Ifj. Moman Ottó kérdése:
Túlélnéd Ferenc pápa halálát?
febr. 22. 23:50
1/11 anonim válasza:
2/11 Sanyi2025 

válasza:

Először is nem ő lenne az első pápa, akit "elfogyasztottam", úgyhogy talán menne ő is.
Másodszor pedig nem vagyok katolikus.
3/11 anonim 

válasza:

Én túlélném, de Ferenc pápa szerintem nem.
4/11 anonim 

válasza:

Az emberek a szeretteik halálát is túl szokták élni, és azokét is, akiket nagyra tartanak. 88 éves, kétoldali tüdőgyulladással, ha meggyógyulni nem tud már, akkor az lenne a jó, ha minél kevesebbet szenvedne. Minden embernek ezt kívánom.
5/11 anonim 

válasza:

Igen.
Kedves kérdező, ki neked Ferenc pápa? Nem csak egy egyházfő?
Túléltem II. János Pált, Benedek pápát, most vágjak eret magamon Ferenc pápa miatt?
Igyad a nyugtató teákat! Egyelőre nem úgy áll a helyzet, hogy meghalna.
6/11 anonim 

válasza:

Gondolj arra, hogy aki természetes halált hal, az leéli az Isten által kiszabott életét, és akkor hal meg, amikor Isten akarja.
Ez egy figyelmeztetés, hogy ideje új kedvencet választanod.
8/11 anonim 

válasza:

"Hát igen, mindjárt megsajnálom ezt a gengszteregyházat, hívekkel és vezetőikkel együtt, ja... várjál, mindjárt kezdem.."
Gengszteregyház. lol
Nézd kevesebbet John Wicket.
10/11 anonim 

válasza:

Ez a vége ha valaki, mint a kérdező is, munkanélküli, nincsen se kutyája, se macskája és egész nap csak a hírportálokat figyeli vagy idióta műsorokat néz a tévében. Na, ez még a halálnál is rosszabb lét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!