Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Milyen alapon állitják a...

Milyen alapon állitják a muszlimok, hogy a több száz évvel az iszlám megjelenése előtt irt Biblia hamisitás?

Figyelt kérdés

2021. ápr. 29. 22:23
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯
 51/509 anonim ***** válasza:
87%

"Ez nem érv."

Mire kellett volna érvelnem? Csak simán lehülyézett. A lehülyézés ellen milyen érveket lehet felhozni? Vezessem le neki a Bernoulli egyenletet gyorsan?

2021. ápr. 30. 11:56
 52/509 anonim ***** válasza:
19%

Te miről beszélsz? :) Nézd meg először hogy milyen elemekből épül fel az ember:

[link]

Ezek az elemek mind megtalálhatóak a földben. Az általad linkelt agyag és kvarc összetevőiből több benne van az emberben.

2021. ápr. 30. 11:58
 53/509 anonim ***** válasza:
100%

"Az általad linkelt agyag és kvarc összetevőiből több benne van az emberben."

Igen, csak ugye a Korán nem ezt állítja, hanem hogy agyagból lett az ember. Ami igencsak lehetetlen, hogy ha az embert alkotó elemek nagy része nem található meg az agyagban.

2021. ápr. 30. 12:02
 54/509 anonim ***** válasza:
0%

#51: Egy szóval sem mondtam, hogy hülye vagy.

De ha olvasod a Korànjaidat, akkor megtalàlod bennük, hogy sajnos vannak akiknek, a szíve le van zàrva az Iszlám felé.

Erre utaltam. És nagyon sajnálom ha így van. :(

Abdullah

2021. ápr. 30. 12:05
 55/509 anonim ***** válasza:
0%
Más versekben meg azt írja porból, megint más versekben meg azt írja sárból, tehát összességében földből. És azt is írja még hogy vízből és így kerek.
2021. ápr. 30. 12:18
 56/509 anonim ***** válasza:
94%

"Más versekben meg azt írja porból, megint más versekben meg azt írja sárból"

Tehát folyamatosan ellenmond magának.

2021. ápr. 30. 12:20
 57/509 anonim ***** válasza:
100%

"Arról nem is beszélve hogy Magyarországon és a keresztény világban iszlámellenes gyülöletkeltés megy államszinten..."

A keresztény világban? Azért ez egy elég tág fogalom. Kanadában is a kereszténység a domináns vallás, szerinted Kanadában is iszlámellenes gyülöletkeltés megy államszinten?

Vagy ott van Svájc, vagy az Egyesült Királyság, vagy Spanyolország, vagy Németország, vagy a Benelux államok, vagy Olaszország vagy a Skandináv országok, ezek mind kereszténység többségű országok, frissítsd fel az emlékezetem, ezen országok melyikében zajlik iszlámellenes gyülöletkeltés államszinten?

De talán nem fer dolog a részemről Európára hivatkozni. Melyik dél-amerikai vagy latin-amerikai országban zajlik iszlámellenes gyülöletkeltés államszinten? Mert ezek is keresztény országok.

De én is kérdeznék valamit, melyik iszlám országban nem zajlik keresztény-ellenes gyülöletkeltés államszinten? Melyik iszlám országban szabad egy keresztény misszionáriusnak az utcán evangelizálnia anélkül, hogy elvigyék a rendőrök, vagy meglincselje a tömeg? Melyik iszlám országban vállalhatja fel egy ex-muszlim, hogy áttért a kereszténységre (vagy bármelyik másik vallásra)? Melyik iszlám országban vannak EGYENLŐ jogai bármelyik vallási kisebbségnek mint a muszlimoknak?

2021. ápr. 30. 12:27
 58/509 anonim ***** válasza:
0%
Értelmesen elmagyaráztam. Ha továbbra is hazudozol, téged minősít.
2021. ápr. 30. 12:28
 59/509 anonim ***** válasza:
95%

"Értelmesen elmagyaráztam."

Nem, hazudoztál, fogalmakat mostál össze, hogy valahogy megpróbáld feloldani az ellentmondást a Koránban, csak hát nem sikerült.

Aki egyszer azt írja hogy agyagból, máskor porból lesz az ember, az nyilvánvalóan nem tudja hogy a kettő teljesen más.

2021. ápr. 30. 12:30
 60/509 anonim ***** válasza:
0%
Te vagy az aki hazudik és kiforgatod azt amit a vers jelent. Igaz vagy nem hogy az ember a földben található elemekből épül fel? Igaz. A sár, por, agyag a földben található? Igen, tehát teljes mértékben igaz. Ez nyilván nem azt jelenti hogy egy az egyben minden földben található elemnek benne kell kennie az emberben. Szóval akár por, akár agyag, akár sár szerepel a versben, az a földből teremtésre utal.
2021. ápr. 30. 12:38
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!