Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Keresztényként mit gondolsz a...

Keresztényként mit gondolsz a saját neméhez vonzódó emberekről?

Figyelt kérdés

Mostanában egyre jobban érdekel a téma. Nem tudok állást foglalni ebben a témában. Körvonalazódik bennem egy vélemény: elősször is az, hogy nem tudom elítélni őket, nem tudom átérezni, hogy mit élnek át, de szerintem a legrosszabb, amit tehetünk az az ítélkezés és gyűlölet. Miért rossz az, ha két ember szereti egymást? Nem értem. Miért gyűlölik sokan őket? Kik vagyunk mik, hogy ítélkezzünk felettük? Attól még, hogy a saját neméhez vonzódik attól még lehet normális ember, nem? Ti mit gondoltok erről? Kíváncsi vagyok elsősorban(de nem csak) keresztyén emberek véleményére. Köszönöm ha válaszolsz. :)

UI: Nem kommentháborút akarok indítani, légyszi a véleményedet jó szándékkal, kulturáltan fogalmazd meg. Tiszteljük egymást annyira, köszönöm szépen. :)

2021. jún. 14. 11:36
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 81/90 anonim ***** válasza:
Például ott ahol említi bűnként a fajtalankodást, közben meg tök normálisnak tartjátok, hogy az emberiség egyetlen pártól származik. Na mindegy legyetek boldogok a baromsággal.
2021. jún. 28. 08:45
 82/90 anonim ***** válasza:
0%

Ádám és Éva gyermekei - más lehetőség híján - egymással házasodtak, ugyanis voltak leány gyermekeik is. Később az emberiség elszaporodása után már a testvérházasság tiltólistára került.

Ez nem baromság, hanem az emberiség története. Tudom, hogy van egy majmos elmélet, verzió is, csak az nem igaz. Fajokon átívelő evolúció nem létezik, csak fajon belüli mikro-evolúció.

2021. jún. 29. 21:06
 83/90 anonim ***** válasza:
93%

"Fajokon átívelő evolúció nem létezik, csak fajon belüli mikro-evolúció"

Csak oda kellett volna figyelni a bioszórákon...

2021. jún. 30. 03:04
 84/90 anonim ***** válasza:
82 pfújjjjj
2021. jún. 30. 08:12
 85/90 anonim ***** válasza:

"Ez nem baromság, hanem az emberiség története"

egy mesekönyvből

"Fajokon átívelő evolúció nem létezik, csak fajon belüli mikro-evolúció."

évezredek nem léteznek, de másodpercek igen

2021. jún. 30. 09:58
 86/90 anonim ***** válasza:
Saját nemükhöz vonzódó emberek.
2021. júl. 22. 19:56
 87/90 anonim ***** válasza:
0%
Már 2000 év eltelt Jézus Krisztus óta, és azóta egyetlen majom sem lett emberré. Az emberiség már tud írni, leírták volna. Most sincs fotósorozat vagy videó arról, hogy egy majom emberré lett az állatkertben. Többezer évet várhatsz, akkor sem fog megtörténni. De mondok egy egyszerűbbet: élettelen őslevesből sem kelt még ki egyetlen papucsállatka sem! Semmilyen egysejtű élőlény. Pedig állítólag az élet így keletkezett a zombi materialista-leninista emberek szerint.
2021. júl. 22. 20:04
 88/90 anonim ***** válasza:

#87! Khm...kicsit türelmetlen vagy. Kétezer évnél többet sajnos többet kell várnod (pontosan nem tudom, de pár milliócska évet biztos).

Biosz óra, hetedikes töri óra...

2021. júl. 22. 21:34
 89/90 anonim ***** válasza:

#87!

Ezt elfelejtettem az előbb leírni: Lehet, hogy a tudósok hülyék, amiért milliárd évekkel ezelőttről nem tudtak fotót, netán videót guberálni, te bizonyára tudnál.

2021. júl. 22. 21:37
 90/90 anonim ***** válasza:
Egy élő egysejtűhöz is milliárd év kell, hogy kibújjon az "őslevesből"? Nekem bűzlik ez az elmélet! Amelyben semmi nem bizonyított, mindenhez milliárd év kell, és csak a múltban történt, amikor még nem volt kamera, a jelenben mindig várni kell milliárd éveket. Ez egyszerűen KAMU. Minden csak a múltban és a jövőben történik, a jelenben pedig semmi. Át vagytok verve, de alaposan.
2021. júl. 24. 19:26
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!