Kedves Keresztények ! Kinek mi a véleménye a többnejűségről ? És miért ? Illetve főleg hogyan látjátok a kérdést a Biblia alapján ?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy ez egy szenzitív téma lehet sokaknak, ezért leszögezném, hogy vitatkozni nem igazán szeretnék, aki szeretné leírhatja a véleményét.
Én egyértelműen (mint választható lehetőség) a polygámia (többnejűség) mellett vagyok, összhangban a Kegyes Koránnal.
Abdullah
2021. okt. 23. 19:53
141/144 anonim válasza:
Jó a többnejűség. Egy ember általában több másik emberrel akarja leélni az életét, és ugyancsak jó ha több szerelmi kapcsolat is van ezekben.
142/144 anonim válasza:
#141 ószövetségben elfogadott volt de ujszovetsegben mar egynejuseget mondja a biblia, davidnak is tobb felesege volt
143/144 anonim válasza:
#141 viszont a homoszexualitás szigoruan tiltott. Ha kiéled ezt a fajtalan vágyadat elveszted az udvosségedet
144/144 anonim válasza:
semmivel se rosszabb, mint bármelyik bujaság, például sok feleség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!