Keresztényként mit gondolsz a saját neméhez vonzódó emberekről?
Mostanában egyre jobban érdekel a téma. Nem tudok állást foglalni ebben a témában. Körvonalazódik bennem egy vélemény: elősször is az, hogy nem tudom elítélni őket, nem tudom átérezni, hogy mit élnek át, de szerintem a legrosszabb, amit tehetünk az az ítélkezés és gyűlölet. Miért rossz az, ha két ember szereti egymást? Nem értem. Miért gyűlölik sokan őket? Kik vagyunk mik, hogy ítélkezzünk felettük? Attól még, hogy a saját neméhez vonzódik attól még lehet normális ember, nem? Ti mit gondoltok erről? Kíváncsi vagyok elsősorban(de nem csak) keresztyén emberek véleményére. Köszönöm ha válaszolsz. :)
UI: Nem kommentháborút akarok indítani, légyszi a véleményedet jó szándékkal, kulturáltan fogalmazd meg. Tiszteljük egymást annyira, köszönöm szépen. :)

Ádám és Éva gyermekei - más lehetőség híján - egymással házasodtak, ugyanis voltak leány gyermekeik is. Később az emberiség elszaporodása után már a testvérházasság tiltólistára került.
Ez nem baromság, hanem az emberiség története. Tudom, hogy van egy majmos elmélet, verzió is, csak az nem igaz. Fajokon átívelő evolúció nem létezik, csak fajon belüli mikro-evolúció.

"Fajokon átívelő evolúció nem létezik, csak fajon belüli mikro-evolúció"
Csak oda kellett volna figyelni a bioszórákon...

"Ez nem baromság, hanem az emberiség története"
egy mesekönyvből
"Fajokon átívelő evolúció nem létezik, csak fajon belüli mikro-evolúció."
évezredek nem léteznek, de másodpercek igen

#87! Khm...kicsit türelmetlen vagy. Kétezer évnél többet sajnos többet kell várnod (pontosan nem tudom, de pár milliócska évet biztos).
Biosz óra, hetedikes töri óra...

#87!
Ezt elfelejtettem az előbb leírni: Lehet, hogy a tudósok hülyék, amiért milliárd évekkel ezelőttről nem tudtak fotót, netán videót guberálni, te bizonyára tudnál.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!