Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Muszlimok! Tényleg 72 szűz...

Muszlimok! Tényleg 72 szűz lány van a Mennyben?

Figyelt kérdés

2022. júl. 4. 15:53
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/283 A kérdező kommentje:
Mi van az aszexuális férfiakkal? Ők mit kapnak? Nem tudnak szexelni, mert nem is kívánják. Vannak olyanok, akik még a párkapcsolatot sem kívánják. Nekik az egész szerelem nyálas, undorító. Nekik inkább borzalmas lenne, ha ennek ellenére is nőket kapnának.
2022. júl. 5. 13:29
 32/283 A kérdező kommentje:
Amúgy születhet gyermeke is egy férfinak a Mennyben valamelyik feleségétől?
2022. júl. 5. 13:32
 33/283 A kérdező kommentje:
Vagy mi van az elvetélt csecsemőkkel?
2022. júl. 5. 13:36
 34/283 Drakula ***** válasza:
81%

Ezekre a kérdésekre nem kapsz érdemes választ, mert a legenda kitalálói nem gondolták ennyire túl.

Eleve csak annyi volt a célja hohy többeket motiváljon a férfiak közül a katona élet.

2022. júl. 5. 13:37
 35/283 Drakula ***** válasza:

33-as amikor ezt a kérdést fel tetted épp a fenti választ írtam.

Az elvetélt csecsemőknek nem volt alkalma meg ismerni az iszlámot igy elutasitani se. Ezért nem kerülhettnek pokolra.

Illetve az álltalam nem megbizhatonak tartott "Hagyomány" szerint a kamaszkort benemtöltött, továbbá olyan emberek akik döntésképtelenek szintén nem. Nem tudom hogy ez mennyire van alátámasztva a korán által.

2022. júl. 5. 13:41
 36/283 anonim ***** válasza:
45%

#32, 33:

Minden rèszletet nem ismerünk, de hàla gazdag hiteles hadith gyűjtemènyeinknek azèrt tudunk nèhàny dolgot.

Pèldàul a hurikról is.

2022. júl. 5. 14:45
 37/283 anonim ***** válasza:
23%

"Mi van az aszexuális férfiakkal? Ők mit kapnak? Nem tudnak szexelni, mert nem is kívánják. Vannak olyanok, akik még a párkapcsolatot sem kívánják. Nekik az egész szerelem nyálas, undorító. Nekik inkább borzalmas lenne, ha ennek ellenére is nőket kapnának."

Sokat elmond hogy neked a szexig terjed a fantáziád. Egyébként meg ha nem akar szexelni akkor nem fog. Nyilván nem kötelező. De ugye mindenki újra lesz teremtve és akkor lehet hogy már nem aszexuális lesz.

2022. júl. 5. 14:56
 38/283 anonim ***** válasza:

"#18, 19:

A Paradicsomban màr nem lesz gonoszsàg az emberekben, nem lesz harag ès fèltèkenysèg sem bennük."

Ezt a választ komolyan nem értem. Ezzel mit akarsz mondani?

Leírtam, hogy mi a problémám azzal, amit írtál, meg feltettem vagy két kérdést, erre ezt válaszolod. Ezt, hogy kell érteni? Én vagyok a gonosz? Vagy a nők a gonoszak? Vagy a hurik nem lesznek gonoszak és féltékenyek? Komolyan nem értem, mit akarsz ezzel mondai.

Akkor veszem úgy, szimplán nem kaptam választ és gondoljak, amit akarok. Oké, én ezt gondolom. Totál igazságtalan az egész és ez abból is látszik, hogy egy értelemes választ nem tudtak össze hozni az itt író muszlimok, hanem azon megy a vita, hogy hány nőjük lesz a túlvilágon és azok vajon szüzek lesznek-e vagy sem...

Egyébként reménykedhetne Abdullah, hogy Drakulának van igaza, mert akkor legalább rálehetne fogni ezt az egészet az emberek hagyományaira. Az legalább kicsit tompítaná az élét a dolognak, mert egyébként ez a tanítás elég ciki és egyértelmű, hogy férfi fantázia. Még logikailag is hibás és igazságtalan. Ezer sebből vérzik az egész.

És a paradicsomban szükség lesz szegény hadiárvák támogatására, hogy több felesége legyen az embernek? Nem jut elég férfi a mennybe, hogy minden nőnek jusson egy? Mivel ilyesmivel szoktátok indokolni a 4 felséget, meg Mohamed 10 feleségét. A 72 szűz rabszolganő, aki majd a borospoharukat töltögeti, pontosan mire is kell a muszlim férfinak?

Egyébként olyat is olvastam már, hogy egyesek szerint a nők meg 72 szűz férfit kapnak az egyenjogúság jegyében. Szóval mindenki boldog lesz. A feleségek és a férjek is a saját kis háremükkel.

"Mi van az aszexuális férfiakkal?"

Az aszexuálisak majd csak simán csicskáztatják őket. Töltögetik a poharukat, meg vezetik a háztartását, mint a rabszolgái. De persze a mennyben ez nem baj, mert a hurik szeretnének csicskamunkát végezni és a muszlimok minden igényét kielégíteni. Ők ettől boldogok, mert erre lettek teremtve. Ők olyan mennyei lények, akiket Isten azért hozott létre, hogy szexrabszolgák és cselédek legyenek.

2022. júl. 5. 23:27
 39/283 anonim ***** válasza:

"Oké, én ezt gondolom. Totál igazságtalan az egész és ez abból is látszik, hogy egy értelemes választ nem tudtak össze hozni az itt író muszlimok,"

Mi az amire nem kaptál választ?

Te továbbra is 72 szűz lányról beszélsz akik a férfiakat szolgálják miközben mondtuk hogy szó nincs erről a Koránban. Nem érted amit írunk vagy nem is érdekel?

2022. júl. 6. 00:05
 40/283 Drakula ***** válasza:

"Mohamed 10 feleségét."

Nos a prófétának nem ezért volt meg engedett a 10 feleség, mint vezetőnek sok arab tőrzsel kellett szövetséget kötnie, is akkoriban ezt házassággal csinálták.

A többiben csak egyet tudok érteni.

Az ilyen "mindig csináljuk ugy ahogy az előttünk lévő csinálta" hozzá állás miatt tartunk ott ahol vagyunk.

2022. júl. 6. 00:12
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!