Milyen alapon állitják a muszlimok, hogy a több száz évvel az iszlám megjelenése előtt irt Biblia hamisitás?
"Tehát azt mondod agyag és a por nincs a földben."
Nem. Te érted amit olvasol? Azt mondom, az agyag nem földet jelent.
A szív sem jelent embert, hiába van az emberben szív, vagy a szalámi se jelent szendvicset hiába raksz belőle a szendvicsbe.
"Mit tennének velem Iránban, Szudánban vagy más hasonló iszlám többségű országban, ha elkezdeném a koránt és az iszlám vallást mocskolni a város főterén, mint az itt hozzászóló két muszlim teszi a keresztény vallással?
Csak kíváncsi vagyok."
Először is sem én sem Abdullah nem mocskoljuk a keresztény vallást.
Ha valaki ilyet tenne muszlim országban azt remélhetőleg börtönbe zárják, mert ez közösség elleni uszítás lenne. Ez Magyarországon is bűncselekmény de ha muszlimok ellen irányul, a magyar hatóság nem tesz semmit. A Magyar Iszlám közösség többször tett feljelentést de még csak nyomozás sem indult.
#79: Hát ha a Koránt nem csupán egy értelmező könyvnek, hanem irodalmi műnek is tekintjük egyben, akkor ezzel semmi probléma sincsen. Ez esetben semmilyen csorba nem esik a Szent Könyv hitelességén.
Az idegen nyelvről történő fordítások még problémásabbak,mert akkor már egy közvetítő nyelven is át kell menniük.
Még olyan angol Korán fordítás nem született amúgy, amibe a vallástudósaink ne találtak volna kivetnivalót, csak megsúgom.
Abdullah
"Először is sem én sem Abdullah nem mocskoljuk a keresztény vallást."
Jó, akkor csak azt kezdeném el ezen főtereken hirdetni, hogy a Korán mekkora egy hamisítás, Mohamed milyen egy hamis próféta, a muszlimok mennyire bálványimádók. Most csak én is olyan dolgokat írtam, amiket ti is a keresztényekkel kapcsolatban. Ha csak ezeket mondanám és nem mocskolódnék, mit tennének velem? Nem csak az ottani államhatalom, de azok is, akik hallgatják.
Remélem, hogy őszintén válaszolsz majd és legalább ebben nem fogtok hazudni.
"Először is sem én sem Abdullah nem mocskoljuk a keresztény vallást."
Te konkrétan még saját kérdéseket is írsz ki, ahol semmi mást nem csinálsz, csak a keresztényeket provokálod és mocskolod. Pl a múltkori amiben nekiálltál farizeusozni a keresztényeket.
Azt hiszed hogy itt valakit meg tudsz vezetni a hazugságaiddal? Keresztények, ateisták, agnosztikusok szoktak egyöntetűen felszólalni a hazug provokációid ellen, azért ez elég világos jelentéssel bír.
"Nem. Te érted amit olvasol? Azt mondom, az agyag nem földet jelent."
Te nem vagy képes felfogni hogy amit földnek nevezünk az agyag, por, sár. Külön külön azt írja a Korán hogy ezekből lett teremtve az ember ami összességében azt jelent földből lett teremtve.
"Te konkrétan még saját kérdéseket is írsz ki, ahol semmi mást nem csinálsz, csak a keresztényeket provokálod és mocskolod. Pl a múltkori amiben nekiálltál farizeusozni a keresztényeket."
Kérdéseket valóban írtam ki de azok nem provokációk. Nem farizeusoztam a keresztényeket. Azt írtam a farizeusok szintjét sem ütik meg de ezt nem az én kritériumaim szerint mondtam hanem a Biblia által meghatározott kritériumok alapján.
"Te nem vagy képes felfogni hogy amit földnek nevezünk az agyag, por, sár."
Nem. Agyag is van a földben, meg számtalan másféle anyag is.
Ettől még az agyag nem lesz föld, csak egy része annak. Pont mint a szalámi a szendvicsnek, a szalámi ettől még ugyanúgy nem fog szendvicset jelenteni.
"Kérdéseket valóban írtam ki de azok nem provokációk."
Ehhez képest semmi mást nem tettél a kérdéseid alatt, csak provokáltál, és belekötöttél mindenbe hogy minél tovább húzhasd a provokációd.
"Nem farizeusoztam a keresztényeket. Azt írtam a farizeusok szintjét sem ütik meg"
Tehát nem azt mondtad, hogy a keresztények farizeusok, hanem azt, hogy azoknál is rosszabbak. Normális vagy? S ez nem provokáció, igaz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!