Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Keresztényként mit gondolsz a...

Keresztényként mit gondolsz a saját neméhez vonzódó emberekről?

Figyelt kérdés

Mostanában egyre jobban érdekel a téma. Nem tudok állást foglalni ebben a témában. Körvonalazódik bennem egy vélemény: elősször is az, hogy nem tudom elítélni őket, nem tudom átérezni, hogy mit élnek át, de szerintem a legrosszabb, amit tehetünk az az ítélkezés és gyűlölet. Miért rossz az, ha két ember szereti egymást? Nem értem. Miért gyűlölik sokan őket? Kik vagyunk mik, hogy ítélkezzünk felettük? Attól még, hogy a saját neméhez vonzódik attól még lehet normális ember, nem? Ti mit gondoltok erről? Kíváncsi vagyok elsősorban(de nem csak) keresztyén emberek véleményére. Köszönöm ha válaszolsz. :)

UI: Nem kommentháborút akarok indítani, légyszi a véleményedet jó szándékkal, kulturáltan fogalmazd meg. Tiszteljük egymást annyira, köszönöm szépen. :)

#homoszexualitás #keresztyénszemléletmód
2021. jún. 14. 11:36
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 51/90 anonim ***** válasza:
Szerintem mindenkinek hagynia kéne másokat úgy élni ahogy akarnak amíg azok másoknak nem ártanak. Senkinek sem kéne a saját elveit ráerőltetni másokra. Mindenki foglalkozzon a saját életével. Élni és élni hagyni.
2021. jún. 15. 18:15
 52/90 anonim válasza:
91%

Isten megteremtette Ádámot és Évát. Lett két fiú gyermekük Ábel és Káin. Káin megölte Ábelt.

Maradt Ádám,Éva és Káin . Hogy szaporodott el az emberiség? tudja valaki?

Miről ír a biblia? mi a tilos paráználkodás, vérfertőzés? és akkor közöttük mi volt?

2021. jún. 16. 13:49
 53/90 anonim ***** válasza:
#52 erre nekem azt mondta egyszer egy vallásos, hogy "dehát ők tökéletesek voltak, tökéletes DNS-sel, ami nem tudott vérfertőződni". mindent megmagyaráznak
2021. jún. 16. 14:46
 54/90 anonim ***** válasza:
53 Tökéletes DNS, ja azért van ennyi nyomi a világon.
2021. jún. 16. 14:56
 55/90 anonim ***** válasza:
100%
54 Erre meg azt szokták mondani, hogy a genetikánk leromlásának is a bűn az oka.
2021. jún. 16. 15:01
 56/90 anonim ***** válasza:
55 Igen a bűn mely a beltenyészetből fakad.
2021. jún. 16. 15:07
 57/90 anonim ***** válasza:
na látod, mindent IS megmagyaráznak :D ezét nem lehet velük értelmes beszélgetést folytatni
2021. jún. 16. 15:15
 58/90 anonim ***** válasza:
Az tuti.
2021. jún. 16. 15:18
 59/90 anonim ***** válasza:

Kis segítség: Ádámnak és Évának 3 fiúgyermekük szerepel név szerint a Bibliában (Káin és Ábel ismert, Séth születése Ábel után már kevésbé), ezen felül is voltak további fiú és leány-gyermekeik:

"

Ádám pedig ismét ismeré az ő feleségét, és az szűle néki fiat, és nevezé annak nevét Séthnek: mert adott úgymond, énnékem az Isten más magot Ábel helyett, kit megöle Kain.

Séthnek is született fia, és nevezé annak nevét Énósnak. Akkor kezdték segítségül hívni az Úrnak nevét.

"

"

És telének Ádám napjai, minekutánna Séthet nemzette, nyolcszáz esztendőre, és nemze fiakat és leányokat.

"

2021. jún. 16. 17:30
 60/90 anonim ***** válasza:
#59 ez még mindig incest...
2021. jún. 16. 18:24
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!