Milyen alapon állitják a muszlimok, hogy a több száz évvel az iszlám megjelenése előtt irt Biblia hamisitás?
"Ez nem érv."
Mire kellett volna érvelnem? Csak simán lehülyézett. A lehülyézés ellen milyen érveket lehet felhozni? Vezessem le neki a Bernoulli egyenletet gyorsan?
Te miről beszélsz? :) Nézd meg először hogy milyen elemekből épül fel az ember:
Ezek az elemek mind megtalálhatóak a földben. Az általad linkelt agyag és kvarc összetevőiből több benne van az emberben.
"Az általad linkelt agyag és kvarc összetevőiből több benne van az emberben."
Igen, csak ugye a Korán nem ezt állítja, hanem hogy agyagból lett az ember. Ami igencsak lehetetlen, hogy ha az embert alkotó elemek nagy része nem található meg az agyagban.
#51: Egy szóval sem mondtam, hogy hülye vagy.
De ha olvasod a Korànjaidat, akkor megtalàlod bennük, hogy sajnos vannak akiknek, a szíve le van zàrva az Iszlám felé.
Erre utaltam. És nagyon sajnálom ha így van. :(
Abdullah
"Más versekben meg azt írja porból, megint más versekben meg azt írja sárból"
Tehát folyamatosan ellenmond magának.
"Arról nem is beszélve hogy Magyarországon és a keresztény világban iszlámellenes gyülöletkeltés megy államszinten..."
A keresztény világban? Azért ez egy elég tág fogalom. Kanadában is a kereszténység a domináns vallás, szerinted Kanadában is iszlámellenes gyülöletkeltés megy államszinten?
Vagy ott van Svájc, vagy az Egyesült Királyság, vagy Spanyolország, vagy Németország, vagy a Benelux államok, vagy Olaszország vagy a Skandináv országok, ezek mind kereszténység többségű országok, frissítsd fel az emlékezetem, ezen országok melyikében zajlik iszlámellenes gyülöletkeltés államszinten?
De talán nem fer dolog a részemről Európára hivatkozni. Melyik dél-amerikai vagy latin-amerikai országban zajlik iszlámellenes gyülöletkeltés államszinten? Mert ezek is keresztény országok.
De én is kérdeznék valamit, melyik iszlám országban nem zajlik keresztény-ellenes gyülöletkeltés államszinten? Melyik iszlám országban szabad egy keresztény misszionáriusnak az utcán evangelizálnia anélkül, hogy elvigyék a rendőrök, vagy meglincselje a tömeg? Melyik iszlám országban vállalhatja fel egy ex-muszlim, hogy áttért a kereszténységre (vagy bármelyik másik vallásra)? Melyik iszlám országban vannak EGYENLŐ jogai bármelyik vallási kisebbségnek mint a muszlimoknak?
"Értelmesen elmagyaráztam."
Nem, hazudoztál, fogalmakat mostál össze, hogy valahogy megpróbáld feloldani az ellentmondást a Koránban, csak hát nem sikerült.
Aki egyszer azt írja hogy agyagból, máskor porból lesz az ember, az nyilvánvalóan nem tudja hogy a kettő teljesen más.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!