Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Muszlimok! Tényleg 72 szűz...

Muszlimok! Tényleg 72 szűz lány van a Mennyben?

Figyelt kérdés

2022. júl. 4. 15:53
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... ❯❯
 71/283 anonim ***** válasza:
0%

"Akkor meg visszakanyarodtunk oda, hogy ez rengeteg ember erkölcsével összeegyeztethetetlen. Ennyi."

Az angyaloknak sincs szabad akaratuk. Mègis jó dolguk van Allah közelèben. A boldogsàg nem függ a szabad akarattól.

Egyèbkènt azzal egyàltalàn tisztàban vagy hogy nekünk is a Földön korlàtozott/rèszleges a szabad akaratunk ?

Magasztos Allah màr eldöntötte mi fog törtènni velem a jövő hèten.

Egyszerűen nem fogjàtok fel hogy Allah bàrmit kèpes megtenni ès hogy gondoskodik a teremtmènyeiről.

2022. júl. 6. 11:53
 72/283 Drakula ***** válasza:

70-es Nem az álláspontjuk mellett akarok kiállni, csak tisztázok egy félreértést OK?

"ha egy huri nem akar járni XY-nak, hanem csak YX-nek?"

Na már most, abdullah meg a többiek hite szerin, isten olyannak teremti a hurikat hogy azzal AKARJÁK csinálni, akiknek termtette őket. Beléjük programozza.

2022. júl. 6. 11:56
 73/283 anonim ***** válasza:

"

isten olyannak teremti a hurikat hogy azzal AKARJÁK csinálni, akiknek termtette őket. Beléjük programozza."

Lènyegèben igen.

De mint mondtam Allah màr belèm is programozta mire fogok gondolni dèlutàn 4 kor mègis lehetek ettől függetlenül boldog !

2022. júl. 6. 11:59
 74/283 anonim ***** válasza:

"Felesègek lesznek nem szolgàk !

Èn nagyon boldogan fogadnèk el 2 felesèget is ha Allah is úgy akarnà. Nem tudom kinek mi a fene baja van ezzel..."

Ez annyira öntelt és még csak nem érted, mi a baj vele.

És melyik nő akar boldogan neked a második feleséged lenni? Kit érdekel te mit fogadsz el boldogan? A nő, az is boldogan elfogadja ezt? Nem érted?

Ennyire nehéz felfogni, hogy miről beszéltem? Még a problémát sem fogtad fel. Ezért mondom, hogy a te gondolkodásod is férfiközpontú és teljesen a befolyása alatt állsz ennek a vallásnak. Ezért nem érted, hogy miért írtam, hogy nem adtál választ. Mindent csak a saját szemszögedből nézel. Ebből látszik, hogy muszlim férfiak találták ki ezt az egészet, mert azokat sem érdekelte, hogy a nők mit gondolnak. A hurik sem érdeklik őket, akár férfiak, akár nem. Ez az egész az önző gondolkodásra sarkal. Neked mi lesz a jó. Kit érdekel? És a másik fél, a másik felek? Azok nem érdekesek, ugye?

2022. júl. 6. 12:22
 75/283 Drakula ***** válasza:

Nem azt mondtam hogy nem boldogok, az elméletetek szerint.

Épp azt mondtam hogy olyannak vannak be állitva hogy ettől legyenek boldogok.

2022. júl. 6. 12:23
 76/283 Drakula ***** válasza:
A 75-ös válaszom abdullahnak szólt.
2022. júl. 6. 12:23
 77/283 anonim ***** válasza:

Egyébként Abdullah, a legelső kérdésemre se válaszoltál.

A nők is kapnak kér tisztaszívű férfit? Nem. De az neked nem érdekes. A nők jutalma, hogy a kegyeidet élvezhetik csapatostul.

2022. júl. 6. 12:25
 78/283 anonim ***** válasza:
Egyébként az iszlám egyáltalán nem kifizetődő és igazságos egy nő számára.
2022. júl. 6. 12:26
 79/283 anonim ***** válasza:
Abdullah kérdezd már meg a keresztény feleségedtől, hogy amennyiben Allah is úgy akarja és nem küldi a kénköves pokol fenekére bálványimádásért, mennyire boldogyíja a gondolat, hogy az örökkévalóságban beállhat a sorba és lehet a 73 vagy 2.,4. Amit Allah szán neked.
2022. júl. 6. 12:30
 80/283 Drakula ***** válasza:

79-es

A hurik mennyországi lények, nem a földiekből lesznek.

2022. júl. 6. 12:33
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... ❯❯

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!