Muszlimok! Tényleg 72 szűz lány van a Mennyben?
"Normál esetben a feleség egyenrangú társ, 1-1 viszony van, de ahol 4 is van, ott nem egyenrangú társa a férjnek. Szóval gondolom te is erre a problémára gondoltál, amikor azt mondod, tárgyiasítja a házasság is őket."
Mivel te nyugati fejjel gondolkozol, azt képzeled hogy a 4 feleség lényege hogy kielégítsék a férfi szexuális vágyait. A nyugati világ szexuális eszköznek tekinti a nőt ezért te ebből indulsz ki. Valójában az iszlámban a többnejűségnek szociális funkciója van ami nem más mint a nehéz helyzetben lévő nők védelme vagy olyan helyzetek megoldására alkalmas mint a nemek közti arány eltolódása. Egyébként a Biblia is engedi a többnejűséget korlátozás nélkül ráadásul.
"Semmi semmi egyenlőség és igazságosság nincs abban, hogy a nők nem ugyanazat a jutalmat kapják, mint a férfiak, de ez még csak meg sem fordul a muszlim férfiak fejében."
Leírtam de látom nem fogtad fel. A Korán úgy fogalmaz hogy a hívő nők és a hívő férfiak egyik jutalma lesz a huri, tehát nem csak férfiak kapják.
Drakula megtisztelő vàlaszàt vàrom. Mert ha valóban tud nekem olyan hiteles vagy jó prófètai hagyomànyokat mutatni amelyek Őt igazoljàk, akkor termèszetesen kèsz vagyok korrigàlni az àllàspontomat !
De èn nem ismerek ilyeneket...
#18, 19:
A Paradicsomban màr nem lesz gonoszsàg az emberekben, nem lesz harag ès fèltèkenysèg sem bennük.
Hát arra várhatsz.
Mondom hogy nem bizok a hagyományokban, tulságosan legendásak, mintsem spirituálisak.
Az olyan hagyományokban mint amik a próféta háborúirol beszélnek azért bizok
mert ezeknél túl sokan voltak ahhoz hogy egy fickó hazugsága át alakitsa.
De az olyanoknál amik azt mondják hogy hallottam a tiszteletreméltó A muszlimtol hogy ő hallotta B muszlimtól hogy C muszlim ott volt amikor a Próféta azt mondta: Lesz egy "Gyáva" feliratú zászló azoknak a seggében a túlvilágon, akik elmenekültek a csatából.
Szóval az ilyeneket fentartással kezelem.
Tudtad hogy van olyan hadisz ami szerint gábrielnek 7 pár szárnya van?
Szellemi lényeknek, akik a szellemi sikon mozognak biztos hogy nincsen olyan szervűk ami a földi gravitáció leküzdéséhez szügséges. Ez konkrétan
antromoforfizmus.
Az ilyen pletykáknak köszönhetően jött létre a bálványimádás, a többistenhit, a mágiában való hit, meg a többi.
Nem véletlenül van külön az ilyesmi.
#24:
Szóval SEMMIVEL sem tudod igazolni a legtöbb dolgot amiket tènykènt állítasz.
Nem kène ennyire útszèli stílusban beszélned Rasool'Allah hagyomànyairól. Ilyet itt a keresztènyek, ateistàk is ritkàn tesznek. Soha életemben nem hallottam mèg ilyet olyantól aki muszlimnak vallja magát...
Termèszetesen èn tisztelem a hitedet, mèg akkor is ha nem èrtünk egyet mindenben.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!