van a Bibliában.
"A felesègemnek is szabad akarata van arra nèzve hogy muszlim legyen. Ez az Ő döntèse."
Ha igaz amiket korábban írtál, akkor pont hogy nem az ő döntése, hanem Allah előre megszabta ezt is, ahogy a te délután 4 órai gondolataidat is, állításod szerint. Ez esetben pedig legfeljebb nézők vagytok a saját életetekben, de a döntéseket nem ti hozzátok, maximum azt hiszitek.
#100.
A kereszténység a muszlim, zsidó, bahá'í, manicheus, valamint zoroasztriánus Istent a keresztény Istennel azonosítja, csak úgy hiszik, hogy másként képzelik el az adott vallások.
Szóval nem, nem kerülsz ettől még a Pokolba.
Egy tiszta erkölcsű, más vallásúnak könnyebb a Mennyekbe jutni, mint egy erkölcstelen kereszténynek, pláne, ha ugyanazon Istent tiszteli a más vallású vallása. Jézus a még jámbor pogányokat, illetve jámbor zsidókat is üdvözítette, viszont nem biztos, hogy üdvözít egy magát kereszténynek tartó, protihoz járó, házasságtörő, hazudozó, tolvaj stb. embert.
"Na már most, abdullah meg a többiek hite szerin, isten olyannak teremti a hurikat hogy azzal AKARJÁK csinálni, akiknek termtette őket. Beléjük programozza."
Pont, ahogy leírtam már oldalakkal korábban. De, akkor ismételjünk. A hurik olyan mennyei lények, akiknek nincs szabad akaratuk és attól boldogok, hogy szexrabszolgák és cselédek. Sok kört megspóroltatok volna, ha egyszerűen elolvassátok, amit írtam. De Abdullah onnantól kezdve, hogy azt írtam, nem vagyok muszlim, nem hajlandó válaszolni, csak Drakulával társalog.
Amúgy mi van a nagyon csúnya emberekkel? Már a földi nők sem néztek rá, mert mondjuk rettenetesen igénytelen, lusta és csúnya, egyáltalán nem ad magára. Velük mi lesz? Megkapja a hurikat, azok meg bottal sem szeretnének hozzáérni? :-D
Az én fejemben ez a szűz lányos, feleséges dolog nem összeegyeztethető azzal, hogy a Mennyben mindenki boldog. Szóval nyilván a boldogság hangzik az erősebb jellemzőnek, mivel arról ír a Korán is.
"Amúgy mi van a nagyon csúnya emberekkel? Már a földi nők sem néztek rá, mert mondjuk rettenetesen igénytelen, lusta és csúnya, egyáltalán nem ad magára. Velük mi lesz? Megkapja a hurikat, azok meg bottal sem szeretnének hozzáérni?"
Hát nem te vagy a legélesebb kés az biztos :) Szerinted ha mennyben minden szépé és jó lesz akkor bekerülhet valaki oda csúnyán?
"Ha igaz amiket korábban írtál, akkor pont hogy nem az ő döntése, hanem Allah előre megszabta ezt is, ahogy a te délután 4 órai gondolataidat is, állításod szerint. Ez esetben pedig legfeljebb nézők vagytok a saját életetekben, de a döntéseket nem ti hozzátok, maximum azt hiszitek."
Màr sokadjàra mondom el, hogy azokban a döntéseidben amik az üdvözülèsedet döntik el SZABAD AKARATOD VAN !
"79-es
A hurik mennyországi lények, nem a földiekből lesznek."
Azt tudom. Le is írtam. De ez az egész összefügg. A nők, a hurik, a feleségek, akár muszlimok, akár hurik összefüggő téma.
Férfiközpontú a gondolkodása az iszlámnak. Ha a hurik legendák, ahogy állítod, az is ugyanarra a problémára vezethetők vissza.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!