A keresztények szerint miért bűn melegnek lenni?
Homoszexuális ellenesek ezt válaszoljátok meg
"Amúgy érdekes, hogy például az istenkáromlás sokkal nagyobb bűn, mint a homoszexualitás, talán sokkal több ember is gyakorolja ilyen-olyan formában, de ez még se szúr szemet nektek, nem is izgat titeket. Nem beszélve számtalan más bűnről, amit lehet ti is gyakoroltok. Nagyon sok keresztényt ismerek saját községemben is, akik bizony heterok és dugnak házasságon kívül bőven. Persze erről mindenki sunnyog, pedig semmivel se kisebb bűn."
Miért ragadjátok ki a homoszexualitást? Mi van azzal amikor ti súlyosabb bűnöket követtek el?
Szerintem ott le lehetne zárni ezt hogy melyik a nagyobb bűn?
Öngyilkosságba hajszolni gyerekeket vagy a homoszexualitás el nem ítélése.
Aztán döntsön mindenki lelkiismerete szerint.
Részemről az én lelkemen ne száradjon más halála. Ha ez nem tetszik Istennek akkor így jártam. Én nyugodtabban alszok úgy hogy ha tudom nem ártotam másoknak.
101: Én a 99-es kommentelő vagyok. Erről szól a farizeus és a vámos példabeszéde, amit bemásoltam.
Azért ragadják ki csak azt, mert nem igaz keresztények, hanem képmutatók. Ítélkezők, a másik szeméből kivennék a szálkát, de a sajátjukból a gerendát sem veszik ki.
Az vesse rá az első követ a másikra, aki bűn nélküli!!
Ezt én fogalmaztam meg korábbi hozzászólásomban, de nem feltétlenül a kérdés alatt hozzászólókra gondoltam (mivel adott a kérdés témája), hanem sokkal inkább általánosan értettem. Mondjuk itt a gyakorin is van egy valószínűleg látens meleg másfél pipás, akinek egészen más témák kapcsán is csak a homoszexualitás jut eszébe, illetve a pedofília, de ő orvosi eset. Vagy hasonló eset Németh Sándor is (hitgyüli vezére), aki az orosz-ukrán háború kapcsán is arra jutott, hogy a pride miatt támadta meg Ukrajnát Putyin.
Ettől függetlenül is bűnnek tartom a homoszexuális aktust (csak magát a tettet), de felteszem magamban a következő kérdést is. Ki követ el nagyobb bűnt; az a két meleg, akik tényleg szeretik egymást és monogám kapcsolatban élnek, vagy az a gyülis hetero fiatal, aki minden héten más lánnyal dug. Az egymás mellett kitartó két meleg, vagy az a hetero, aki már két váláson is túl van, s most keresi harmadik férjét/feleségét. Pedig mit mond Isten? Hogy gyűlöli a válást és utálatos dolog az. Mégis számos gyülekezetben szabadon lehet válni és újra házasodni.
Szóval én itt vigyáznék egyesek helyében. Ugyanis abban a percben, hogy elítéled egy embertársadat, abban a pillanatban a saját fejed
fölött is ítéletet mondasz.
Példa: Egyik testvér elítélheti a másik testvérét, cserébe viszont számoljon azzal, hogy őt meg az apja fogja megítélni.
Aki pedig megbocsát másoknak, az saját maga számára is bocsánatot és kegyelmet nyer.
Legyen szép napotok! 🙂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!