Muszlimok! Tényleg 72 szűz lány van a Mennyben?
Mondjuk képzeld magad a helyükbe.
Jó, tudom: neked nem megy.
De egy rendes embernek igen.
TE mit szólnál hozzá, ha arra lennél teremtve, hogy x y felesége legyél, és semmi mást nem csinálhatnál egész életedben?
"TE mit szólnál hozzá, ha arra lennél teremtve, hogy x y felesége legyél, és semmi mást nem csinálhatnál egész életedben?"
Ők is boldogok lesznek. A Paradicsomban MINDENKI boldog lesz èrtsd màr meg.
Èn annyira örülnèk 72 felesègnek hogy el sem tudom mondani. Nem tudom mièrt lenne ez rossz.
"TE mit szólnál hozzá, ha arra lennél teremtve, hogy x y felesége legyél, és semmi mást nem csinálhatnál egész életedben?"
Ki mondta hogy semmi más nem csinálhatnak? Ők is ugyanúgy réselsülnek a jódolgokból.
A Paradicsomban nincs harag, nincs irigysèg, nincs gonoszsàg, mindenki boldog.
A hurikat Allah teremti. Könnyű ez Allahnak. Ők sem fognak szomorkodni, Allah a Gondviselő a Kegyes !
Allah azt teremt amit akar. Ès olyannak amilyennek akarja.
Nem kène foglalkoznunk a keresztèny-nyugati èrtèkrendű szűklàtókörű kritikàval.
"Èn annyira örülnèk 72 felesègnek hogy el sem tudom mondani. Nem tudom mièrt lenne ez rossz."
Na, ez a baj.
Még egyszer leírom, hátha elkezdesz végre gondolkodni:
Ha TE lennél a feleség, és KÖTELESSÉGED lenne AZT az embert kiszolgálni éjjel-nappal, és nem választhatnál mást, és SEMMI MÁST nem tehetnél egész életedben, mint őt szolgálni - AKKOR IS ennyire örülnél?
"Ha TE lennél a feleség, és KÖTELESSÉGED lenne AZT az embert kiszolgálni éjjel-nappal, és nem választhatnál mást, és SEMMI MÁST nem tehetnél egész életedben, mint őt szolgálni - AKKOR IS ennyire örülnél?"
Szerintem neked kellene kicsit jobban átgondolnod mielőtt elhamarkodottan írogatsz mindenfélt ráadásul kellő tudás nélkül. Sok minden nem derül ki. Például az hogy kihez melyik huri lesz hozzárendelve és mi alapján. Továbbá az iszlám szerint a teremtmények saját maguk választották hogy milyen formában éljenek. Úgy értem például mi emberek saját döntésünkből születtünk emberként és nem mondjuk angyalként. Ebből kiindulva a hurik is lehet önként választhatták hogy huriként élnek majd.
"Èn nagyon boldogan fogadnèk el 2 felesèget is ha Allah is úgy akarnà. Nem tudom kinek mi a fene baja van ezzel..."
Te lehet. A feleséged, akit a szabad akaratától megfosztva hozzád kényszerítenek, már lehet hogy kevésbé...
"Ha TE lennél a feleség, és KÖTELESSÉGED lenne AZT az embert kiszolgálni éjjel-nappal, és nem választhatnál mást, és SEMMI MÁST nem tehetnél egész életedben, mint őt szolgálni - AKKOR IS ennyire örülnél?"
IGEN. MERT ALLAH ÚGY TEREMTENE ENGEM HOGY ÍGY LEGYEK BOLDOG !!!
Hànyszor kell mèg leírnom hogy a Mennyben mindenki boldog lesz ???
Làsd koràbbi hozzàszólasaim is !
Keresztènyek ebből is làtszik nem is hisznek igazàn Isten mindenhatósàgàban...
Nem tudjàk elkèpzelni mèg azt sem hogy a Mennyben MINDENKI (hurik is !!!) boldog lesz.
"Te lehet. A feleséged, akit a szabad akaratától megfosztva hozzád kényszerítenek, már lehet hogy kevésbé..."
Ezt honnan veszed? Ki beszélt itt kényszerről?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!