A Korán szerint miért teremtett Allah gonoszságot?
"Nem ez volt a kérdés. Pedofil hajlamot miért teremtett Allah? Ilyen ocsmany perverz ő is, vagy csak óriasit bakizott a teremtéskor?"
Akkor nem fogtad fel amit írtam és azt sem mekkora marhaságot állítasz. Az írtad az emberiség 99,9%-ában nincs pedofil hajlam így ezek az emberek sosem rontanának meg gyerekeket. Akkor vegyük ezt a 99,9 százaléknyi embert és egész életükben éljenek kötelezően nőtlenségben, majd kerüljenek egy olyan helyre ahol elnézik, sőt engedik gyerekek szexuális zaklatását, megrontását. Szerinted így ebből a 99,9%-ból hány lesz pedofil? A te agymenésed szerint egy sem. Persze tudjuk hogy ez nem igaz. Minimum 5-10%-a lesz pedofil, mert legalább ennyi a pedofil papok aránya, de lehet ennél jóval több lenne. Szóval Allah nem pedofil hajlamot teremtett hanem a rossz tanítás vezet oda hogy valakiből pedofil lesz.
"Akkor nem fogtad fel amit írtam és azt sem mekkora marhaságot állítasz. Az írtad az emberiség 99,9%-ában nincs pedofil hajlam így ezek az emberek sosem rontanának meg gyerekeket. Akkor vegyük ezt a 99,9 százaléknyi embert és egész életükben éljenek kötelezően nőtlenségben, majd kerüljenek egy olyan helyre ahol elnézik, sőt engedik gyerekek szexuális zaklatását, megrontását. Szerinted így ebből a 99,9%-ból hány lesz pedofil? A te agymenésed szerint egy sem. Persze tudjuk hogy ez nem igaz. Minimum 5-10%-a lesz pedofil, mert legalább ennyi a pedofil papok aránya, de lehet ennél jóval több lenne. Szóval Allah nem pedofil hajlamot teremtett hanem a rossz tanítás vezet oda hogy valakiből pedofil lesz."
Ha Allah olyan világot teremtett volna, ahol nem létezik hajlam, akkor pedig bármelyik helyzetben 0 lenne a pedofilok száma. Szóval ne beszélj mellé, hanem válaszolj. Miért ilyen világot teremtett, ahol létezik ilyen hajlam, ami csak és kizárólag kárt okoz? Nem telt tőle jobbra, vagy nem is akarta, hogy jó legyen az alkotása?
"Azt jelenti, hogy az adott cselekvés ösztönös. Hogy utána már tudatosan belegondol az ember, és ez alapján esetleg módosítja az elkezdett cselekvést, nem teszi semmissé hogy az eredeti, reflexes cselekedet barmiféle tudatosság nélkül ment végbe.
Olvass utána a tudatos és tudattalan viselkedéseknek és a reflexeknek, mert ebbe a témaba nagyon csúnyán belebuktál."
Te buktál bele mert azt állítod egy ijesztő helyzetben az emberek ész nélkül cselekednek. Ez marhaság. Aki sokszor került például ilyen helyzetbe az sokkal jobban is tudja kezel tehát tanulás kérdése.
"Rengeteg pedofil sosem volt pap.
Te milyen mesevilágban élsz? Gondolom neked is leesett mennyire elbuktad a vitát, ha már kínodban arra folyamodsz hogy meg a valós tények között is mazsolázni próbálsz."
Én magam írtam hogy sok pedofil nem pap de a papokat vizsgálva egyértelműen kiderül mi okozz és semmi köze bármiféle hajlamhoz. A rossz tanítás, a rossz példa okozza. Mesevilágban meg te élsz, ezért gondolod azt hogy minden pedofil hajlamú ember az egyháznál jelentkezik szolgálatra :) Látod mekkor marhaságot állítasz?
"Előfordulhat-e olyan, hogy e helyett a már 20 oldal óta tartó kínos magyarázkodás helyett egyszer csak elkezd GONDOLKODNI valamelyik muszlim?"
Számomra nem kínos. Sokkal inkább nektek az. Engem nem zavarnak a hoszzú viták és amit látod velletek ellentétben és logikus válaszokat adok.
"Ha Allah olyan világot teremtett volna, ahol nem létezik hajlam, akkor pedig bármelyik helyzetben 0 lenne a pedofilok száma. Szóval ne beszélj mellé, hanem válaszolj. Miért ilyen világot teremtett, ahol létezik ilyen hajlam, ami csak és kizárólag kárt okoz? Nem telt tőle jobbra, vagy nem is akarta, hogy jó legyen az alkotása?"
Látom szembesültél azzal hogy mekkor baromságot írtál és mellébeszélsz, de ha már belementél akkor válaszolj. Az általam leírt esetben ebből a 99,9%-ból hány lesz pedofil?
"Te buktál bele mert azt állítod egy ijesztő helyzetben az emberek ész nélkül cselekednek."
Mivel a tudományos ismeretek ezt bizonyítják.
A te fanatikus tagadásodat mi is alapozza meg? :)
"ezért gondolod azt hogy minden pedofil hajlamú ember az egyháznál jelentkezik szolgálatra"
Mivel sehol nem írtam még hasonlót sem, kijelenthetjük hogy mivel már más érved sem maradt mint a hazudozás, ezt a vitát elbuktad, zárhatjuk.
"Látom szembesültél azzal hogy mekkor baromságot írtál és mellébeszélsz, de ha már belementél akkor válaszolj. Az általam leírt esetben ebből a 99,9%-ból hány lesz pedofil?"
Ajjaj, nagyon kínlódsz hogy tereld a témát :D
Akkor vissza ahhoz hogy másra nem is reagálok (mondjuk felesleges is, mint az előbb láttuk, a többi érvvel már úgyis elbuktál), erre válaszolj!
Ha Allah olyan világot teremtett volna, ahol nem létezik hajlam, akkor pedig bármelyik helyzetben 0 lenne a pedofilok száma. Szóval ne beszélj mellé, hanem válaszolj. Miért ilyen világot teremtett, ahol létezik ilyen hajlam, ami csak és kizárólag kárt okoz? Nem telt tőle jobbra, vagy nem is akarta, hogy jó legyen az alkotása?
"Mivel a tudományos ismeretek ezt bizonyítják."
Akkor azt állítod olyan szakmában dolgozók, mint rendőrök, katonák, stb akik mindennap ijesztő helyzetekbe kerülnek, és nélkül teszik a dolgukat :) Nincs több kérdésem :)
"Mivel sehol nem írtam még hasonlót sem, kijelenthetjük hogy mivel már más érved sem maradt mint a hazudozás, ezt a vitát elbuktad, zárhatjuk."
Ha nem fogod fel hogy az állításaidból mi következik, nem az én hibám. Azt írtad az emberiség 99,9%-ában nincs pedofil hajlam, és 0,1%-ban pedig van. Hogy lehet hogy ebből a 0,1%-ból feltünőn sok pap van? :) Ezért kérdeztem hogy szerinted a pedofil hajlamú emberek a keresztény egyházanál jelentkeznek szolgálatra? :)
Juteszembe, még egy téma amire semmi értelmeset nem tudtál reagálni, úgyhogy ezzel is nyaggatni foglak amíg nem válaszolsz. A buktád a csecsemőhalandósággal.
Tehát, ha az embereknek szüksége van erre az életre, hogy Allah megítélje őket, akkor Allah egy olyan igazságtalan világot teremtett, ahol rengetegen esélyt sem kapnak erre az életre, amire szerinted szükségük lett volna. Mint az említett egy naposan elhunyt csecsemő. Ha pedig Allah anélkül is megítél és pokolba vagy mennybe küld bárkit, hogy egy napot is leélt volna ebben a világban, akkor pedig feleslegesen és értelmetlenül teremtett egy olyan világot amire nincs is szükség.
Akkor most melyik a kettőből? Szüksége lenne az embereknek erre az életre vagy sem. Avagy igazságtalannak teremtette a világot Allah vagy értelmetlennek?
"Akkor azt állítod olyan szakmában dolgozók, mint rendőrök, katonák, stb akik mindennap ijesztő helyzetekbe kerülnek, és nélkül teszik a dolgukat"
Ilyet se állítottam, szóval újabb hazugság, milyen meglepő...
Próbáld esetleg értelmezni is, amit olvasol!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!